Asuka-200X
کاربر سایت
سلام..
به نظر من همون وبلاگ بهتره...
sm4 فعلا نمیتونم لینکی رو که دادی باز کنم....در اولین فرصت میبینمش
سلامسلام..

نامر د ها دوتا دوتا میدن بیرون برای ارکید ولی ما تو کف یه دونش برای کنسول موندیمیک خبر دیدم خیلی تعجب کردم اونم اینکه یک نسخه جدید از تکن 6 با نام Tekken 6 Bloodline Rebellion داره در ماه دسامبر باز هم روی آرکید میادهنوز برای هیچ کنسولی منتشر نشده نسخه جدیدش در راهه، شاید کاراکتر جدید و Stage جدید هم در راه باشه.
این هم یک عکس ازش
![]()
مرسی ، تاتوی روی بازوش قشنگه
:groupwave: 
ممنونمبابا sm4 خلاقیتت منو کشتهمرسی ، تاتوی روی بازوش قشنگه
یه ور صورتش هم که گر گرفته بدبخت! اگه می تونی و زحمتت نیمیشه به حرکتی هم روی استیو انجام بده ممنونننننننننننن:thanks::rose::groupwave:
کاش مسئولان نامکو یه کم آروم و سنجیده تر کار می کردن و اینقدر برای بیرون دادن محصولات عجله نمی کردن ، راستی من یه سوال دارم تیکن 6 برای psp نمیاد؟!:unsure:![]()

سلامبا سلام
ااااااااااااااااااي وووووووووووووووووووووووول
تيكن 6
اگه اومد بازار تو هوا ميبرمش
راستي واسه چه كنسول هايي مياد ؟
با تشكر
سلامسلام بروبکس منم هستم راستی یه سوال داشتم کسی لینک دانلود آهنگ های تیکنو نداره مخصوصا آهنگ استیج هشتم Story Mode که باید با دویل جین بجنگی آهنگش معرکس ولی نتونستم پیداش کنم اسمش Snow Castle هست بعد اصلا امکان داره قبل از انتشار نسخه ی اصلی آرکیدش بیاد. :cheesygri
والا ما از همون اول داشتیم از ظلمی که شرکتایی مثل Tecmo-Namco در حق PC رنج می بریم واقعا دل می سوزونه حالا حتمی شد اومدنش کسی تاریخ دقیق نداره.با سلام
اي كاش براي PC هم ميومد
چرا در حق PC اين قدر ظلم ميشه يعني تا يه نسخه ي از بازي هاي جذاب مياد اول ميزنن واسه XBOX يا PS فقط يه بار كرايسيس اومد كه دادن به PC اونم براي بار اول (كه البته دمشون گرم)