طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
تکن 6 کلا تاریخ عرضش مشخص نیست... اول اومدن گفتن 50-60 % ساخت تموم شده و بازی تو شهریور یا مهر عرضه میشه.. بعدش دوباره طراحی کاراکتر ها رو از اول شروع کردن و...
من فکر کنم زمستون امسال عرضه شه..

کلا تقریبا همه چیز در مورد کاراکتر ها از اول شروع شد..
اگه دقت کرده باشید فن های کسی مثل lei از تکن 2 تا 5 به همون ترکیب و شیوه باقی موند و وقتی کسی tekken 5 رو بازی می کرد و کاراکتر مورد علاقشو انتخاب می کرد با چیز جدیدی روبه رو نبود ولی تو تکن 6 دو باره باید مهارت کسب کردن در مورد یه کاراکتر رو از اول شروع کنید.. یعنی هر چی از قبل بلد بودید هیچ کاربردی نداره:biggrin1:

کلا تقریبا همه چیز در مورد کاراکتر ها از اول شروع شد..
اگه دقت کرده باشید فن های کسی مثل lei از تکن 2 تا 5 به همون ترکیب و شیوه باقی موند و وقتی کسی tekken 5 رو بازی می کرد و کاراکتر مورد علاقشو انتخاب می کرد با چیز جدیدی روبه رو نبود ولی تو تکن 6 دو باره باید مهارت کسب کردن در مورد یه کاراکتر رو از اول شروع کنید.. یعنی هر چی از قبل بلد بودید هیچ کاربردی نداره:biggrin1:
این در مورد همه ی کاراکتراست؟؟؟ اگه این جوریه که بدبخت شدم!!!!

در مورد طراحی کاراکترا یعنی همین چند تا عکس جدیدی که از جین و هیهاچی و یوشیمیتسو و لیو و ... اومده حساب نیستن؟

:biggrin1:
این در مورد همه ی کاراکتراست؟؟؟ اگه این جوریه که بدبخت شدم!!!!
بله.. همه ی کاراکتر ها.. منم بدبخت شدم

در مورد طراحی کاراکترا یعنی همین چند تا عکس جدیدی که از جین و هیهاچی و یوشیمیتسو و لیو و ... اومده حساب نیستن؟
منظورم از لحاظ طراحی گرافیکی و قیافشون نیست:biggrin1: نوع فن ها ,کومبو ها,ترکیبای دکمه ها و.....

منظورتون از عوض شدن فن ها طرز دکمه زدن توی دسته هست یا اینکه از نظر ظاهر فن ها عوض شده؟؟؟:confused:

ملت چه کارایه باحالی میکنن!
مثلا همینlili که تو شماره قبل اومده...الان فن هاش تقییر کرده!

فقط امیدوارم که این بلا سر آزکا نیاد.... البته خیلی هم امیدوار نیستم...:(

حالا شاید بهتر هم شد!خدارو چه دیدی؟!

:cheesygri:laughing::p

الان همه تو این تاپیک میخوان ps3 بخرن؟

فعلا مدرسه ها داره شروع میشه و منم به این امیدم که کپی خور شه... ولی کلا در اینده بله (شاید در اینده ای دور...)

منظورتون از عوض شدن فن ها طرز دکمه زدن توی دسته هست یا اینکه از نظر ظاهر فن ها عوض شده؟؟؟:confused:
فن ها که تقریبا همونه با یه سری تغغیرات ولی نوع استفاده تفاوت کرده...
البته نسبت تغییر و اضافه شدن فنون در 6 به 5 خیلی بیشتر از سایر نسخه ها بوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or