طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
امکانش هست که بیاد چون psp فعلآ تنها کنسول دستی سونی
سبک چند تا از بازی کن ها هم قراره عوض بشه مثل همون yoshimitsu و یا lei و marshal law که به جاش forest law اومده(خودمم اصلآ بدم نمیاد برای pspبیاد)

راسته قابليت آنلاين بازي كردن داره شماره 5 روي Ps3
10 دلار خرج اضافه داره! ;)
البته هنوز نيومده و اين بخش آنلاين براي T5 DR کنسول PS3 در 30م اين ماه براي Ps Store ژاپن عرضه ميشه.

چه بده که تاپیک به این توپی خاک بخره هیچ کس نگاش نکنه:(
خوب فعلآ که از آنلاین dr خبری نیست من اگه بهم بگن 60دلار بده هم می دم که آنلاین بازی کنم اما نیست آخه چرا بازی به این توپی آنلاینش نمی یاد
6 هم که دیگه خبری ازش نیست
راستی یه چیزی کسایی که psp دارن ghostهاشون رو تو سایت بذارن تو سایت شاید بشه ازشون تو ghost mode استفاده کرد:love:

راستی یه چیزی کسایی که psp دارن ghostهاشون رو تو سایت بذارن تو سایت شاید بشه ازشون تو ghost mode استفاده کرد
شما شروع كنيد ...ما ادامه ميديم:biggrin1:
-------
الان تو قسمت ۶ دو تا زن جديد و ۱ مرد اومده ديگه!اسماشون چيه?:confused:

!!!Tekken 6 Story Line

سلام:bye:

قبل از هر چیز باید بگم از اینکه یه تاپیک در مورد بازی مورد علاقم پیدا کردم خیلی خوشحالم!

داستان کلی تیکن 6:

پنجمین تورنمت سری مسابقاتThe King Of Iron Fist با ناپدید شدن شدن هیهاچی میشیما به پایان میرسه و نوه اش جین کازاما به عنوان برنده ی مسابقه اعلام می شه :excited:

بعد از این پیروزی, جین میشیما زایباتسو رو به عهده میگیره و به عبارتی دیگه (حالا که از هیهاچی خبری نیست:laughing:) رئیس اونجا حساب می شه . بعد از مدتی این رئیس جوان از بعضی بخش های مخصوص Tekken force(تیکن فرس ارتش مخصوص میشیما زایباتسوه و توسط هیهاچی بعد از تورنمت دوم بوجود میاد:gunner:) برای انجام تبلیغات استفاده می کنه و این کارش مساوی با دستکاری کردن قوانین جهان بود .خیلی از مردم هم از این موضوع آشفته و نگران شدند و به خاطر همین درگیری ها و آشوب هایی رو به پا کردند و خلاصه اینکه میون گروهها و کشورهای مختلف جنگ سختی بوجود میاد

در حین این جنگی که تو دنیا بوجود اومده بود (به لطف جین:-") خیلی از کشورا قدرتشون رو از دست میدن و میشیما زایباتسو خودش رو مستقل از بقیه و قدرتمندترین اعلام میکنه(به زبون خودمونی: بکشید کنار من از همتون قویترم!!!:weightlift:)

ولی جین فقط به اینکه یه گوشه وایسته و بزن بزن کشورای ضعیف تر رو نگاه کنه راضی نبود هدف اصلیش پیروزی و تسخیر دنیا بود:blink1: ( چرا که نه! قدرتمندترین مقام های دنیا رو داشت و برای خودش کسی شده بود) فقط یه مشکل کوچولو وجود داشت و اون چیزی نبود جز G-Corporationکه مثل یه مگس مزاحم سر راه میشیما زایباتسو قرار داشت. امید تازه ای میون مردم موج
می زنه و همه از G-Corporation به عنوان یه فرشته ی نجات یاد میکنن.G-corporation از اونجا که از جین و ایل و تبارش دل خوشی نداشت از این فرصت به نحو احسن استفاده میکنه. به این صورت که:سر جین جایزه میزاره و میگه هرکی بتونه اونو زنده تحویل بده مبلغ هنگفتی رو بهش میده(بیچاره جین! قاتل که نیست!)

