طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من هیچی از این چند تا پست آخر نفهمیدم!میشه یکی ترجمه کنه؟!؟
-----------------
راستی چه حال میده 5 دقیقه برف میاد مدارس پایتخت تعطیل میشه!

آخرین ویرایش:
راستی چه حال میده 5 دقیقه برف میاد مدارس پایتخت تعطیل میشه!
اصلا حال نمیده چون من مدرسه نمیرم
کسی منبع انگلیسی در مورد این کچل (هیهاچی) سراغ نداره ظاهرا حرفهایی که تو خواب به من زد جدی بوده!!!!

با تشکر از هاردرایتر عزیز که منو از دست هیهاچی نجات داد
خیلی مسخره ست ویکی پدیا رو از ف ی ل تر خارج کردند و البته تا حد امکان غسلش دادن !!!تا مبادا ذهن ما جوانهای عزیز با دیدن چند کارکتر خانم منحرف بشه!!!!(تمام والپیپر های خانم ها رو حذف کردند و به جاشون یا هیچی گذاشتن یا یه عکس بند انگشتی تا گردن!!!!)
بریم سر اغ کچل
هیهاچی میشیما
فرزندجینپاجی میشیما(یه کچل باستانی) ..پدر کازویا ..پدر خوانده لی چاولان و پدر بزرگ جین کازاما ...
هیهاچی با سبک مخصوص خانواده میشیما( که شباهت زیادی به یک نوع کاراته سنتی ژاپن به نام Goju-Ryu دارد) مبارزه میکند

قبل از نخستین تورنمنت:
هیهاچی درخانواده پولدار و محترم جینپاجی میشیما به دنیا آمد کسی که صاحب کمپانی میشیما زایباتسو و جزو معروفترین رزمی کاران جهان بود ...هیهاچی بزرگ شد (و از همان جوانی متوجه ریزش شدید موهایش شدبنابراین سریع!!!) ازدواج کرد و صاحب فرزندی به نام کازویا شد ...به نظر میرسد که مادر کازویا یعنی کازومی میشیما در دوران طفولیت کازویا فوت کرده بود و کازویای تنها که محبتی از پدرش نمیدید در سایه توجه پدر بزرگش جینپاجی بزرگ میشد...در همین زمانها بود که هیهاچی به پدرش خیانت کرد و میشیما زایباتسو را از او ربود ...علت این کار هیهاچی هنوز هم معلوم نشده ولی دلیل محتمل محبت بیش از اندازه جینپاجی به کازویاو به طور کلی عدم توافق پدر و پسر در مسائل مختلف بود ...در ضمن نمیتوان حرص و طمع هیهاچی را نادیده گرفت...
هیهاچی در زمان نبود پدر زایباتسو رو تبدیل به یک کمپانی نظامی کرد و قدرت اون رو بالا برد
جینپاجی بعد از مدتی تصمیم گرفت که مجددا کنترل زایباتسو رو در دست بگیره ولی موفق نشد و هیهاچی پدرش رو در طبقات پایین عمارت هان مارو (معبدی دورافتاده در دل کوهستان و خلوتگاه هیهاچی) زندانی کرد ....برای زمانی نزدیک به 50سال!!!
نخستین تورنمنت تیکن

حالا هیهاچی میتونست اون طور که میخواست کازویا رو تربیت کنه ولی کازویا ضعیف تر از اون بود که بتونه از عهده تمرینات سنگین پدرش بربیاد...سرانجام هیهاچی پسرش رو در یک دره عمیق پرتاب کرد با این ادعا که اگر کازویا پسر واقعی هیهاچی باشه باید زنده بمونه ون از دره بالا بیاد ...کازویا زنده موند اما نه به دلیلی که هیهاچی میخواست بلکه با معامله ای که با شیطان کرد و داستان ژن شیطان از همین جا شروع شد
هیهاچی در یکی از سفرهایی که به کشور چین داشت توجه اش به مبارز جوانی به نام لی چاولان جلب شد و تصمیم گرفت تا به عنوان پسر خودش بزرگش کنه
البته هیهاچی ابدا علاقه ای به لی نداشت و فقط لی رو بزرگ کرد تا حریفی برای کازویا باشه...
کازویا مسافرت میکرد و با تمرینات مداوم و شرکت در مسابقات مختلف به تدریج به حریفی شکست ناپذیر تبدیل شد (تقریبا تمام مسابقات را برد بجز یک مساوی که که در مقابل پائول کسب کرد...)
تورنمنت اول و دوم
هیهاچی تصمیم گرفت تا تورنمنت رزمی برگزار کنه و از رزمی کاران معروف و جویای نام دعوت کرد تا در این تورنمنت شرکت کنند وبر خلاف تصورش با در فینال با پسر خودش روبرو شد و در نبردی که نزدیک به یک ساعت طول کشید هیهاچی به سختی شکست خورد و کازویا هیهاچی نیمه جان رو از لبه یک پرتگاه به پایین انداخت ....ولی هیهاچی زنده موند و در معبدی دور افتاده (احنمالا هان مارو ) به مدیتیشن و احیای نیروی از دست رفته اش پرداخت ...و د رتورنمنتی که اینبار کازویا برگزار کرده بود شرکت کرد و و با مغلوب کردن تمام حریفان به فینال رسید ...در نبردی تماشایی اینبار پدر بود که فاتح نبرد شد و کازویا رو در جایی مطمئن تر از دره اندخت یعنی در دهانه یک آتشفشان و کازویا درمیان دود غلیظی که از گدازه بلند میشد محو شد

