طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام به همه ...
یه سوال تا الان من هرچی نگاه کردم فیلمهای گرفته شده از بازی کردن بچه ها رو ، هنوز ندیدم کسی وسیله در بیاره توی تیکن 6 کسی دیده؟:confused:
فکر کنم حذفش کرده باشن :biggrin1: مسخره بازی میشد آنا لنگه کفش پرت می کرد :laughing:. یا برایان شات گان میزد احتمالاَ دراگونو هم ارتشش رو خبر می کرد ... میدونید یاد چی میوفتم ؟ کیا شورش 1 سگا رو یادشونه؟ وقتی ضربه مخصوص می خواستیم بزنیم ارتش میومد کمکمون :biggrin1:.

آسوکا چیکار می خواست بکنه ؟:biggrin1:

فقط میتونم بگم شانس آوردیم این بازی ظاهراَ خراب نشده :biggrin1:.

Jin Kazama عزیز .
نمی دونم اهل کجائی . ولی اگه یه وقتی سراغت به مشهد افتاد . بیا یه دست و پنجه ای با هم نرم کنیم .
خیلی وقته با یه حریف حرفه ای بازی نکردم .

Jin Kazama عزیز .
نمی دونم اهل کجائی . ولی اگه یه وقتی سراغت به مشهد افتاد . بیا یه دست و پنجه ای با هم نرم کنیم .
خیلی وقته با یه حریف حرفه ای بازی نکردم .
من هم همین طور.ولی هر موقعه سراغم به مشهد خورد به امید خدا حتما میام:biggrin1: درضمن من اهوازی هستم

آخرین ویرایش:
کسی نمیدونه بعد از پریدنhwoarangوسط دعوا jinوliliچی میشه؟:confused:
(hwoarangموتورش و از کجا اورد اونکه ترکید:-":laughing:)
tekken-6-20060511105641753.jpg

واسه چي از پاوول خوشتون نمي ياد مگه تا حالا پايين مايل جلو جلو مثلث نزديد:eek:
در ظمن hwoarang چهار صد ميليون تا فن بد تر از(xxxxxxxx)داره مثل پايين مايل عقب عقب x
king بدبخت هم كه مي گيرتت وقتي كه مردي هم ولت نمي كنه بقيه كمبو هم در حالت شهيدي بهت مي زني

دوستان من یه چیزی رو خوب متوجه نشدم نمی دونم اگه می تونید جوابش رو به من بدید
1436.gif

این Leo دختره یا پسر
127fs4573872.gif
یا ... ؟؟؟

فكر كنم دختره چون تو دمو ها اين طور نشون مي داد مگه از تركيه اومده باشه(چون مردا صداي زن و زنا صداي گوريل مي دهند) :laughing:

فكر كنم دختره چون تو دمو ها اين طور نشون مي داد مگه از تركيه اومده باشه(چون مردا صداي زن و زنا صداي گوريل مي دهند) :laughing:

پسره فکر نکنم جز یا باشه :cheesygri حتما جز همون بچه سسولهاست:laughing:
524724179_c63eced1aa.jpg

نیگا اینجا به صورت خیلی تابلویی میگه که دختره:
Leo is the child of world-renowned male spelunker, and a top female executive of the biotech firm, G Corporation.

Leo’s father, whom she respected, disappeared during an exploration when she was a child, but even so, she strove to become an explorer like her father. She grew up to be a straight and narrow person with her kind mother, but her happy days came to an abrupt end when someone killed her mother.

Saddened by her mother’s death, she shut everyone out of her life, but the unexpected and inconclusive end to her mother’s murder investigation, prompted her to continue the investigation on her own. Not too long after she started, she came across the name of a man named Kazuya Mishima, G Corporation’s very own. And as G Corporation was praised as the world’s savior, all attempts at approaching had ended in failure.

News of the Mishima Financial Group opening a martial arts tournament called The King of the Iron Fist Tournament was spreading, and knowing that Kazuya was going participate directly in the tournament, Leo too followed suit, believing this would be her only chance to avenge her slain mother.

اینجا میگه ... است :biggrin1:
Leo the metro***ual German guy (why am i not surprised?) seems to be a pretty versatile fighter. Upon using him you feel like you can do alot of crazy stuff with him once you master his command list. I executed a few cool things by mistake more than once, and I believe he has mean juggling potentials. I would describe his style as a mix between Lee, Julia and Feng. He is fast and agile, I suppose his real strenght lies with his speed. I think he's one of them low frame jabbers.

