طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
Zafina,زفینا:

زفینا نگهبان قبرستان یه خانواده ی سلطنتی بود .این قبرستان توی یه دهکده ی قدیمی وجود داشت دهکده ای که قرن ها پیش ساخته شده بود. وسط این قبرستون یه قبر طلسم شده وجود داشت . به عقیده خیلی ها وظیفه ی حفاظت از این قبیله بر عهده ی این قبر بود

بسیاری از هنرمندان و نگهبانان جنگجو از ورود به داخل آراومکاه خسته شده بودند.ولی زفینا
همه ی اونا رو به تنهایی و سریع شکست داد .

بعد از مدتی زفینا با دنبال و تحقیق در مورد آرمانهای ستارگان می فهمه قراره که یه اتفاق
خیلی بدی بیفته.اتفاقی که به احتمال زیاد منجر به پایان دنیا میشد....:scare:

بعد از چند روز بزرگان دهکده پیشگویی میکنند که زمانی که دوتا ستاره های شیطانی بهم برخورد کنن اون وقت طلسمی که بر روی قبر مقدسشون وجود داشت از بین میرفت و دنیا نابود میشد.​

برای همین زفینا دهکده رو ترک میکنه تا ببینه که آیا دنیا واقعا به پایانش نزدیکه آیا اون واقعا
نمی تونه کاری بکنه؟

منبع:tekkenzaibatsu.com

توجه:اصلا کسی اینا رو میخونه؟من دارم افسرده میشم...:(

عکسای زفینا:

524648434_b2ed096450.jpg
524724445_ac9e26f2f7.jpg

اه!من نفمیده بودم این تاپیک اومده بالا!
7159_260507_tn.gif
7159_260507_tn.gif

دستت درد نکنه آسوکا جان...(آسوکا کاراکتر محبوب شماس؟کاراکتر محبوب من هم هست!)
اما مطمئن باش همه مطالب رو میخونن،اما یا حال ندارن نظر بدن یا چیزی ندارن واسه گفتن..
rolleyes.gif
.
ادامه بدین!
cool.gif

رژین جان خیلی ممنون:pراستش داشتم ناامید می شدم...
من بین شخصیت های دختر از آسوکا و بین پسرا از هوارانگ خوشم میاد
Emoticon___Hwoarang_by_CoolBlueX.gif
(البته جین و لینگ و استیو هم خوبن, ولی از آنا اصلا خوشم نمیاد....:sick:)

دو تا عکس جالب پیدا کردم:

http://fc01.deviantart.com/fs15/i/2007/014/2/6/Wallpaper_version_of_Rang_Zuky_by_polarknight08.jpg

http://fc01.deviantart.com/fs15/f/2007/092/0/8/Hwoarang_by_Kyoist.jpg

از دوستان عزیز خواهشمندم که توی بحث شرکت کنن:cool:

Heohachi Mishima

Heihachi Mishima:

هیهاچی بعد از اینکه توسط جک ها مورد حمله قرار میگیره در نهایت تعجب می بینه که مسابقه (تورنمت پنجم) خیلی زودتر از اون چیزی که تصور می کرد تموم شد:confused:.به همین دلیل رفت که علت این قضیه رو بفهمه .

برای رسیدن به جواب اول بطرف مرکز فرماندهی زایباتسو رفت(فعلا هم از این موضوع که جین جاشو گرفته بویی نبرده:laughing:...)که یکدفعه دید که ارتش زایباتسو (tekken force) جلوشو گرفتن!هیهاچی بیچاره هم بی خبر از همه جا از مونده بود که چرا اینا این جوری می کنن

ولی این بی خبری هیهاچی مدت زیادی طول نکشید...وقتی که خبر برگزاری ششمین تورنمت رو میشنوه اونجاست که دوزاریش میفته و میبینه که نوه ی عزیزش براش دردسر بزرگی درست کرده و در هنگام غیبت او اومده شده همه کاره ی میشیما زایباتسو:eek:.هیهاچی از این موضوع
(اینکه دیگه جایی توی میشیما زایباتسو نداره)خیلی عصبانی میشه :mad:و برای پس گرفتن تمام چیزهای از دست رفته اش از جین در تورنمت ششم شرکت میکنه!

