دیگه قرار نشد حال منو بگیرین
من فکر نکردم پسری .....
مظلوم گیر آوردید![]()

این عکس فک کنم واسه اندینگ بیک تو تکن 5 بود اگه اشتباه نکنم ..
میگم قضیه رو ول کنیم , آقا حامد شما هم خودتو ناراحت نکن:cheesygri (همه که طرف شما هستن:laughing
Baek Doo San در حال جمع کردن Hwoarang از وسط خیابون
![]()
آره کلا من از این دموی آخر بیک خیلی خوشم میاد...این عکس فک کنم واسه اندینگ بیک تو تکن 5 بود اگه اشتباه نکنم ..
راستی تو نظر سنجی همکم کم داره جین میاد بالا... خیلی حال کردم.. یکگی یه رای بده مساوی شه..:biggrin1:
دمو که فقط دموی لی:biggrin1:آره کلا من از این دموی آخر بیک خیلی خوشم میاد...
در مورد نظر سنجی هم باید بگم که جین و هوارانگ رقابت خیلی سختی باهم دارن ....ولی به نظر من هر دوشون خوبن:cheesygri
سلام رفیق .. خوبی؟با عرض سلام
به طور رسمی تقریبا مسابقاتی انجام نمیشه و اصلا هدف تکن هم این نبوده ولی شاید با اومدن tekken dr online واسه ps3 وضع فرق کنه.. البته reply بعضی از بازیکنا تو سایت های مربوط به تکن مثل tekkenzaibatsu هست..شاید مطلبی که میگم به موضوع شما زیاد ربطی نداشته باشه.:blushing:
1-می خواستم بدونم توی دنیا جایی مسابقات tekken5 برگزار می شه؟
یا حتی در یک کشور خاص؟
تو فورم tekken zaibatsu یه سری هست که اگه شد سعی می کنم تو همین تاپیک بذارم..خیلی دوست دارم یک کلیپ از مسابقات حرفه ایی tekken5 رو ببینم
لطفا یک سایت یا یک ادرسی بهم بدین تا به این ارزوی خودم برسم.
خواهش می کنم:biggrin1:خیلی ممنون.:cheesygri
البته اگه منظوریت این عکسه که زیر پست من میبینی اون لاو نیست.. miguelهست..خیلی شبیه لاو هست...بالاخره کسی نفهمید تیکن یعنی چی؟
یوهو
چشمم به جمال فورست لاو روشن شد.....
پس فورست هم هست(از سبیلش که نداره فهمیدم)
باباش اینقدر قرض بالا آورده بود که جایزه تیکن هم کفافش رو نمیداد (دموی تیکن5 مارشال لاو )....!!!!!