تورنمنت سوم
هیهاچی بعداز تونرنمنت دوم تصمیم گرفت تا گروهی ویژه و آموزش دیده متخصص (شامل افراد نظامی ...رزمی کار و دانشمند...) رو تدارک ببینه تا بتونن در موقع مناسب اهداف هیهاچی رو فراهم کنند..این گروه ملقب شدند به TEKKEN FORCE
در یکی از جستجوهای این گروه در مقبره های باستانی در مکزیک اتفاق عجیبی افتاد و ارتباط با ستاد اصلی تیکن فورس در ژاپن قطع شد فقط پیغام کوتاه و بریده بریده که در مورد یک غول میگفت (((ا...و...گر...)))
هیهاچی شخصا به همراه گروهی به مکزیک سفر کرد و بعد از جستجو و تفحص در باقیمانده های گروه تجسس متوجه کشفی شدند :خدای جنگ از میان مقبره های باستانی آزاد شده
اوگر که از خوابی طولانی بلند شده بود حالا به سراغ رزمی کاران معروف دنیا میرفت ...
اولین قربانی اوگر مادر جین کازاما و همسر کازویا بود ....(اوگر در هر حمله حرکات رزمی رو به سرعت از حریفانش میاموخت) قربانیان بعدی ....کینگ ....بیک دوسان (با عرض معذرت استاد همون بچه سو سو....!!:biggrin1: ) و افراد دیگر که برخی تونستند از حمله اوگر جان سالم به در ببرنند )
هیهاچی به ژاپن بازگشت و در بازگشت به خانه با شخصی مواجه شد که ادعا میکرد نوه اونه...
هیچهاچی در مورد مشخصات پدر و مادرش پرسید و فهمید که جین کازما فرزند پسرش که حدود 15 سال قبل درون دهانه آتشفشان انداخته ....به هر حال جین 15 ساله در حضور هیهاچی به خوبی آموزش دید و سبک کاراته خانواده میشیما رو فرا گرفت (البته هیهاچی به هیچ وجه علاقه ای به جین نداشت و فقط میخواست تا از اون به عنوان طعمه ای برای اوگر استفاده کنه) هیهاچی متوجه شد که اگر DNA خودش رو با اوگر ترکیب کنه به فرم فنا ناپذیری از حیات دست پیدا میکنه . ( DNA: ملکولی که در هسته سلولهای بدن قرار داره و اطلاعات ساختار بدن انسان در اون ذخیره میشه این ملکول زنجیر مانند از دو رشته بوجود اومده در زمان تشکیل نطفه نیمی ازاطلاعات ژنتیکی پدر با با نیمی از اطلاعات ژنتیکی مادر ترکیب میشه )
تورنمنت سوم رو شروع کرد و از تمام رزمی کاران دعوت کرد تا در تورنمنت شرکت کنند و جایزه هنگفتی که برای شکست دادن اوگر تعیین شده بود ببرند ....این برای تحریک اوگر کافی بود
پائول اوگر رو شکست داد ولی بیخبر ازاینکه هنوز تورنمنت تموم نشده به آمریکا برگشت ...اوگر تغییر فرم داد و به ترو اوگر تبدیل شد و رو در روی جین قرار گرفت جین که فقط به انتقام مادرش فکر میکرد ترو اوگر رو نابود کرد ولی در حالی که فکر میکرد کار تموم شده با خیانت هیهاچی مواجه شد ....چند گلوله از افراد گروه تیکن فورس و سرانجام تیر خلاص هیهاچی در پیشانی جین قرار گرفت ....
هیهاچی پشت به جسد جین به راه افتاد ولی ....جین تحت تاثیر ژن شیطان که از پدرش به ارث برده بود به دویل جین تبدیل شد (اگر تا حالا پایان تیکن 3 رو ندید با جین حتما یک بار بازی رو تمام کنید و ببینید ) افراد تیکن فورس تکه تکه شدند و دویل جین هیهاچی رو به دیواره معبد کوبید و فبل از اینکه هیهاچی به زمین بخوره نجاتش داد و از اونجا دور شد....
تورنمنت چهارم
بعد ازماجراهای تورنمنت سوم هیهاچی شروع به ترکیب DNA خودش با اوگر شد ولی اتفاقی نیافتاد چون به ژن شیطان هم نیاز بود یعنی: جین یا کازویا
هیهاچی به مدت دو سال همه جا رو به دنیال جین گشت ولی موفق نشد اثری از جین پیدا کنه...ولی طی خبری محرمانه فهمید که کمپانی G Corporation جسد کازویا رو در آتشفشان کشف کردند و برای تحقیقات در مورد ژن شیطان اون رو نگه داشتند ....هیهاچی در یک عملیات ناگهانی به کمپانی جی حمله کرد و با کمال تعجب دید که کازویا توسط دانشمندان این کمپانی زنده شده و به نیروهای تیکن فورس حمله کرده....
