طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
یک خبر دیدم خیلی تعجب کردم اونم اینکه یک نسخه جدید از تکن 6 با نام Tekken 6 Bloodline Rebellion داره در ماه دسامبر باز هم روی آرکید میاد :eek: هنوز برای هیچ کنسولی منتشر نشده نسخه جدیدش در راهه، شاید کاراکتر جدید و Stage جدید هم در راه باشه.

این هم یک عکس ازش
arcadia0810-05l.jpg

یک خبر دیدم خیلی تعجب کردم اونم اینکه یک نسخه جدید از تکن 6 با نام Tekken 6 Bloodline Rebellion داره در ماه دسامبر باز هم روی آرکید میاد :eek: هنوز برای هیچ کنسولی منتشر نشده نسخه جدیدش در راهه، شاید کاراکتر جدید و Stage جدید هم در راه باشه.

این هم یک عکس ازش
arcadia0810-05l.jpg
نامر د ها دوتا دوتا میدن بیرون برای ارکید ولی ما تو کف یه دونش برای کنسول موندیم
حتما کارکتر جدید داره همه سری های تیکن اینجورین

بابا sm4 خلاقیتت منو کشته:clap: مرسی ، تاتوی روی بازوش قشنگه
یه ور صورتش هم که گر گرفته بدبخت! اگه می تونی و زحمتت نیمیشه به حرکتی هم روی استیو انجام بده ممنونننننننننننن:thanks::rose::love::groupwave:
کاش مسئولان نامکو یه کم آروم و سنجیده تر کار می کردن و اینقدر برای بیرون دادن محصولات عجله نمی کردن ، راستی من یه سوال دارم تیکن 6 برای psp نمیاد؟!:unsure::wow:

بابا sm4 خلاقیتت منو کشته:clap: مرسی ، تاتوی روی بازوش قشنگه
یه ور صورتش هم که گر گرفته بدبخت! اگه می تونی و زحمتت نیمیشه به حرکتی هم روی استیو انجام بده ممنونننننننننننن:thanks::rose::love::groupwave:
کاش مسئولان نامکو یه کم آروم و سنجیده تر کار می کردن و اینقدر برای بیرون دادن محصولات عجله نمی کردن ، راستی من یه سوال دارم تیکن 6 برای psp نمیاد؟!:unsure::wow:
ممنونم
در اولین فرصت از استیو میزارم ولی مثل اون عکس قبلیه دیگه اون ریششو نمی زارم:biggrin1:
==
اروم تر:confused:
ما مردیم اینقدر اینا تیکن 6 دیر بیرون دادن
==
انحصاری فقط برای ps3:love:

اون که آره ولی حالا که دارن میدن بیرون 2تا 2 تا میدن بیرون اصلا هم معلوم نیست چرا هی روی آرکید تست می کنن :confused:
آره اون ریشش کلاس استیو رو آورده بود پایین.:cool:
مرسی:blushing::love:

با سلام
اي كاش براي PC هم ميومد
چرا در حق PC اين قدر ظلم ميشه يعني تا يه نسخه ي از بازي هاي جذاب مياد اول ميزنن واسه XBOX يا PS فقط يه بار كرايسيس اومد كه دادن به PC اونم براي بار اول (كه البته دمشون گرم)

آخرین ویرایش:
سلام بروبکس منم هستم راستی یه سوال داشتم کسی لینک دانلود آهنگ های تیکنو نداره مخصوصا آهنگ استیج هشتم Story Mode که باید با دویل جین بجنگی آهنگش معرکس ولی نتونستم پیداش کنم اسمش Snow Castle هست بعد اصلا امکان داره قبل از انتشار نسخه ی اصلی آرکیدش بیاد. :cheesygri

سلام بروبکس منم هستم راستی یه سوال داشتم کسی لینک دانلود آهنگ های تیکنو نداره مخصوصا آهنگ استیج هشتم Story Mode که باید با دویل جین بجنگی آهنگش معرکس ولی نتونستم پیداش کنم اسمش Snow Castle هست بعد اصلا امکان داره قبل از انتشار نسخه ی اصلی آرکیدش بیاد. :cheesygri
سلام
اون اهنگو یه سرچی:biggrin1:میکنیم ببینیم هست یا نه؟
اهنگ به درد چی میخوره
میگم قدرت تخیلت خیلی بالاست اخه چه جوری نسخه ارکید با کنسول بازی کنی
از اون جور حرفا بود:biggrin1:

ببخشید

معذرت حالا که دقت میکنم می بینم خیلی سوتیم غلیظ بود بهتره برم پیش دکتر :blushing: ببخشید ولی جدا آهنگش خیلی قشنگه در ضمن جناب sm4 می تونی بیوگرافی کامل افرادو بزاری مام کمکت می کنیم اگرم وقت نداری همرو بزاری اون باحالا رو بزار مسئله اینه که همشون باحالن

ظلمه دیگه

با سلام
اي كاش براي PC هم ميومد
چرا در حق PC اين قدر ظلم ميشه يعني تا يه نسخه ي از بازي هاي جذاب مياد اول ميزنن واسه XBOX يا PS فقط يه بار كرايسيس اومد كه دادن به PC اونم براي بار اول (كه البته دمشون گرم)
والا ما از همون اول داشتیم از ظلمی که شرکتایی مثل Tecmo-Namco در حق PC رنج می بریم واقعا دل می سوزونه حالا حتمی شد اومدنش کسی تاریخ دقیق نداره. :mad: :evil: :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or