سر این مسئله اینجا اختلاف نظرِچرا همه hwoarang رو هوارانگ تلفظ مي كنند اصلا ا تلفظ نميشه (وورانگ):confused:
من تو تیکن 4 دیدم اول هوارانگ جین می بره بعد از اینکه بردش چند تا ارتشی میان هوارانگ که سرباز فراره بوده دستگیر کنند اما جین به هوارانگ کمک می کنه و با ارتشی ها دعوا میکنند .
آخرش نفهمیدیم با هم دوستن یا دشمن؟
)اوه اوه من نميدونستم كه استيو رو از روي اورلاندو بلووم ساختن همين طور برايان رواز روي بروسگفتم کاری کرده باشم
![]()

نظرت برام جالب بود.من ولی خوشم میاد!چون لباسش،لباسیه که برا نبرد خوبه!
اصولا...
نسبتی با بقیه نداره اما میخواد از Kazuya انتقام بگیره چون فکر میکنه مادرش را به قتل رسونده... این بحث پسر و دختر بودنش هم چقدر کش دادین بابا دخمله دیگه :cheesygriیک سوال خیلی پیچیده این leo که میگین کیه؟!!!!!!!!!:blushing::confused:
البته منظورم اینه که نسبتی با بقیه نداره؟:biggrin1:
هر کی یک نظری داره اما توی سایت Tekken اینطوری تلفظ میشه hwah-rongچرا همه hwoarang رو هوارانگ تلفظ مي كنند اصلا ا تلفظ نميشه (وورانگ):confused:
این ها با هم دوست هستن در عین حال رقیب هم هستن اما دشمن هم نیستن.من تو تیکن 4 دیدم اول هوارانگ جین می بره بعد از اینکه بردش چند تا ارتشی میان هوارانگ که سرباز فراره بوده دستگیر کنند اما جین به هوارانگ کمک می کنه و با ارتشی ها دعوا میکنند .
آخرش نفهمیدیم با هم دوستن یا دشمن؟
این 2 تا لباس Default هستش من خبر ندارم که Leo جزوه کاراکترهایی هست که 3 یا 4 لباس دارن که همیشه مخفی هم هست یا نه اما دیگه توی Customizations میتونی خودت عوضش کنی چون خیلی گسترده شده توی T6خب به نظر من دشمن خونین نیستن...ولی حالا همچینم از همدیگه خوششون نمیاد!
میگم لیو بجز این دو تا لباس لباس دیگه ای تو بازی نداره؟ (لباس اضافه؟)
این تشبیهات همه فرضی هستن.فکر کنم hwoarangبرای اینکه jinروdivelکنه موتورش رو پرت کرد
آخه بچه ی خیلی خوبیه
steveشبیه اورلاندو بلوم هست(تا حدودی)
کسی hwoarang رو نداره:confused:
من یکی ازش دارم ولی میخوام بدونم سال دیگه تو فیلم کی جاشه بازیگر معروف
متاسفانه برای من **********ه.

یه سوال ببینم کسی اینجا میدونه آیا جایی هست گیم پلیشو دانلود کنیم یا نه :biggrin1:
یا نه:cheesygri:cheesygri
این عکسی که گفته بودم
![]()
تا بعد
![]()
:cursing:
این چه جور hwoarangهست:confused: