طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام

میگم یه سوال: شما رنگ لباس و مدل کاراکترا رو عوض میکنید؟ هر کس عوض میکنه یه عکس بزاره :biggrin1: خودم هم در اولین فرصت میزارم

پیشنهاده خوبیه اما من در حال حاضر دستگاه ندارم شما بزار ببینیم سلیقت چه طوری هستش:cheesygri

کاش تو ایران هم میامد:(( الان تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن:(

مگه قراره نیاد .میاد خوبشم میاد . مطمئنم .:biggrin1:

مگه قراره بیاد؟!؟ از کجا انقدر مطمئنی؟!؟:biggrin1: مگر اینکه خوابش را ببینی...Tekken 2 کجا Tekken 6 کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی این Profile Nancy هستش:
ساخته و طراحی شده با سیستمی متفاوت با Jack, مهندسین Mishima یک صلاح رباتیک خلق کرده اند, به سبب جسیه بزرگش سریع نیست اما با داشتن زره ی محکم و قوی و سلاح های پر زرق و برق به عنوان یک وسیله ی دفاعی هم به کار برده میشه.
همین :cheesygri البته زیاد دقیق نیست اما منظور را به طور کامل فکر کنم رسونده باشم.

Tekken:DR نسخه ی Ps3 هم یک Update براش اومده که میتونید با dual Shock 3 بازی کنید, Ranking بازی با دقت بیشتری نسبت به برد و باخت شما داده میشه, یک سری قابلیت ها برای Online , توی منوی ‘PICKUP MATCH’ یک Quick match 1 on 1 هم اضافه شده و یک سری قابلیت های جالب دیگه که من سر در نمیارم چون تا حالا بازی نکردم:confused:

دوستان این باره دومه میگم.

بییایییییییید یک گاهنامه ی الکترونیکی با نام TEKKEN WORLD با فرمت PDF بزنیم هر وقت مطلبامون زیاد شد یک فایل PDF میزنیم بچه ها استفاده کنن.مثلا همین رابطه ی کینگ و آرمور کینگ خودش یه بخشه.

هر کی هست اعلام کنه(((واسه ی همست این گاهنامه ی الکترونیکی هر کی میخواد بگه)))

من هم همينطور!
من فقط هوارانگ رو دوست دارم و آسوكا رو.اون قسمت دويل چي چي هم خيلي سخت بود.سيو هم نميتونستم بكنم....(چرا!؟)
من تنها شخصی که دوست دارم فقط جین کازاما هست البته از پائول و کینگ و لاو هم خوشم میاد:cool:

یادمه موقعه ای که تیکن بازی کردم مربوط به 9یا 10 سال پیش بود که چیز زیادی بلد نبودم اما به مرورزمان علاقه خاصی به این بازی پیدا کردم و شروع کردم به تمرین فنون تیکن . البته من با همه شخصیت های تیکن تمرین می کنم تا هیچ مو قعه از حریف کم نیارم. الان هم به نظر خودم تیکنم الی شده .طوری که میتونم قویترین حریف هم که باشه شکستش بدم:cool:البته از خودم تعریف نمیکنم ولی میدونم که میتونم.

ببین من با یکی از دوستام کل دارم یه فن خدا برای تکن پی اس پی می خوام برای جین کاسامو لطفا
  • من تا حالا تیکن با پی اس پی بازی نکردم ولی فکر نکنم فنونشون با پی اس2 فرق کنن در ضمن برای جین کازاما دایره و مربع دسته عقب رو همزمان بزن.:cheesygriالبته این فنه قدیمیه هستش شاید خود شما هم بلد باشید .در هر صورت فنون دیگری از جین خواستی ما هستیم .:)

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.
----
تا حالا تمام شخصیت هایه تکن 6 مشخص شدن؟یعنی شخصیت جدیده دیگه ای نیست؟

پیشنهاده خوبیه اما من در حال حاضر دستگاه ندارم شما بزار ببینیم سلیقت چه طوری هستش

ps2 عمرش تموم شد...........:(:((
----
فکر نمی کنم بجز لیو... زفینا ...میگوئل...اون رئیس آخر و رباته(اسمشون چی بود) و باب شخص دیگه ای هم باشه... اگر هم هست نامکو هنوز چیزی نگفته

دوستان این باره دومه میگم.