هیهاچی تصمیم گرفت تا با راه اندازی تورنمنت دیگری برای کازویا نقشه ای بریزه و اعلام کرد برنده این تورنمنت کل کمپانی میشیما زایباتسو (که در آن موقع بیشتر به یک امپراتوری شباهت داشت) رو جایزه خواهد برد .....در این حال کمی بعد از اعلام خبر فهمید که جین هم وارد تورنمنت شده....
مسابقات شروع شد و کازویا وجین یکی یکی حریفان رو از دور خارج میکردند ....(لی هم که وارد تورنمنت شده بود در اواسط تورنمنت توسط کازویا مغلوب شد و هورانگ هم قبل از مبارزه با جین توسط ارتش کره به عنوان سرباز فراری دستگیر شد:biggrin1: ) هیهاچی تصمیم گرفت تا با نقشه به اهداف خودش برسه به این ترتیب که هر دو نفر یعنی کازویا و جین در مقابل هم قرار بگیرند وهر کدام که تونست اون یکی رو نابود کنه و هیهاچی هم نفر آخر رو شکست بده بنابراین جین رو قبل از رویارویی با کازویا دستگیر کردو در هان مارو به زنجیر کشید ...کازویا حقایق زیادی در مورد ژن شیطانی کشف کرده بود متوجه شده بود که برای تکمیل قدرتش به جین نیاز داره ....
کازویا و هیهاچی با هم معامله ای کردند مبنی بر اینکه کازویا در فینال از هیهاچی شکست بخوره و در مقابل هم هیهاچی جین رو به کازویا تسلیم کنه ...
هیهاچی بعد از پیروزی ظاهری که در مقابل کازویا کسب کرد به وعده اش عمل نمود و کازویا را رو به هان مارو هدایت کرد ....و لی متوجه شد که کازویا در حال تغییر وضع و تحوله بنابراین سعی کرد تا به کازویا خمله کنه ولی کازویا با نیروی شیطانی خودش هیهاچی رو بیهوش به گوشه ای انداخت و به سراغ جین رفت ...سعی کرد تا با نیروی ژن شیطانی خودش شیطان درون جین رو بیدار و به سمت خودش جذب کنه اما نتیجه این شد که جین زنجیرها رو پاره کرد و کازویا رو به سختی شکست داد ....هیهاچی که تازه به هوش اومده بود هم نتونست مانع رفتن جین بشه و مجددا !!!بیهوش در کنار کازویا به زمین افتاد ....جین در حال تغییر فرم به دویل جین بود بالای سر هیهاچی رفت تا کرش رو تموم کنه ولی تصاویری از چهره مادرش و همچنین نگاهی کوتاه به مجسمه بودا(که در ربروی جین بود) جین رو از این کار منصرف کرد .....جین بالهای شیطانی اش را باز کرد و با خراب کردن قسمتی از سقف هان مارو رو ترک کرد...
.
تورنمنت پنجم
دموی اول تیکن 5:
چند دقیقه از رفتن جین نگذشته بود که هیهاچی و کازویا به هوش اومدند (و دیدند که جا مرطوب است و خبری از بچه نیست!!!!) کمپانی جی که از محل اختفای کازویا و هیهاچی خبر دار شده بود گروهی از روبوتهای جک رو به سمت هان مارو پرتاب کرد هیهاچی و کازویا دوش به دوش هم جنگیدند و سرانجام هیهاچی که خسته شده بود با خیانت کازویا مواجه شد ...کازویا هیهاچی رو به سمت روبوتهای جک پرتاب کرد و خودش ا زمعرکه گریخت (در حقیقت ربوتها برای کشتن هیهاچی اومده بودند) هیهاچی در میان ربوتها جک اسیر و سیستم انفجار اتوماتیک روبوتها فعال شد ...انفجاری مهیب هان مارو رو نابود کرد....
خبر کشته شدن هیهاچی در همه جا پخش شد و همه رو حیرت زده کرد ......
و خبر حیرت انگیز تر شروع تورنمنت پنجم در یک ماه بعد بود ......اگر با کازویا (یا هیهاچی...دقیقا یادم نیست) بازی رو تموم کنید میبینید که در اوسط بازی هیهاچی در صحبتی که با (نمیدونم لی بود یا راون ) داره وقایع بعد از انفجار هان مارو به تصویر کشیده میشه و بعد میگه که هیهاچی میشیما نابود نشدنیه (البته اگر من بودم در همون تورنمنت دوم این حرف رو میزدم) ....هیهاچی به طرز شگفت انگیزی از انفجار جان سالم به در میبره و به درون یک گورستان قدیمی پرتاب میشه و یکی دو هفته بیهوش بوده و وقتی به هوش میاد که خبر تورنمنت پنجم در همه جا پخش شده (دموی اول تیکن 5 نسخه پی اس پی)...هیهاچی برای اینکه بفهمه چه کسی تورنمنت رو رهبری میکنه واردش میشه و با کمال شگفتی پدرش رو در صدر میبینه.....