منبع:www.tekkenzaibatsu.com

متاسفانه از هیهاچی عکس ندارم;)

دست شما درد نکنه...
rainbowf.gif

ااین اسمایلی هوارانگ(
)که البته خیلی هم شبیه اسمایلی نیست(!)رو از کجا پیدا کردین؟!من مال چند تا فیلم و بازی رو گیر آوردم اما تکن رو نه!اگه بازم دارین در صورت امکان بزارین!

ها.............ن
چه خبر شد اینجا
این تری دی مکس نمیزاره آدم به کارهای دیگه برسه
میبینم که حسابی گرد گیری کردین
asuka هم حسابی خجالت داده
دستت درد نکنه

برای رسیدن به جواب اول بطرف مرکز فرماندهی زایباتسو رفت(فعلا هم از این موضوع که جین جاشو گرفته بویی نبرده...)که یکدفعه دید که ارتش زایباتسو (tekken force) جلوشو گرفتن!هیهاچی بیچاره هم بی خبر از همه جا از مونده بود که چرا اینا این جوری می کنن
قیافه هیهاچی همیشه این جور وقتها دیدنی میشه.....کچل!!!!
راستی من دو سه تا تریلر از تیکن 6 دیدم که برایان خل(دیوانه) با شاتگانش شلیک میکنه
این سیستم استفاده از اسلحه یه تغییر خطرناکه ممکنه به قیمت گزافی برای نامکو تموم بشه...
داستانهایی که شما گذاشتی خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی جالب بود.....................................
..................................
لادن ...نیومدی ....نیومدی...
حالا هم که اومدی قاطی کردی:laughing:;)

آخرین ویرایش:
دست شما درد نکنه...
rainbowf.gif

ااین اسمایلی هوارانگ(
)که البته خیلی هم شبیه اسمایلی نیست(!)رو از کجا پیدا کردین؟!من مال چند تا فیلم و بازی رو گیر آوردم اما تکن رو نه!اگه بازم دارین در صورت امکان بزارین!

رژین جان من از اینا خیلی دارم فقط یه مشکل کوچولو وجود داره:
این عکسا رو خیلی وقت پیش گرفتم,اصلا یادم نیست که مال کدوم سایت بود:(

ولی این یکی رو آپلود کردم(این بهترین عکسام بود:p):

5zp7wjd.gif

می تونم بقیه رو هم آپلود کنم اگه بخواین(البته بقیه خیلی ابتدایی تر از اینن ولی بازم اگه دوست داشتید بگید تا بزارم:cheesygri)

از حامد جان هم بسیار ممنونم(برای تعریفاتشون:laughing:)

لادن ...نیومدی ....نیومدی...
حالا هم که اومدی قاطی کردی:laughing:;)
به به به....ببين كي اينجاس؟
آقا حامد....احوال شما؟:cheesygri
والا من كه قاطي نبودم....گيم منو قاطي داد:دي
-----
ولي خيلي از آسوكا جان ممنون.....اميدوارم مثل آسوكا سربلند باشيد...اگر از devil jin هم اسمايل داري...ممنون ميشيم نشان بدي:دي

ولي خيلي از آسوكا جان ممنون.....اميدوارم مثل آسوكا سربلند باشيد...اگر از devil jin هم اسمايل داري...ممنون ميشيم نشان بدي:دي

مرسی.............:mrgreen:اینم دویل جین(اگه بهترشو پیدا کردم میزارم:p)
4xpxxkn.gif

یه والپیپر از دویل جین پیدا کردم:

http://fc02.deviantart.com/fs7/i/2005/236/b/a/Devil_Jin_Wallpaper_by_ShiningLatios.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or