Harada officially stated that Leo IS a girl.
هارادا (کارگردان) هم به طور رسمی بیان کرده که Leo دختره. ولی آخه ...:biggrin1:

نیگا اینجا به صورت خیلی تابلویی میگه که دختره:

اینجا میگه ... است :biggrin1:

Harada officially stated that Leo IS a girl.
هارادا (کارگردان) هم به طور رسمی بیان کرده که Leo دختره. ولی آخه ...:biggrin1:
بابا دختره اين تابلويه.........ولي نتيجه حاصل ميشه كه كسي كه اين متن پنهان رو برات مي نوشته ضمير بلد نبوده:laughing:......شوخي كردم تابلو يك بنده خدا در موردش نظر داده كه منم باهاش موافقم به غير از جنسيت:-"

سلام

لیو دختره چون همون طور که دوستان گفتن توی پروفایلش از ضمیر she و her استفاده شده (من تو خیلی سایتا پروفایلش رو دیدم و همشون ضمیرای مونث بودن....پس فکر نمی کنم که اشتباه باشه) تازه توی تریلری که لیو و زفینا رو معرفی کرد صدای لیو برای پسر یه کم زیادی نازک بود!:دی تازه چهرش هم زیادی برای پسر ظریفه(این جوری مینویسن؟)..... وقتی خود هادارا میگه لیو دختره :دی

کسی نمیدونه بعد از پریدنhwoarangوسط دعوا jinوliliچی میشه؟(hwoarangموتورش و از کجا اورد اونکه ترکید

چیزی که زیاده موتوره.... :laughing:
بد از اون ورود آنرمال هوارانگ جین برای یه لحظه همین طوری می مونه و از لیلی یادش میره...لیلی هم از این غفلت جین استفاده میکنه و با یه لگد پرتش میکنه تو هوا :evil: (واقعا که!) خب از اونجا که انگار لیلی و هوارانگ همدست بودن موقعی که جین تو هوا معلق بود هوارانگ هم موتوشو پرت کرد طرفش جین و بوم....(اصلا از هوارانگ توقع نداشتم) و اینجاست که فاجعه رخ میده اهریمن جین بهش غلبه میکنه و دویل جین و هوارانگ یه کم هم دیگرو میزنن و آخر سر دویل جین لیزر میزنه و اون ساختمون رو سر 3 تاشون خراب میشه....... من هنوز نفهمیدم که این دمو بالاخره تایید شده یا نه :confused:

اینم دموی کاملش

سلام

لیو دختره چون همون طور که دوستان گفتن توی پروفایلش از ضمیر she و her استفاده شده (من تو خیلی سایتا پروفایلش رو دیدم و همشون ضمیرای مونث بودن....پس فکر نمی کنم که اشتباه باشه) تازه توی تریلری که لیو و زفینا رو معرفی کرد صدای لیو برای پسر یه کم زیادی نازک بود!:دی تازه چهرش هم زیادی برای پسر ظریفه(این جوری مینویسن؟)..... وقتی خود هادارا میگه لیو دختره :دی

چیزی که زیاده موتوره.... :laughing:
بد از اون ورود آنرمال هوارانگ جین برای یه لحظه همین طوری می مونه و از لیلی یادش میره...لیلی هم از این غفلت جین استفاده میکنه و با یه لگد پرتش میکنه تو هوا :evil: (واقعا که!) خب از اونجا که انگار لیلی و هوارانگ همدست بودن موقعی که جین تو هوا معلق بود هوارانگ هم موتوشو پرت کرد طرفش جین و بوم....(اصلا از هوارانگ توقع نداشتم) و اینجاست که فاجعه رخ میده اهریمن جین بهش غلبه میکنه و دویل جین و هوارانگ یه کم هم دیگرو میزنن و آخر سر دویل جین لیزر میزنه و اون ساختمون رو سر 3 تاشون خراب میشه....... من هنوز نفهمیدم که این دمو بالاخره تایید شده یا نه :confused:

اینم دموی کاملش

hwoarang حق داره jinتوی تیکن 5 موتورش و ترکوند:mad:
البته کارش زیاد درست نبود :-"
نمیدونم چرا از leoبدم میاد :p

hwoarang حق داره jinتوی تیکن 5 موتورش و ترکوند
البته کارش زیاد درست نبود
تو دمویه تکن 6 هم موتورش ترکید!حتما پول داره که هی راه به راه موتور میترکونه:biggrin1:
نمیدونم چرا از leoبدم میاد
من ولی خوشم میاد!چون لباسش،لباسیه که برا نبرد خوبه!:cool:
اصولا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or