دستت درد نکنه.
از لحاظ پیچیدگی این خانواده حق خانواده های دیگه رو خورده!
(با عرض معذرت استاد همون بچه سو سو....!! )
113.gif
113.gif
113.gif

نمیدونم لی بود یا راون
راون

هر چی بودند شر شون از سرم کم شد ((فقط مونده ننه جین:love: )) (که من خیلی دوستش دارم دیدنش به آدم آرامش میده واقعا خاک بر سر کازویا!!!! با اون ژن شیطانیش)
متاسفانه اوگر دخلشو آورد :(( والا کسی بود که تا تیکن 5 هم میتونست باشه

ننه ی جین.....بله....بله
من تو این مدت اصلا یه پست درست حسابی هم ندادم نه؟!به بزرگی خودتون ببخشید.
--------------------
راستی حامد جان،چند وقتیه تو فکر اینم که ddd اسمتون چه معنی ای میتونه داشته باشه،بعد که پروفایلتون رو خوندم فکر کردم شاید معنی اش 3D باشه...اگه من رو از این اشتباه بیرون بیادرین ممنون میشم....

آخرین ویرایش:
راستی
حامد جان،چند وقتیه تو فکر اینم که ddd اسمتون چه معنی ای میتونه داشته باشه،بعد که پروفایلتون رو خوندم فکر کردم شاید معنی اش 3D باشه...اگه من رو از این اشتباه بیرون بیادرین ممنون میشم...
بله رژینم ......دختر باهوش درست حدس زدی!!!
من غیر از بازی سنتر توی انجمن گرافیکی مجید انلاین(قسمت برنامه تری دی مکس) هم عضوم و مشخصاتم هم دقیقا با اینجا یکیه( خوب چون یه نفرم!!!) شما هم سری بزن .

سلام بچه ها من تازه این بحث رو دیدم بسیار برام جالبه که هنوز بچه ها دنبال بازی تیکن هستن
امیدوارم در بازی انقدر قوی بشید که به موقش بشه باهاتون بازی کرد
یعنی سعی کنید درست یاد بگیرید

سلام بچه ها من تازه این بحث رو دیدم بسیار برام جالبه که هنوز بچه ها دنبال بازی تیکن هستن امیدوارم در بازی انقدر قوی بشید که به موقش بشه باهاتون بازی کرد یعنی سعی کنید درست یاد بگیرید
بازی تیکن جزو بازیهای ماندگاره ....من هم امیدوارم که بتونیم یه روز بازی کنیم (چطوری؟؟؟:confused: ) شاید با تله پاتی!!!!!
سوال مهم از همه کی عکس هیهاچی رو از ویکی پدیا برداشته و عکس خودش رو با گیتار (پیتار بیشتر) گذاشته....بازم این کچل اومد به خواب من گفت باید مقصر روپیدا کنی!!!!

تيكن اينقدر بازي زيبا و جذابي هست كه هر چقدر آدم بازي كنه خسته نميشه.

اينطوري هم كه گفته شده فيلمش تابستون 2009 مياد.خفن ترين بازيگرش جت لي هست.فيلمشم محصول آمريكا و ژاپنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or