طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بلاخره مشکل tekken chance حل شد.. به کمک یکی از دوستام به نام امیر که خیلی در این زمینه اطلاعات داره و امیدوارم اینجا عضو شه ...tekken chance تنها نسخه ای از تکنه که روی دستگگاه های arcade عرضه شده.. با 4 کاراکتر که می دونید کیان..اگه خواستید چند تا عکس از بازی رو بذارم که بازم امیر بهم داده!
index_il05.jpg

راستی یه چیزایی هم از bob که تازه اومدنش مشخص شده منتشر شده که الان ترجمه کردمش.... به طوذ خلاصه این زیر مینویسم:
63510_med.jpg

177363_1.jpg
اون یه فرد باهوشه که تو زمینه های نظرامی استعداد فوق العاده ای داره. درسته که صورت نا متوازنی داره و خیلی هم چاقه اما این امر استعادشو زیر سوال نمی بره و اون یک جنگجوی محبوبه.اون تلاششو می کنه که رو هیکلش احاطه داشته باشه و مهارت های زیادی رو به اون اضافه کنه.. یکی از جالب ترین نکات مربوط به اون اینه که با این که خیلی چاقه اما سرعت زیادی داره..وقتی اون تونست هیکلشو به اون چیزی که میخواد برسونه تصمیم میگیره که برای تست این قدرست تو تورنومنت 6 شرکت کنه..یکی از قابلیت های دیگه ی bob اینه که تو مبارزه می تونه یه سری از قابلیت های حریف رو به خخودش اضافه کنه!
بچه ها چیز زیادی ازش منتظر نشده.. تا همین حد ازش میدونیم

آخرین ویرایش:
حسین جان خیلی ممنون (از دوستتون هم تشکر کنید!) بالاخره این ابهامات در مورد Tekken Chance هم حل شد!!!!!

ولی این باب خدایی یه جوریه ها....:cheesygri

میگم ممکنه کاراکتر دیگری هم مونده باشن که نامکو هنوز معرفی شون نکرده باشه؟؟؟

با اجازه من شروع میکنم:

ُSteve Fox

استیو فاکس در آخر تونمت پنجم مرکز تحقیقاتی میشیما زایباتسو رو از بین میبره و بالاخره موفق به فرو نشومندن خشم و غضب خود برای مدت طولانی می شود!!! استیو می خواست به دنیای بوکس برگرده ولی در اون زمان بعلت آشوبی که میشیما زایباتسو توی دنیا بوجود اورده بود اکثر مسابقت بوکس کنسل شده بود ... استیو هم که کاری جز بوکس بازی کردن بلد نبود و سرگرمی دیگه ای نداشت کم کم کارش و حوصله ش رو از دست داد و دچار افسردگی بدی شد (!!!!!) ولی لین افسردگیش زیاد طول نکشید.... چون استیو یه روز یه دعوتنامه به دستش میرسه که (اگه درست متوجه شده باشم) ازش دعوت شده بود که بهمراه مارشال و پاول تمرین کند!!!!!!! خب...استیو هم بیکار بود و هم حوصلش سر رفته بود و تمرین کردن یه سبک دیگه غیر از بوکس براش جالب بود این پیشنهاد رو قبول میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی سبک استیو توی تیکن 6 دیگه بوکس نیست؟؟؟؟؟ (یا مخلوطی از سبک خودش و مارشال و پاول هست؟)

حسین جان خیلی ممنون (از دوستتون هم تشکر کنید!) بالاخره این ابهامات در مورد Tekken Chance هم حل شد!!!!!

ولی این باب خدایی یه جوریه ها....:cheesygri

میگم ممکنه کاراکتر دیگری هم مونده باشن که نامکو هنوز معرفی شون نکرده باشه؟؟؟
خواهش می کنم.. امیر هم فک کنم اینجا با آی دی ironfist عضو شده.. امیدوارم اینجا بفعالیته:biggrin1:
باب هم لباس دومش خیلی باحاله...
کاراکتر ها هم که احتمال داره...(به نظر من)
----
marshal law
در زمان برگذاری تورنومنت 5 او به طور غیر قانونی مشغول کار در ژاپن بود .هنگامی که این قضیه افشا شد او به سرعت به سوی سرزمین مادریش تبعید شد.ازسوی دیگر مخارج تصادق پسرش او را محتاج تر از هر زمان دیگر به پول می کرد.در این هنگام صمیمی ترین دوست او یعنی پاول پیشنهادی برای تشکیل یک گروه جهت شرکت در تورنومنت سوم را داد.مارشال این پیشنهاد را قبول کرد زیرا فکر میکرد که با تشکیل این گروه شانس برنده شدنشان در تورنومنت بیشتر می شود.او فکر می کرد تشکیل گروه 3 نفری شانس بیشتری را برای برنده شدن نسبت به گروه دو نفری دارد. بنابراین steve بوکسور معروف توجه او را جلب کرد

