طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
لادن جان بزار تکن6 رو ببینیم تا بفهمیم آسوکا آخرش سربلند میشه یا نه!
0943.gif
(شوخی کردم...به دل نگیرین...
16_14_52.gif
)

خیر مقدم حامد جان(البته شاید من تازه دیدم شما رو،آخه همونطور که گفتم خیلی کم تو تالارهایی جز مباحث گوناگون میچرخم،میترسم پست هام خدا نکرده بره بالا!
embarassed.gif
)
آسوکا جان ممنون بابت والپیپر ها...بسی ذوق زده شدیم...
23_165_5.gif

آخرین ویرایش:
اه...من اون تیکه که شما نقل قول کردید رو پاک کرده بودم!حالا مهم نیست دوباره نوشتم...
225985.gif

ممنون بابت اون اسمایلی هوارانگ
wubpink.gif
،هرچند سوپر اسمایلی بیشتر بهش میخوره...:)

خیر مقدم میگم به تمام تیکن بازها
(خصوصا دو دختر مبارز لادن و روژین):p

فکر کنم یه انیمیشن ژاپنی در مورد تیکن ساخته شده
البته داستانش به حوالی تیکن 1 تا 3 برمیگرده
و موضوع حول زندگی کازویا میچرخه یعنی همون وقتی که بابای کچلش انداختش داخل دره

خب حالا بیوگرافی هورانگ رو که میخونم میبینم زیاد هم بچه سوسول نیست (از اون لی که بهتره)....هر چند که بیک دوسان رو بیشتر قبول دارم
هیهاچی هم که کچله دیگه ....نیست....؟؟؟؟ از تا اونجا که یادم میاد از تیکن 1 تا حالا کچل بوده

Law توی نظر سنجی نداری؟:دییا پاول فینکس رو؟
نگو ...تازه یادم رفته بود:(:(( ....اینجا هرکی نظر سنجی رو زده یک انسان ظالم و بی عدالت بوده!!!!:evil: اصلا دویل کازویا بوده (شایدم خود ترو اوگر بوده)
وقتی با مارشال لاو یا فنگ وی وارد رینگ بشم از اون طرف بقیه رو با آمبولانس میبرن بیرون:biggrin1:

سلام به همه ی دوستان:cheesygri

جناب حامد منظور شما از انیمیشن ژاپنی تیکن همون the motion picture نیست؟:confused:البته من خودم ندیدمش ولی عکساشو خیلی تو اینترنت دیدم. باید بگم که قدیمیه

مثلا این آنا هستش:
thumb_annaa.jpg

اینم جون(مامان جین:p)
thumb_jundetermined.jpg

کازویا(یه جوریه قیافش;))
thumb_ptitKazu.jpg

البته ممکنه منظور شما اینی که من میگم نباشه...اگه نیست لطفا بگید:laughing:

Yoshimitsu -story

Yoshimitsu:

یوشیمیتسو هنوز میخواد بخاطر افرد از دست رفته ی طایفش از برایان انتقام بگیره :angry:ولی یه روز متوجه شد که قدرت شمشیرش مثل قبل نیست و هر روز داره ضعیف تر میشه...:scare:

شمشیر یه تیغه رانده شده بود . یوشیمیتسو نمیدونست که ایراد کار از چیه, :confused:چون این شمشیر بطور عادی قدرتشو در برابر از بین بردن شیاطین و انسان های پست از دست نمیداد وگرنه باعث دیوانگی صاحبش می شد:eek:(استفاده کننده در صورت تحلیل رفتن قدرت شمشیر به مرز جنون میرسید . )این موضوع ممکن بود که دیر یا زود برای یوشیمیتسو اتفاق بیفته:(

خلاصه جناب یوشیمیتسو به این نتیجه میرسه که دیگه نمی تونه از شمشیر قدیمیش استفاده کنه و واسه ی همین تصمیم میگیره که از یه شمشیر دیگه استفاده کنه(نه بابا :dozing:)شمشیری که در برابر خصوصیات ضعیف شمشیر قبلیش محافظت شده و در کل قویتر بود:laughing: بعد هم تصمیم میگیره که در تورنمت ششم شرکت کنه;)

قبول دارم:yes: , داستان برای شخصیت مهمی مثل یوشیمیتسو یه کم ضایع تشریف داره:mad:
ولی چیکار میشه کرد... به نظر من بیشتر یه بهانه ای برای عوض شدن شمیشر یوشیمیتسو
( و فن هاش) تو خود بازیه...;)

منبع:www.tekkenzaibatsu.com

سلام دوستان:cheesygri

من الان تو ویکیپدیا خوندم که کاتسوهیرو هادارا (تهیه کننده ی تیکن 5) میگه که تعداد کاراکترای
تیکن 6 روی هم 40 تاست:eek:(بیشترین تعداد مبارز توی سری بازیای تیکن)

این هم لیست کاراکترای تایید شده:

1) Anna Williams
2) Armor King
3) Asuka Kazama
Baek Doo San (4
5) Bruce Irvin
6) Bryan Fury
Christie Monteiro (7
8) Craig Marduk
9) Devil Jin
10) Eddy Gordo
11) Feng Wei
12) Ganryu
Heihachi Mishima (13
14) Hwoarang
Jack-6 (15
16) Jin Kazama
17) Julia Chang
18) Kazuya Mishima
19) King
20) Kuma
21) Lee Chaolan
22) Lei Wulong
23) Lili
24) Ling Xiaoyu
25) Marshall Law
26) Panda
27) Paul Phoenix
28) Raven
29) Roger Jr.
30) Sergei Dragunov
31) Steve Fox
32) Wang Jinrei
Yoshimitsu (33

این هم جدیدا:

34) Leo
35) Zafina
36) Miguel Cabarello Rojo

اینجا کلا میشن 36 تا,پس 4 تای دیگه چی؟:confused: اصلا یه نفر هم برای stage آخر,3 نفر می مونن...
یعنی ممکنه نامکو همه ی شخصیت های جدید رو معرفی نکرده باشه؟ یا اینکه میخواد 3 کاراکتر ار سری های قبلی به بازی اضافه کنه؟یا...

بنظر شما؟:p

به نظر من کاراکتر های سری های قبلی رو دوباره میاره رو دور...وگرنه خیلی بیکارن که هی میشینن آدم طرح میکنن،این قبلی ها رو به سر و سامون برسونن سنگین تره!
eyeing_l2r.gif

در ضمن ممنون از شما آسوکا جان که این قدر با تلاش و پشتکار تاپیک رو میارین بالا
happywink.gif

بعضیا یاد بگیرن(بلانسبت خودم!
laugh.gif
)

آخرین ویرایش:
آره...واقعا دستت درد نکنه آسوکا جان!
این چند وقته سایت تغییر کرده!دیگه کسایی که تو این تاپیکا بودن نیستن یا کم سر میزنن!:(
من خودم رو این تاپیک و دول خیلی حساس بودم ولی نمیدونم چرا....؟:(:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or