طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
:)چه عجب از این طرفا سروش:biggrin1:
44.gif
...
این مرتیکه جین غلط کرده هوارانگ رو میزنه راست میگه بیاد اینجا خودم حالیش کنم
در حضور من با جین درست صحبت کن. آهان دویل جین + کینگ هم هستن :) ولی تا خواستین به Heihachi فحش بدین:biggrin1:
سوالمو ویرایش میکنم : چرا لی بین پسرا طرفدار نداره؟؟؟ :biggrin1:
به خاطر اینه که جلفه:biggrin1: آخه آدم انقدر سبک؟
ـــــــــــــــــــــــــ
راستی این سایت رو (اگه ازش اطلاع نداشتین) چک کنین سایت خوبیه....
Tekken Zaibatsu

آخرین ویرایش:
در حضور من با جین درست صحبت کن. آهان دویل جین + کینگ هم هستن
شاخ نشو سروش بذار PS3 بگیرم بعد میام تو PSN یک حالی ازت بگیرم که خودت کف کنی :biggrin1: دیگه هم حرف از جین نزنی
منو که می شناسی خوراکم کل کله آخرشم این جوری میشم :-"

به به دلم خنک شد بالاخره یه نفر پیدا شد این Lee رو بزنه له و لورده کنه Lee vs Kazuya
اگه youtube بهتون راه داد اینا رو هم ببینید
Opening Movie & Game Play
Bob vs Ganryu
King vs Jack
Lee vs Julia
Bob vs Kazuya

آخرین ویرایش:
میگم بابا بجای اینکه بیاین برای هم خط و نشون بکشید کی قویتره برید تو این کاپه که بچه ها انداختن شرکت کنید دیگه شماها که دختر نیستید بگید من کلوپ نمیرم :biggrin1: (با معضرت از خانمها)
بعدم برندتون بیاد با من بازیکنه ببینم :-"(شوخی)
میگم خودمونیم این جین با هاورانگ خیلی دوستای خوبین جدی می گم از زدن همدیگه کیف می کنن .:biggrin1: اینا هم یه مدل دوستن .

میگم بابا بجای اینکه بیاین برای هم خط و نشون بکشید کی قویتره برید تو این کاپه که بچه ها انداختن شرکت کنید دیگه شماها که دختر نیستید بگید من کلوپ نمیرم :biggrin1: (با معضرت از خانمها)
بعدم برندتون بیاد با من بازیکنه ببینم :-"(شوخی)
میگم خودمونیم این جین با هاورانگ خیلی دوستای خوبین جدی می گم از زدن همدیگه کیف می کنن .:biggrin1: اینا هم یه مدل دوستن .
چشم شما پول بلیط هواپیماشو بده کیه که نره :biggrin1:

در ضمن دوستیها الان همشون این مدلین :punish::boxing::discussion:

چشم شما پول بلیط هواپیماشو بده کیه که نره :biggrin1:

در ضمن دوستیها الان همشون این مدلین :punish::boxing::discussion:
مگه کجایین ؟
البته زیاد نگران نباشید فکر کنم مسابقه جمعه یعنی امروز بود . البته به ساعت الان میشه دیروز :biggrin1:

مگه کجایین ؟
البته زیاد نگران نباشید فکر کنم مسابقه جمعه یعنی امروز بود . البته به ساعت الان میشه دیروز :biggrin1:
کجا بودنش مهم نیست :biggrin1: بهتره بیخیال شیم یواش یواش داره چت روم میشه :biggrin1:
الانه که مدیرا بریزن اینجا ترورمون کنن :sniper:

ki gofte bazikonaye zan zaeifan. khodeshon tanhaei 10ta mardo harifan masalan hamin khahare man mage mishe bahash bazi kard
من هم موافقم هر کی بتونه با هر شخصیتی از پس نینا بر بیاد جایزه داره، البته اگه کنترل نینا دست من باشه;) راستی سلام به همه بچه های گل، من تازه واردم.

سلام

ماندانا جان به سایت خوش اومدی :دی کاملا موافقم نینا کاراکتر واقعا خطرناکیه.... به نظر همه ی کاراکترا چه مرد چه زن قوی هستن آدم باید بلد باشه باهاشون بازی کنه عین من که با آزکا بازی می کنم مسلما ضربات آزکا ضعیف تر از فنگ یا پاول یا...هست ولی من توی بازی باهاش موفق ترم ....... :دی

كاراكتر بايد ۴ تا خصوصيت داشته باشه :
۱. ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم عجله داشت و ميخواست زود بازي رو تموم كنه بتونه .
۲.ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم خواست حرفه اي تموم كنه بتونه.
۳.زندگي نامه درست و حسابي داشته باشه.
۴.خوشتيپ باشه
-----
كسي جز هوارنگ رو سراغ دارين?:biggrin1:

.خوشتيپ باشه

آدم باید از همه نظر کامل باشه :دی

كسي جز هوارنگ رو سراغ دارين

منم از هوارانگ نسبت به بقیه بیشتر خوشم میاد ولی جین هم خوبه :cool: کلا از استیل جین و هوارانگ خوشم میاد!!!!

راستی چه امضای بامزه ای!!! ^__^

منم از جين خوشم مياد اما نه به اندازه هوارانگ:cool:
جين بدترين مشكلي كه داره اين ميباشد كه ممكنه آسوكا و جين در آينده از هم خوششون بياد و اين ۱ صفت بسيار بد به شمار مياد:-"
راستی چه امضای بامزه ای!!! ^__^
tnx:love:

كاراكتر بايد ۴ تا خصوصيت داشته باشه :
۱. ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم عجله داشت و ميخواست زود بازي رو تموم كنه بتونه .
۲.ضرباتش جوري باشه كه اگر آدم خواست حرفه اي تموم كنه بتونه.
۳.زندگي نامه درست و حسابي داشته باشه.
۴.خوشتيپ باشه
1.
اون موقع ها خوراکم Paul بود :) اون حرکت خوشگلشم(همون که یه مشت میزد طرف تا فردا صبح پرت میشد....خیلی حال میداد با یه حرکت کل HP طرف خالی میشد) یاد گرفته بودم
اون زمانا(Tekken3)با این تا نفر 8 ام میرفتم بعد می باختم ،کسی رو که می خواستم دموش رو ببینم رو انتخاب میکردم:cheesygriولی خب زیادی سریع بود!!
2.KING
3. JIN
4.JIN(رجوع شود به شماره سوم....(وقتی که بازی رو n بار تموم میکردی بعضی از شخصیت ها 3 استایله میشدن،به جز دوتا لباسی که داشتن یکی هم اضافه میشد.)بعد استایل جدیده JIN خیلی خوشگل بود:love:
كسي جز هوارنگ رو سراغ دارين?
JIN:)
منم از هوارانگ نسبت به بقیه بیشتر خوشم میاد ولی جین هم خوبه :cool: کلا از استیل جین و هوارانگ خوشم میاد!!!!
جين بدترين مشكلي كه داره اين ميباشد كه ممكنه آسوكا و جين در آينده از هم خوششون بياد و اين ۱ صفت بسيار بد به شمار مياد:-"
گفتی....اصلا خوشم نمیاد که همچین اتفاقی رخ بده.....
52.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or