حسین جان مرسی.... این سه تا تیم جالبی میشن :laughing:

این طور که من فهمیدم:

الان این سه تا هدفشون فقط و فقط ( برخلاف بقیه) نه انتقامه و نه قتل عام کردن جین.... بلکه فقط جایزه یعنی پول رو میخوان و مهم نیست که کدومشون برنده شه... (یکی برای همه و همه برای یکی!!!!!!)

الان این سه تا هدفشون فقط و فقط ( برخلاف بقیه) نه انتقامه و نه قتل عام کردن جین.... بلکه فقط جایزه یعنی پول رو میخوان و مهم نیست که کدومشون برنده شه... (یکی برای همه و همه برای یکی!!!!!!)
دقیقا.. تا اینجا جزو معدود کسایی بودن که هدفشون از بین بردن جین نبوده!و برای کسب پول کار می کنن(البته غیر از استیو)

PAUL PHOENIX

پائول در تورنومنت 5 موفق شد kuma رو شکست بده که بعد از این مبارزه ی سخت بسیار خسته و نا توان شده بود.او تلاشش رو برای رفع این ناتوانی برای ادامه ی تورنومنت کرد ولی در آخر موفق نشد پولی به دست بیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاول کوهی از قرض رو روی دوشش حمل می کرد.در یک لحظه فکر کرد که اگه بتونه مبلغ جایزه رو ببره دیگه از شر این همه قرض راحت میشه.اون در پی یافتن راهی برای پیروزی در مسابقه به فکر تشکیل گروهی افتاد که شانسشو برای برنده شدن در مسابقه تا حد زیادی بیشتر می کرد.بنابراین پیش بهترین دوستش یعنی Marshal law رفت و اونو از قضایا با خبر کرد که همونطور که تو پروفایل مارشال مشخص بود اون این دعوت رو قبول کرد و همچنین استیو رو هم با خودشون همراه کردن!

ممنون از ترجمه ی سریعتون :cool:

دقیقا.. تا اینجا جزو معدود کسایی بودن که هدفشون از بین بردن جین نبوده!و برای کسب پول کار می کنن(البته غیر از استیو)

فکر کنم استیو هم هدفش وقت پر کردن باشه!!!!!!!!!

راستی میشه پروفایل لی لی رو برای من بزارید؟ فکر کنم انگلیسیتون باید خیلی خوب باشه!!! با این سرعت ترجمه تون نهایتا فردا :cheesygri همه تموم میشن!!!!!!

---------------------------------------------
راستی لادن جان فکر کنم اون سایته که برای دانلود دمو ها داده بودم درست شده (امروز بالاخره سایت بالا اومد) :laughing:

آره..tekkenforces رو منم دیروز دیدم درست بود..اینم لیلی:biggrin1:
Lili
اون سابقه ی شرکت در تورنومنت تکن رو داشته.تو تورنمنت پنجم قبل از بازگشت پدرش شرکت کرده بود و از آسوکا شکست خورده بود..!!!
وقتی پدرش از موضوع با خبر شد اونو از شرکت در مسابقه و کینه جوی منع کرد چون اون از asuka شکست خورده بود و طبیعتا حس انتقام جویی توش وجود داشت.
تا اینکه یک روز زمین های نقتی پدرش تحت کنترل میشیما زایباتسو قرار گرفت و پدرش اعتبارشو از دست داد.
تا اینکه خبر برگذاری تورنومنت 6 اعلام شد.لیلی فکر کرد اگه تو این تورنومنت شرکت کنه و بتونه توش برنده شه و جایزه رو ببره می تونه به پدرش کمک بزرگی کرده باشه و زمین های اونو پس بگیره به همین دلیل پا به تورنومنت 6 گذاشت

