طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
آسوکا ویرایش میکنی....همه چیز تغییر میکنه(شوخی):)
هه هه هه....:laughing::cheesygri اون (شوخی) رو هم نوشتم تا به احتمال یه درصد اشتباه متوجه نشی!!!

من خواستم بهش دل بدم و اینا ولی هوارانگ...خوب...میدونی...پیش میاد!:biggrin1:
سکوت میکنیم....:)

با سلامی دوباره
منم با Feng Wei زیاد بازی نمی کنم ولی بهش ایمان دارم.
راستی سیو بازی من تا حالا 6 تا 7بار پاک شده که من دوباره همه رو ازاد کردم.;)

در مورد feng wei من یه کاراکتر متوسط رو به پایین می دونمش.. از تکن تا تکن dr با هر شخصیت به اندازه ی کافی بازی کردم و به این نتیجه رسیدم :فقط جین.

:biggrin1: فقط اسوکا :biggrin1: اون هم با البسه ویژه :love:

راستش من از اون لباس ویژه به هیچ عنوان خوشم نمیاد...

راستی سیو بازی من تا حالا 6 تا 7بار پاک شده که من دوباره همه رو ازاد کردم.;)

منم اولین بارم نبود...چرا این طوری میشه؟؟؟:confused:

راستش من از اون لباس ویژه به هیچ عنوان خوشم نمیاد...
ای بابا قشنگ ترین لباس تکن 5 همونه :biggrin1:
منم اولین بارم نبود...چرا این طوری میشه؟؟؟
یه بار مموری از دستم اقتاد زمین، بعد Save های توش پاک شده بود. نکنه مال شما همین طوری شده :-"

ای بابا قشنگ ترین لباس تکن 5 همونه :biggrin1:

یه بار مموری از دستم اقتاد زمین، بعد Save های توش پاک شده بود. نکنه مال شما همین طوری شده :-"
من مموریم رو زمین نیفتاده ولی خیلی درش میارم به احتمال زیاد نباید این کارو بکنم ممنون:p
در مورد لباسه نمی دونم چرا ولی خیلی شق و رقه...چجوری میتونه باهاش بجنگه؟

سلام به شما دوستان عزیز.:love:
asuka kazama رو یک شخصیت قوی و کامل می دونم.
اونم بخاطر سالتو و بدل های زیبا و کمبوهای بی نهایتش.
درباره jin kazama بگم که از خوش استیل ترین شخصیت های تیکن هستش.
راستی چرا فامیلی asuka و jin یکیه؟:confused:

سلام به شما دوستان عزیز.:love:
asuka kazama رو یک شخصیت قوی و کامل می دونم.
اونم بخاطر سالتو و بدل های زیبا و کمبوهای بی نهایتش.
درباره jin kazama بگم که از خوش استیل ترین شخصیت های تیکن هستش.
راستی چرا فامیلی asuka و jin یکیه؟:confused:
مثل اینکه دختر عمو پس عمو هستن...
asuka منم ازش خوشم میاد تقریبا... همون jun تو tekken 2 هست ..:biggrin1:

یه بار گفته بودم چرا فامیلیهاشون یکیه
جین بدون پدر ، بزرگ شد و تنها سرپرستش مادرش بود یعنی june kazama ...در کشورهای خارجی زن فامیل شوهرش رو میگیره و بچه فامیل سرپرستش...
با توجه به اینکه فامیل کازویا میشیما بوده و فامیل مادر جین تغییر نکرده میتونیم نتیجه بگیریم که ازدواج اونها رسمی نبوده :cheesygri فقط صرفا به حاملگی june منتهی شده
بنابراین اسوکا دختر دایی جین بود و نه دختر عمو

آسوکا،هوارانگ و بیک دو سان به نظر من قویترین ها هستن...بعد اونا هم نینا،کینگ و... .
از لحاظ قیافه- من خیلی رک هستم!-هوارانگ،لی و جین خوش قیافن.
تو دخترا هم از قیافه آسوکا خوشم میاد...
به نظرتون اگه لی و جین با هم روبرو بشن چی میشه
کلی میخندیم!
4985emo-messbrasil.gif

در مورد جین و آسوکا هم بنظر من هنوز نمیشه گفت که آسوکا دقیقا چه نسبتی با جین داره
ممکنه دختر داییش باشه...ولی این نظر طرفداراست و خود نامکو در این مورد که واقعا چه نسبتی دارن تقریبا هیچی نگفته.... ولی آسوکا هم مثل مامان جین قدرت از بین بردن نیروهای اهریمنی جین رو داره... طبیعتا این قدرتو از جون به ارث برده... اگه جون عمه ی آسوکا باشه خب راستش بنظر من خیلی مسخره میشه که تو داستان بگن آسوکا به عمه اش رفته:laughing: این دوتا باید روابط نزدیکتری باهم داشته باشن(خودم خیلی دوست دارم این طوری شه) آخه داستان پردازی نامکو اصلا قابل پیش بینی نیست!!! کازویا آخر تیکن 2 مرد و حتی تو تیکن سه هم نبود دیگه همه فکر میکردن که مرده و جین جانشینش شده...(البته الان ذیگه جین قهرمان رسمی داستانه و از این نظر جانشین کازویا شده) ولی بازم سر و کله کازویا تو تیکن 4 پیدا شد... شاید سر جین و آسوکا هم همچین اتفاقی بیفته و نامکو طی داستانهایی اعلام کنه که این دوتا خواهر برادرن!!!!:cheesygri:p

خواهر برادر که نیستن!وگر نه آسوکا اون کولی بازیارو تو اون دموی معروفش در نمیورد!
ولی امیدوارم یکم از پیچوندن داستان بگذرن!دیگه همه دارن با هم فامیل میشن.....فردا میفهمین الکس بابای آسوکاس مثلا(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

خواهر برادر که نیستن!وگر نه آسوکا اون کولی بازیارو تو اون دموی معروفش در نمیورد!

آسوکا که تا بحال جین رو ندیده بود! بیچاره از کجا میدونست؟ نمی شناختش که (یه جوری حرف میزنم که انگار واقعا خواهر برادرن...:cheesygri) البته احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه...ولی غیر ممکن نیست! البته این نظر منه...

ولی بهتره دعا کنیم داستان از این پیچیده تر نشه!برا همه خوبه......این 3 تا جدیدا هم که اومدن خودشونو یک جوری به این کاراکتر ها میچسبونن!تو این بازی کسی هست واسه خودش اومده باشه بجنگه؟نه برا انتقام و مقام؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or