Asuka-200X
کاربر سایت
Zafina,زفینا:
برای همین زفینا دهکده رو ترک میکنه تا ببینه که آیا دنیا واقعا به پایانش نزدیکه آیا اون واقعا
نمی تونه کاری بکنه؟
منبع:tekkenzaibatsu.com
توجه:اصلا کسی اینا رو میخونه؟من دارم افسرده میشم...
عکسای زفینا:
زفینا نگهبان قبرستان یه خانواده ی سلطنتی بود .این قبرستان توی یه دهکده ی قدیمی وجود داشت دهکده ای که قرن ها پیش ساخته شده بود. وسط این قبرستون یه قبر طلسم شده وجود داشت . به عقیده خیلی ها وظیفه ی حفاظت از این قبیله بر عهده ی این قبر بود
بسیاری از هنرمندان و نگهبانان جنگجو از ورود به داخل آراومکاه خسته شده بودند.ولی زفینا
همه ی اونا رو به تنهایی و سریع شکست داد .
بعد از مدتی زفینا با دنبال و تحقیق در مورد آرمانهای ستارگان می فهمه قراره که یه اتفاق
خیلی بدی بیفته.اتفاقی که به احتمال زیاد منجر به پایان دنیا میشد....:scare:
بعد از چند روز بزرگان دهکده پیشگویی میکنند که زمانی که دوتا ستاره های شیطانی بهم برخورد کنن اون وقت طلسمی که بر روی قبر مقدسشون وجود داشت از بین میرفت و دنیا نابود میشد.
بسیاری از هنرمندان و نگهبانان جنگجو از ورود به داخل آراومکاه خسته شده بودند.ولی زفینا
همه ی اونا رو به تنهایی و سریع شکست داد .
بعد از مدتی زفینا با دنبال و تحقیق در مورد آرمانهای ستارگان می فهمه قراره که یه اتفاق
خیلی بدی بیفته.اتفاقی که به احتمال زیاد منجر به پایان دنیا میشد....:scare:
بعد از چند روز بزرگان دهکده پیشگویی میکنند که زمانی که دوتا ستاره های شیطانی بهم برخورد کنن اون وقت طلسمی که بر روی قبر مقدسشون وجود داشت از بین میرفت و دنیا نابود میشد.
برای همین زفینا دهکده رو ترک میکنه تا ببینه که آیا دنیا واقعا به پایانش نزدیکه آیا اون واقعا
نمی تونه کاری بکنه؟
منبع:tekkenzaibatsu.com
توجه:اصلا کسی اینا رو میخونه؟من دارم افسرده میشم...

عکسای زفینا:

)
.هیهاچی از این موضوع
و برای پس گرفتن تمام چیزهای از دست رفته اش از جین در تورنمت ششم شرکت میکنه!