چه عجب از این طرفا سروش:biggrin1:
در حضور من با جین درست صحبت کن. آهان دویل جین + کینگ هم هستناین مرتیکه جین غلط کرده هوارانگ رو میزنه راست میگه بیاد اینجا خودم حالیش کنم
به خاطر اینه که جلفه:biggrin1: آخه آدم انقدر سبک؟سوالمو ویرایش میکنم : چرا لی بین پسرا طرفدار نداره؟؟؟ :biggrin1:
شاخ نشو سروش بذار PS3 بگیرم بعد میام تو PSN یک حالی ازت بگیرم که خودت کف کنی :biggrin1: دیگه هم حرف از جین نزنیدر حضور من با جین درست صحبت کن. آهان دویل جین + کینگ هم هستن

(شوخی)چشم شما پول بلیط هواپیماشو بده کیه که نره :biggrin1:میگم بابا بجای اینکه بیاین برای هم خط و نشون بکشید کی قویتره برید تو این کاپه که بچه ها انداختن شرکت کنید دیگه شماها که دختر نیستید بگید من کلوپ نمیرم :biggrin1: (با معضرت از خانمها)
بعدم برندتون بیاد با من بازیکنه ببینم(شوخی)
میگم خودمونیم این جین با هاورانگ خیلی دوستای خوبین جدی می گم از زدن همدیگه کیف می کنن .:biggrin1: اینا هم یه مدل دوستن .
unish::boxing::discussion:مگه کجایین ؟چشم شما پول بلیط هواپیماشو بده کیه که نره :biggrin1:
در ضمن دوستیها الان همشون این مدلینunish::boxing::discussion:
کجا بودنش مهم نیست :biggrin1: بهتره بیخیال شیم یواش یواش داره چت روم میشه :biggrin1:مگه کجایین ؟
البته زیاد نگران نباشید فکر کنم مسابقه جمعه یعنی امروز بود . البته به ساعت الان میشه دیروز :biggrin1:
من هم موافقم هر کی بتونه با هر شخصیتی از پس نینا بر بیاد جایزه داره، البته اگه کنترل نینا دست من باشهki gofte bazikonaye zan zaeifan. khodeshon tanhaei 10ta mardo harifan masalan hamin khahare man mage mishe bahash bazi kard
راستی سلام به همه بچه های گل، من تازه واردم.1.كاراكتر بايد ۴ تا خصوصيت داشته باشه :
۱. ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم عجله داشت و ميخواست زود بازي رو تموم كنه بتونه .
۲.ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم خواست حرفه اي تموم كنه بتونه.
۳.زندگي نامه درست و حسابي داشته باشه.
۴.خوشتيپ باشه
اون زمانا(Tekken3)با این تا نفر 8 ام میرفتم بعد می باختم ،کسی رو که می خواستم دموش رو ببینم رو انتخاب میکردم:cheesygriولی خب زیادی سریع بود!!اون موقع ها خوراکم Paul بوداون حرکت خوشگلشم(همون که یه مشت میزد طرف تا فردا صبح پرت میشد....خیلی حال میداد با یه حرکت کل HP طرف خالی میشد) یاد گرفته بودم

JINكسي جز هوارنگ رو سراغ دارين?
منم از هوارانگ نسبت به بقیه بیشتر خوشم میاد ولی جین هم خوبهکلا از استیل جین و هوارانگ خوشم میاد!!!!
گفتی....اصلا خوشم نمیاد که همچین اتفاقی رخ بده.....جين بدترين مشكلي كه داره اين ميباشد كه ممكنه آسوكا و جين در آينده از هم خوششون بياد و اين ۱ صفت بسيار بد به شمار مياد![]()