امروز یک اسکن جدید از بازی Tekken 6 منتشر شد که در بخش اخبار بازیها قرار دادم . گفتم اینجا هم قرار بدم , چون به هر حال این تاپیک مخصوص این بازی است .
( این اسکن بیانگر امدن یک شخصیت جدید در بازی Tekken 6 میباشد )
این هم لینک این عکس برای کسانی که تصویر ظاهر نمیشه :
http://www.gamersyde.com/news_4899_en.html

1206_0001.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
حسین جان مرسی.. واقعا این قضیه ی لی لی و آسکا صحت داره.... من همیشه بدون اینکه بدونم چرا از لی لی بدم میومده... انگار تله پاتی داشتم..... :cheesygri:mad:

ترجمه ها چهار یک به نفع شما تموم شد!!!! :biggrin1:

بچه ها یه لطفی بکنین رنگ فونت رو عوض نکنین...با after dark اصلا دیده نمیشه نوشته هاتون...باید select all کنیم تا بتونیم بخونیم...

اطاعت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آسكا جان!من طرفدار لي لي هستم البته اون دمويي كه دور و ور هوارانگ بودو نديده ميگيرم ولي ببينيد ۱ دختر چقدر خوبه كه به خاطر پدرش وارد شماره ۶ هم شد واقعا آفرين بر او و خاندان پاكش! D:

آسكا جان!من طرفدار لي لي هستم البته اون دمويي كه دور و ور هوارانگ بودو نديده ميگيرم ولي ببينيد ۱ دختر چقدر خوبه كه به خاطر پدرش وارد شماره ۶ هم شد واقعا آفرين بر او و خاندان پاكش! D:

خب لادن جان هر کی یه نظری داره....:laughing: من از لی لی خوشم نمیاد ولی شما خوشت میاد.... ممکنه شما از آسکا خوشت نیاد ولی من خوشم میاد... ولی یه وجه مشترک داریم: هر دو طرفدار هوارانگ هستیم!!!!!:cheesygri

Lili خيلي نرمه حركاتش حال ميده باهاش بازي كني.
من يكم از اين سيستم Rage براتون بگم و يكم اطلاعات ديگه...
خوب يك سيستم جديد به نام Rage Mode به بازي اضافه شده كه به خاطر اين امكان جديد جونه تمام بازي كنها از نسخه هاي قبلي بيشتره و Round طولاني تر شده, Rage Mode يك امكان جديده كه وقتي جونه طرف مقابل خيلي كم ميشه و داره ميبازه دست هاي اون اتشين ميشه مثل نسخه هاي قبلي Tekken وقتي تمام دكمه ها رو با هم فشار ميداديد اين اتفاق ميفتاد اما اين بار خود به خود اتفاق مييفته اين يكي پر سروصداترين تغييرات بوده.( يك نكته هم بگم اينجا قبلا اگه خودتون را به حالت Rage در مياورديد از گارد در ميومديد اما اينجا اين طوري نيست و ميشه گارد هم گرفت)

استفاده از يك وسيله در هنگام بازي هم يكي ديگه از امكانات جديد هستش مثلا Bryan از شاتگان استفاده ميكنه و Leo يك تپانجه قديمي داره و Anna كه از كفشه خودش استفاده ميكنه اين هم نمونش

h-103_73647_ans3.jpg.jpg

هر كاراكتر حركات و استيل هاي مخصوص به خودش را داره و سازنده ها قول دادن كه Sound بازي هم فوق العاده هستش و كفه همه ميبره.
اندازه ي كاراكترها از نسخه هاي قبلي بزرگ تر شده و شما انها را توي صفحه بزرگ تر ميبينيد.
يك شايعه خيلي خفن هم شده بود كه Bob قراره مثل Mokujin و يا Combat باشه و سبك مبارزش Mimic باشه كه اين شايعه رد شدش.
زياد Type نميكنم براي اينكه حال داشته باشيد بخونيد بقيش بعدا خوب اين كاراكترها بودشون توي Tekken 6 حتمي هستش البته هنوز قطعي نيست اگه تكراري جيزي گفتم ببخشيد حال نداشتم 60 تا صفحه را بخونم
  • Devil Jin
  • Paul Phoenix
  • Zafina
  • Bob
  • Miguel
  • Bruce Irvin
  • Marshall Law
  • Lili Rochefort
  • Wulong Lei
  • Leo
  • Sergei Dragunov
  • Asuka Kazama