و بالاخره خبر ششمین تورنمت تکن و اینکه بزودی برگزار می شه به گوش تمام کسانی که بنظر میرسه لیاقت کافی رو می تونن داشته باشن میرسه و افراد زیادی با نیت ها و هدف های مختلف به این مسابقه روی میارن.یکی برای شهرت یکی برای پول و یکی دیگه هم برای خونخواهی و انتقام...:evil1:

منبع:Tekkenzaibatsu.com

(البته باید بگم که یه سری از جمله ها رو کلمه به کلمه معنی نکردم(کار خیلی سختیه)و همون طور که معلومه بعضی از جملات حاشیه ای رو هم خودم اضافه کردم(همون پیام بازرگانی ها!)

امیدوارم که از این مطلب خوشتون اومده باشه
(میدونم که مطلب خیلی کمیه ولی بازم... اگه ترجمه بد بود ببخشید!)

راستی,اسم شخصیت های جدید:Leo,Zofina,Miguel

اینم یه والپپر از تیکن:

fc04.deviantart.com/fs12/i/2006/281/4/9/Tekken_5__DR_by_AlienMonkey.jpg

با تشکر:groupwave:

آخرین ویرایش:
Leo

سلام بچه ها:

Leo,لیو:

(هنوز قد.سن,وزن و...معلوم نیست:confused: ولی توی یکی از متن های ویکیپدیا خوندم که آلمانیه!)

پدر لیو یه کار آگاه خصوصی معروف در حد جهانی بود و لیو از همون اولشم دوست داشت مثل باباش بشه . متاسفانه پدر محبوب لیو قبل از مسابقات هیهاچی و همه ی این هاگیر واگیرا ناپدید میشه (شاید هم خوشبختانه!)

مامان لیو هم توی G-Corporation کار میکرد دقیقا توی همون بخشی که کازویا رو لو داده بودن.لیو سال های زیادی رو به خوبی و خوشی با مامانش زندگی میکنه و هیچ غمی تو دنیا نداشته تا وقتی که بدست یه نامردی کشته میشه!!!:crying1:

رسیدگی به مسائل قتل مامان لیو خیلی ناگهانی(و سرسری)انجام میشه و بعد از مراسم سوگواری لیو(بعد از اینکه یه کم از شوک و ماتم زدگی اومد بیرون )این حقیقت تلخ رو پذیرفت و تصمیم گرفت که این مشکلات رو خودش حل کنه و به کسی متکی نباشه!

بالاخره لیو بعد از یه عمری و کلی تحقیقات و بازجویی قاتل مامانش رو شناسایی میکنه و برای پیدا کردن و انتقام گرفتن از اون سنگدل در تورنمت ششم شرکت می کنه .

حالا:این قاتل کسی نیست جز خود کازویا!!!:mad::ranting::cursing:

منبع:www.tekkenzaibatsu.com

عکس های لیو:

524724179_c63eced1aa.jpg

524648414_3dccb88cbe.jpg
524724375_7f1b8798cd.jpg

من یه سوال دارم:چرا هیچ کس پست نمیده؟:huh::(

آخرین ویرایش:
من یه سوال دارم:چرا هیچ کس پست نمیده؟:huh::(
چون فكر كنم كسايي كه اينجا از اين سبك از بازي ها (Fighting)خوششون بياد خيلي كمه.بجاش تا دلت بخواد FPS باز اينجا داريم!:-"
-------------------------------------------------------------------
اسم:
Craig Marduk ((كريگ مارداك))

اصليت: Australia ((استراليا))