بییایییییییید یک ماهنامه ی الکترونیکی با نام TEKKEN WORLD با فرمت PDF بزنیم هر وقت مطلبامون زیاد شد یک فایل PDF میزنیم بچه ها استفاده کنن.مثلا همین رابطه ی کینگ و آرمور کینگ خودش یه بخشه.

هر کی هست اعلام کنه(((واسه ی همست این گاهنامه ی الکترونیکی هر کی میخواد بگه)))
من هم دفعه قبل باهات موافقت کردم اما شما خودت پیگیرش نیستی میای پیشنهاد میدی بعد میری ماه دیگه میای به هر حال بازم میگم موافقم.
در ضمن من از ماه دیگه شروع به درست کردن یک سایت تخصصی Tekken میکنم :biggrin1: حالا ساخته شد شما هم بیاید توش دیدن کنید.:cheesygri

من تنها شخصی که دوست دارم فقط جین کازاما هست البته از پائول و کینگ و لاو هم خوشم میاد:cool:
من تا حالا تیکن با پی اس پی بازی نکردم ولی فکر نکنم فنونشون با پی اس2 فرق کنن.
منم Paul و King باز خفنی هستم اما نمیدونم چرا با Nina از همه بهتر بازی میکنم...فنون نسخه ی psp هم یک کوچولو فرق داره چون بالاخره Tekken 5 را یک update کردن که شده DR و هر کاراکتری چندین ضربه بهش اضافه شده (یا انیمیشن ضربه را عوض کردن یا طریقه زدنشو).

ps2 عمرش تموم شد...........:(:((
----
فکر نمی کنم بجز لیو... زفینا ...میگوئل...اون رئیس آخر و رباته(اسمشون چی بود) و باب شخص دیگه ای هم باشه... اگر هم هست نامکو هنوز چیزی نگفته

چه عمرش تموم شده باشه چه نباشه من خیلی دوسش داشتم و دارم :biggrin1: من ps2وم را انقدر دادم این ور اون ور دسته این و اون اخر خراب تحویلم دادن, بزار دیگه Customizations هات را ببینیم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟

کاراکترهای جدید هم که اینهایی که گفتی بودن + Jack 6
اون ربات هم NANCY-MIS47J هستش که میگن MIS مخفف اوله Mishima هست.

چه عمرش تموم شده باشه چه نباشه من خیلی دوسش داشتم و دارم

منظورم اینه که ps2 من عمرش تموم شد (خراب شد :()

بزار دیگه Customizations هات را ببینیم؟

در اولین فرصت...اگر دستگاه درست شد.... :((

در ضمن من از ماه دیگه شروع به درست کردن یک سایت تخصصی Tekken میکنم

جدا؟ :دی با این کار کمک بزرگی به شناخته شدن تیکن تو ایران می کنید!

-----
درست کردن گاهنامه هم فکر جالیه :دی

این رباته خیلی مزخرفه اصلا نمیشه به عنوان boss قبولش کرد... میمردن یه boss درست حسابی طراحی کنن :thumbdown

انتظارات شما از یک boss درست حسابی چیست؟:biggrin1:
من خودم انتظارم اینه که خیلی قوی باشه و خانواده دار (یعنی ریشش به تکن هایه قبلی برگرده:biggrin1:)
----
چه عمرش تموم شده باشه چه نباشه من خیلی دوسش داشتم و دارم
احساسی که من نسبت به ps1 داشتم و دارم:biggrin1:

انتظارات شما از یک boss درست حسابی چیست؟:biggrin1:
من خودم انتظارم اینه که خیلی قوی باشه و خانواده دار (یعنی ریشش به تکن هایه قبلی برگرده:biggrin1:)
boss حداقل باید یه شکل و شمایل آدم هم داشته باشه زیاد هم قوی نباشه :biggrin1:
این دیگه خیلی مسخرست
http://www.youtube.com/watch?v=IU_p_hJzVu8

یه سوال دیگه:blushing:
بین لینگ و برایان رابطه ای هست؟:confused::-"
hwogroup.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or