سلام.. چرا یه چند وقتیه کیفیت تاپیک انقدر اومده پایین؟
بیاید یه کم در مورد فیلم تکن صحبت کنی که البته هنوز قطعی نیست و تازه احتمال اومدنشم واسه چند سال دیگست..
من سعی میکنم عکس بازیگر رو همراه عکس شخصیت اصلی کنار هم تو این چند روزه بذارم ..
وقتی داشتم بازیگرا رو میدیدم چند نفر از بازیگرای معروفو دیدم که یکیش جت لی بود
یکی دیگه هم ججنیفر لوپز بود که جای کریستی قراره بازی کنه..
البته همه ی اینابازیگرای احتمالی و پیشنهادی هستند و چیزی قطعی نیست
کی گفته قرار فیلم تکن ساخته بشه؟
بیاید یه کم در مورد فیلم تکن صحبت کنیم که البته هنوز قطعی نیست و تازه احتمال اومدنشم واسه چند سال دیگست..
خب رفیق دیدم تاپیک دچار بی موضوعی شده واسه همین گفتم یه چیزی گفته باشم..:biggrin1: ولی انقدر هم دیگه احتمالش کم نیست..من تا یکی دو ماه پیش که از فیلم اطلاعات میگرفتم تقریبا بازیگرا و کارگردان مشخص بودن ولی این یکی دو ماه دیکه این جریان رو دنبال نکردمخوب عزیزم وقتی نه بازیگرای این فیلم قطعی هستن نه تاریخ اومدنش معلومه نه کسی از داستانش چیزی میدونه خوب ما در مورد چیش بحث کنیم؟
از دوستان گرام کسی عکس جدید از تکن 6 پیدا نکرده؟ اگه پیدا کردین یه ندایی بدین.
مرجع علمی چیه منظورم این بود که منبعی دارید که همچین چیزی ثابت کنهخوب خوب خوب!
1تكن به عنوان يك بازي خيلي عاليه ولي به عنوان يك فيلم...فكر نكنم زياد جالب باشه!(اگر اينطوره من جاشون بودم اول فيلم دول مي كراي و مياختم!)
2 مرجع علمي براي باور لازم است.
3جنيفر لوپز!:confused:
4تا سال 2009 كي مرده و كي زندس؟(به قول يك از دوستان)
5كريسمس و عيد و ديگانتان هم مبارك(ميدونم خيلي ديره)
در مورد فیلم میگی؟ جریان فیلم رو من تا همون دو ماه پیش تو تکن سنترال وtekkenseries دیده بودم... الان تو آرشیوشون احتمالا هستمرجع علمی چیه منظورم این بود که منبعی دارید که همچین چیزی ثابت کنه
فکرش رو نکن . چرت میشه .اينطوري هم كه گفته شده فيلمش تابستون 2009 مياد.خفن ترين بازيگرش جت لي هست.فيلمشم محصول آمريكا و ژاپنه.
مگه قراره فیلم کمدی بسازن . جنیفر بلدنیست راه بره اونوقت مثل کریستی باید پشتک بارو بزنه.:confused: :biggrin1:یکی دیگه هم ججنیفر لوپز بود که جای کریستی قراره بازی کنه..
رو قطعی بودن ساختن فیلم هم حساب نکن . Halo با اون همه عظمتش و داستان زیبائی که داشت کنسل شد . چه برسه به Tekken ...البته همه ی اینابازیگرای احتمالی و پیشنهادی هستند و چیزی قطعی نیست
110% با شما موافقم دانتهخوب عزیزم وقتی نه بازیگرای این فیلم قطعی هستن نه تاریخ اومدنش معلومه نه کسی از داستانش چیزی میدونه خوب ما در مورد چیش بحث کنیم
دست رو دلم گذاشتی که خون . از دست این Namco دارم دیوانه میشم . از وقتی که با شرکت نسبتا درپیته Bandai ادقام شده ، پشت سر هم داره بازی های چرت میده بیرون . نمایش افتضاح E3 06 رو یادته . مثل کابوس از اون موقه با منه .از دوستان گرام کسی عکس جدید از تکن 6 پیدا نکرده؟ اگه پیدا کردین یه ندایی بدین.
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:ویژوال فایتر..
