میتونیم امیدوار باشیم که بخوان بهترش کنن ^_^از این کارا متاسفانه زیاد انجام میدم!نه تنها این شرکت...تمامی شرکت ها!
بسیار هم کار بدیه!
این در مورد همه ی کاراکتراست؟؟؟ اگه این جوریه که بدبخت شدم!!!!کلا تقریبا همه چیز در مورد کاراکتر ها از اول شروع شد..
اگه دقت کرده باشید فن های کسی مثل lei از تکن 2 تا 5 به همون ترکیب و شیوه باقی موند و وقتی کسی tekken 5 رو بازی می کرد و کاراکتر مورد علاقشو انتخاب می کرد با چیز جدیدی روبه رو نبود ولی تو تکن 6 دو باره باید مهارت کسب کردن در مورد یه کاراکتر رو از اول شروع کنید.. یعنی هر چی از قبل بلد بودید هیچ کاربردی نداره:biggrin1:
بله.. همه ی کاراکتر ها.. منم بدبخت شدماین در مورد همه ی کاراکتراست؟؟؟ اگه این جوریه که بدبخت شدم!!!!
منظورم از لحاظ طراحی گرافیکی و قیافشون نیست:biggrin1: نوع فن ها ,کومبو ها,ترکیبای دکمه ها و.....در مورد طراحی کاراکترا یعنی همین چند تا عکس جدیدی که از جین و هیهاچی و یوشیمیتسو و لیو و ... اومده حساب نیستن؟
فن ها که تقریبا همونه با یه سری تغغیرات ولی نوع استفاده تفاوت کرده...منظورتون از عوض شدن فن ها طرز دکمه زدن توی دسته هست یا اینکه از نظر ظاهر فن ها عوض شده؟؟؟:confused:
خداروشکر یکی دو ماه پیش خدا یه Ps3 به دستم رسوند:biggrin1: الانم تو کار tekken dr online هستم..:biggrin1:الان همه تو این تاپیک میخوان ps3 بخرن؟