ehsan.boom
کاربر سایت
سلام به همه ...
یه سوال تا الان من هرچی نگاه کردم فیلمهای گرفته شده از بازی کردن بچه ها رو ، هنوز ندیدم کسی وسیله در بیاره توی تیکن 6 کسی دیده؟:confused:
فکر کنم حذفش کرده باشن :biggrin1: مسخره بازی میشد آنا لنگه کفش پرت می کرد :laughing:. یا برایان شات گان میزد احتمالاَ دراگونو هم ارتشش رو خبر می کرد ... میدونید یاد چی میوفتم ؟ کیا شورش 1 سگا رو یادشونه؟ وقتی ضربه مخصوص می خواستیم بزنیم ارتش میومد کمکمون :biggrin1:.
آسوکا چیکار می خواست بکنه ؟:biggrin1:
فقط میتونم بگم شانس آوردیم این بازی ظاهراَ خراب نشده :biggrin1:.
یه سوال تا الان من هرچی نگاه کردم فیلمهای گرفته شده از بازی کردن بچه ها رو ، هنوز ندیدم کسی وسیله در بیاره توی تیکن 6 کسی دیده؟:confused:
فکر کنم حذفش کرده باشن :biggrin1: مسخره بازی میشد آنا لنگه کفش پرت می کرد :laughing:. یا برایان شات گان میزد احتمالاَ دراگونو هم ارتشش رو خبر می کرد ... میدونید یاد چی میوفتم ؟ کیا شورش 1 سگا رو یادشونه؟ وقتی ضربه مخصوص می خواستیم بزنیم ارتش میومد کمکمون :biggrin1:.
آسوکا چیکار می خواست بکنه ؟:biggrin1:
فقط میتونم بگم شانس آوردیم این بازی ظاهراَ خراب نشده :biggrin1:.

:laughing

(واقعا که!) خب از اونجا که انگار لیلی و هوارانگ همدست بودن موقعی که جین تو هوا معلق بود هوارانگ هم موتوشو پرت کرد طرفش جین و بوم....(اصلا از هوارانگ توقع نداشتم) و اینجاست که فاجعه رخ میده اهریمن جین بهش غلبه میکنه و دویل جین و هوارانگ یه کم هم دیگرو میزنن و آخر سر دویل جین لیزر میزنه و اون ساختمون رو سر 3 تاشون خراب میشه....... من هنوز نفهمیدم که این دمو بالاخره تایید شده یا نه :confused: