طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من اصلا از کنسولای ماکروسافت خوشم نمیاد....ولی به دوستان قول دادم 360 بگیرم با باهاشون بازی کنم.:دی
انشاالله برا 360 هم این تکن میاد

جرا؟ اون بخاری هم شد کنسول؟! البته تو زمستون نقش گرمایی داره که به درد می خوره ولی واسه بازی..
هیچوقت هم نامکو چنین اشتباه بزرگی نمی کنه(عرضه ی تکن رو ی 360)
الان دعوا میشه:دی
بحث عوض کنید:دی

من فقط امیدوارم بتونم تیکن 6 رو بارزی کنم.... حالا مهم نیست روی چه کنسولی

----------------------------------
اینم واسه اینکه بحث عوض شه:laughing:

کسی چیزی از Tekken Chance میدونه؟

کسی چیزی از Tekken Chance میدونه؟

کسی نمیدونه؟ :(

----------------------------------
آیا کاراکتر مورد علاقتون توی این عکس هست؟ :دی
4r1sobq.jpg

اول همه تولد رژین مبارک
دوم سوسولها اکثرا به هم شبیه اند و تنها وجه تفاوتشون صداشونه!!!
مثل bob و رنو
بعد حسین جان این اطلاعات در مورد تغییر کمبوها در تیکن 6رو از کجا گرفتی؟

و در آخر آسوکا جان(ملقب به بانو مهرنوش کبیر) این tekken chance رو کجا دیدی برم ته توشو در بیارم تا بحث خاله زنکی شروع نشده:biggrin1:
تو اون عکس هم
کارکترهای مورد علاقه من هستند(جون من بهشون نگید مرده خور) پائول و لاو و فنگ وی

ببخشید یه دفعه چند تا موضوع رو با هم گفتم چند روزی نبودم

آخرین ویرایش:
و در آخر آسوکا جان(ملقب به بانو مهرنوش کبیر) این tekken chance رو کجا دیدی برم ته توشو در بیارم تا بحث خاله زنکی شروع نشده:biggrin1:

بحث خاله زنکی؟؟؟ :eek: بانو مهرنوش؟؟؟؟؟؟:eek::confused::laughing:

من در مورد اون Tekken Chance چیزی نمی دونم... فقط یه دمو و چند تا عکس ازش دیدم تو تاپیک هم گزاشته بودم ولی الان هر چی می گردم پیداش نمی کنم...

سوسولها اکثرا به هم شبیه اند و تنها وجه تفاوتشون صداشونه!!!
مثل bob و رنو

رنو هم به لیست سوسولا اضافه شد!!!

سلام.
حامد جان،ممنون بابت تبریکتون....فقط لازم به ذکره که تولد بنده 12 مرداد بود،مهرنوش جون لطف کردن هنوز هم در امضاشون این اتفاق فرخنده رو تبریک میگن(البت با توجه به این که در روز موعود جز لادن 2 نفر دیگه تبریک گفتن،من هوز هم از هر تبریکی استقبال میکنم!)
راستی حسین جان،یه منبع میگین برا اون خبر خوشتون،البت حرف شما معتبر،اما اگه ما خواستیم این خبر رو یه جا دیگم بگیم ملت منبع میخوان ازمون...
Tekken chance????اسمش رو هم نشنیده بودم!

آهان... بالاخره این پستمو پیدا کردم....ولی متاسفانه سایت مورد نظر یه مدتیه که کاملا قاطی کرده و نه عکسا رو بالا میاره و نه دمو رو:( :

سلام
دوستان کسی چیزی از tekken chance چیزی می دونه؟:confused: من توی trailer اش
heihachi ,nina , lee , jin , lingxiaoyu , king و... دیدم.فکر کنم مال سال 2005 هست (مطمئن نیستم)

چندتا عکس ازش:
yamasa03.jpg

yamasa10.jpg

yamasa08.jpg

اینم trailer اش:
http://www.tekkenforces.com/videotekch0.html#

اگه کسی دربارش بیشتر می دونه بگه لطفا:cheesygri

سلام بچه ها..ببخشید من یه چند روزی مسافرت بودم.. حامد جون این خبر طراحی دوباره ی شخصیت ها یه 3-4 ماهی هست اعلام شده و خیلی عادی شده.. نمی دونم چطور شما نشنیدید.. من میگرم لینک خبرشو پیدا می کنم بهتون میدم..
این tekken chance رو هم منم اینتروشو دیدم ولی درست نمی دونم چیه.. باید یه سوال از بروبچز بزنم ببینم چی میشه.. شاید مثل advance یه نسخه باشه که واسه کنسول های دیگه منتشر شده...
آها راستی.. این اینترو tekken chance رو من تو پیسیم فک کنم دارم.. اگه میخواید آپش کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or