سبك مبارزه: Vale Tudo (يك نوع ورزش هست كه بيشتر در آسياي شرقي انجام مي شه اين ورزش به صورت 1 1ON و مانند كشتي كج داخل رينگي با همون ابعاد انجام مي شه...فن هايي كه استفاده مي شه تركيبي از Submit ها يعني يه سري از حركت هاي انصرافي كشتي كج و بوكس هست...برخلاف كشتي كج اصلا حركات جنبه نمايشي ندارند .بلكه واقعي و خيلي خطرناك اجرا مي شن مثل فول كنتاكت و حتي ممكن ورزشكارا تا حد مرگ با هم مبارزه كنن!!!همچنين در اين ورزش وزن آزاد و متغير است)

مبارز شكست ناپذير Vale Tudo بعد از شكستش در تورنمنت قبلي خيلي خشمگين مي شه.بعد از اين كه از بيمارستان مرخص مي شه، اون خودش رودر معرض تمرينات سخت و مختلفي قرار مي ده تا از بدن خودش يك اسلحه خيلي سفت و سخت بسازه!:love:

يك روز، مارداك براي تورنمنت بعدي و براي قرار گرفتن مقابل پلنگ ماسك سياه آماده مي شه.
پشت سر هم همه حريفاش رو شكست مي ده و مصمم بودن خودش رو براي قرار گرفتن در مقام پادشاهي تورنمنت اثبات مي كنه.
البته اينه كه من گفتم براي تيكن 5 بود.اگرم بد بود ببخشيد چون من زبانم تعريفي نداره.فقط خواستم به يه دردي خورده باشم تو اين تاپيك:cheesygri

craig_1.jpg
craig_2.jpg
craig_3.jpg

craig_4.jpg
craig_5.jpg
craig_6.jpg

craig_7.jpg
craig_8.jpg
craig_9.jpg

اينم چند تا wallpaper

امروز یک دمو 1 دقیقه ای جالب از تکن 6 دیدم که همش به صورت cg بود .اولش نشون میداد که بارون شدید داره میباره بعد کازویا را نشون داد که خیلی خوشگل شده بود:love: .بعد چند تا هلیکوپتر نشون داد. حدود 3 تا 4 هزار سرباز به صف شده بودند و جلوی اونها جین ایستاده بود . احترام نظامی کرد و دستور حمله داد. افراد میشیما زایباتسو به کل جهان حمله کردند .بعد نشون داد یه دختره روی دستهای میگوئل مرده .میگوئل فریاد میزنه و قصد انتقام داره.در اخر هم دویل جین را نشون داد که در زنجیر بود و یک سری تیغه های یخی اطرافش را محاصره کرده بودند.

امروز یک دمو 1 دقیقه ای جالب از تکن 6 دیدم که همش به صورت cg بود .اولش نشون میداد که بارون شدید داره میباره بعد کازویا را نشون داد که خیلی خوشگل شده بود:love: .بعد چند تا هلیکوپتر نشون داد. حدود 3 تا 4 هزار سرباز به صف شده بودند و جلوی اونها جین ایستاده بود . احترام نظامی کرد و دستور حمله داد. افراد میشیما زایباتسو به کل جهان حمله کردند .بعد نشون داد یه دختره روی دستهای میگوئل مرده .میگوئل فریاد میزنه و قصد انتقام داره.در اخر هم دویل جین را نشون داد که در زنجیر بود و یک سری تیغه های یخی اطرافش را محاصره کرده بودند.
مال کدوم سایت بود؟ میتونی لینکش رو بزاری؟:cheesygri

Miguel

Miguel:
Miguel حالش از این فکر که زندگیش دست دیگران باشه( و اونا سرنوشت اش رو تعیین کنن)بهم می خورد :mad:. عقیده داشت که فقط انسانهای ضعیف اجازه ی این کار رو به دیگران میدن و کلا تمام تلاشش تو این بود که زندگیش در دست خودش باشه!

والدین Miguel اونو خیلی سخت و محکم بار میارن.از طرفی خود Miguel هم اخلاق و شخصیتی بسیار خشن داشته(یه جورایی میشه گفت که همیشه تشنه ی خون بوده و در یک کلمه دنبال شر میگشته!:discussion:)نتیجه اش هم جنگیدن دعوا و کتک کاری با همه ی افراد اطرافش بود.همین باعث شد که همه اونو به عنوان یه یاغی و قلدر محله می شناختند:flexion:.Miguel با پدر و مادرش هم خیلی مشکل داشت . (اعتقادی به اینکه آدم باید به مامان باباش احترام بزاره نداشت!:no:)اختلافات و ناسازگاری های اونا بحدی زیاد بود که نمی شد شمردشون تا جایی که Miguel تصمیم میگره خونه رو ترک کنه اونم در حالی که فقط 15 سال داشت! بعد از عملی کردن این تصمیم در باری که بیشتر اوقات اونجا بود (بهتره بگم تلپ بود) لنگر میندازه و به این ترتیب خودشو از دست خانوادش خلاص میکنه!

همون طور که همه می دونیم بعضیا تو کل زندگیشون به هیچ کی اعتماد نمیکنن.Miguel هم جزو همین افراده . از میون تمام کسانی که میشناخت فقط و فقط با خواهرش که آدم بسیار خوش قلب و مهربانو عاطفی و... (حیف که وقت ندارم وگرنه این صفات مثبت رو تا فردا ادامه می دادم:laughing:)روابط خوبی داشت و بیشتر از هر کس دیگه ای مواظبش بود. خواهر می هم همیشه بیادش بود و مخفیانه بدون اینکه مامان و باباش بفهمن(وای وای وای عجب کار زشتی!) به دیدنش می رفت. این روال تا مدتی ادامه داشت و همه چیز خوب پیش میرفت که آبجی جان خبر می ده که میخواد ازدواج کنه(آخی!چه رمانتیک) ولی Miguel اصلا از این موضوع خوشش نمیاد و غیرتی میشه و خیلی جدی به کشتن نامزد خواهرش فکر میکنه!(هر چی میکشیم از عدم وجود روشنفکری سرچشمه می گیره)البته همون موقع دست بکار نمیشه.خلاصه روز عروسی فرا میرسه و Miguel مراسم رو از بیرون کلیسا نگاه میکرده و (به احتمال زیاد )حرص می خورده:wallbash:.نمی خواسته مامان باباش اونو ببینن ناگهان اتفاقی غیر منتظره و خیلی وحشتناک رخ میده !زیر آسمون آبی و تمیز و وقتی که داشتن دعا می خوندن رشته ای از هواپیماها به کلیسا برخورد میکنه و مراسم رو بهم میزنه...:scare:

بعد از مدت کوتاهی جهنمی سخت و وحشتناک تمام اطرافو دربر میگیره. Miguel در وضعیت بسیار بدی بود و هرچند درد خیلی وحشتناکی داشت و چیزی به غش کردنش نمونده بود خسته و ناامید اطراف کلیسای تخریب و نابود شده رو میگشت تا شاید بتونه خواهر عزیزش رو پیدا کنه(چه غم انگیز:() وقتی که بالاخره پیداش میکنه.می...می...می بینه که (الان می زنم زیر گریه:crying:)
اون مرده و لباس عروسیش غرق در خون... فریادهای می به طرز دردناکی در سراسر اون مکان ویران شده می پیچه.

Miguel بعد از مدتی کشف میکنه که اون هواپیاهای لعنتی توسط میشیما زایباتسو سفارش داده شده بود (وای...:wacko:.فکر کنم همه بدونن که اتفاق بعدی چیه) و می با کینه ای آتشین قسم
Miguel خوره که از رئیس میشیما زایباتسو یعنی جین انتقام بگیره(خدا به داد جین برسه)

منبع:www.tekkenzaibatsu.com

راستی بنظر میاد که اسپانیاییه:p

عکسایMiguel :
524648680_6ec8474e4c.jpg
normal_524648734_56df0cbc41.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or