وای نه .راستی من یک ماه پیش فکر کنم تو jکن سنترال یا تکن آفیکال یه خبر خوندم در مورد تلفیق شدن تکت و ویژوال فایتر.. کسی راجع به این چیزی میدونه؟
همین << Virtua Fighter >> 17 شخصیت داره { تا اونجائی که من میدونم } و بیاد با تیکنی که 26 تا شخصیت داره { اگه اشتباه نکنم } مخلوط بشه ....وای خدا رحم کنه . اما یه چیزی این کار رو نشودنی میکنه . اون هم سبک بازی هاست . یعنی اگر همچین بازی ساخته بشه چجوری میخوان یه سیستم مبارزه ای مشترک بینشون بر قرار کنن. امید وارم منظورم رو متوجه بشید . یعنی Tekken یک بازی کنسولی هست . ولی Virtua Fighter بیشتر رو دستگاه های Arcade ساخته شده و همین آخرین شمارش یعنی 5 قراره بین PS3 و دستگاه های Arcade 256 Bit به صورت مشترک عرضه بشه . در واقع این دو بازی از نظر گیم پلی با هم 180 درجه فرق دارن . مگر اینکه یکی از دو شرکت NamcoBandai و Sega در این راه کوتاه بیاد یا یه راه حل مناسب و منطقی این وسط پیدا بشه .آره احتمالش هست tekken: drواسه پی اس 3 بیاد..فکرش رو نکن . چرت میشه .
مگه قراره فیلم کمدی بسازن . جنیفر بلدنیست راه بره اونوقت مثل کریستی باید پشتک بارو بزنه.:confused: :biggrin1:
رو قطعی بودن ساختن فیلم هم حساب نکن . Halo با اون همه عظمتش و داستان زیبائی که داشت کنسل شد . چه برسه به Tekken ...![]()
110% با شما موافقم دانته
دست رو دلم گذاشتی که خون . از دست این Namco دارم دیوانه میشم . از وقتی که با شرکت نسبتا درپیته Bandai ادقام شده ، پشت سر هم داره بازی های چرت میده بیرون . نمایش افتضاح E3 06 رو یادته . مثل کابوس از اون موقه با منه .
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
اگر منظورت اینه << Virtua Fighter >> که باید بگم توپ تکونش نمیده . ولی نه . یه دوماه صبر کنید خودم بازی رو تست کنم میگم ماجراش از چه قراره .
وای نه .همین << Virtua Fighter >> 17 شخصیت داره { تا اونجائی که من میدونم } و بیاد با تیکنی که 26 تا شخصیت داره { اگه اشتباه نکنم } مخلوط بشه ....وای خدا رحم کنه . اما یه چیزی این کار رو نشودنی میکنه . اون هم سبک بازی هاست . یعنی اگر همچین بازی ساخته بشه چجوری میخوان یه سیستم مبارزه ای مشترک بینشون بر قرار کنن. امید وارم منظورم رو متوجه بشید . یعنی Tekken یک بازی کنسولی هست . ولی Virtua Fighter بیشتر رو دستگاه های Arcade ساخته شده و همین آخرین شمارش یعنی 5 قراره بین PS3 و دستگاه های Arcade 256 Bit به صورت مشترک عرضه بشه . در واقع این دو بازی از نظر گیم پلی با هم 180 درجه فرق دارن . مگر اینکه یکی از دو شرکت NamcoBandai و Sega در این راه کوتاه بیاد یا یه راه حل مناسب و منطقی این وسط پیدا بشه .
راستی یه خبری تو www.gamespot.com خوندم که نوشته بود : { ای بابا . آلزایمر گرمتم . اسم این تیکنی که واسه PSP امده چی بود } . ولشکن . اره میگفتم . قراره همون رو بزنن رو PS3 . البته فکر کنم بزارنش واسه دانلود . لطف کنید برید بخونید . هرچیزی هم که دست گیرتون شد به ما هم بگید .
در آخر به عنوان یکی از کوچکترین طرفداران تیکن آرزو میکنم :
1. شماره 6 این بازی از این حالت ناامید کننده خارج بشه .
2. همه تون PS3 بخرین و با تیکن زندگی کنید .
3. این مخابرات لعنتی هم به خط تلفن بنده ADSL بده .
اگر تا اون روز زنده موندم ، تو PS3 Live از خجالت همتون در میام .
پیروز باشید
توي dr در اصل فقط دو تا اضافه شد.ارمر كينگ كه قبلا هم بودراستی تکن کجا 26 تا شخصیت داره؟ تکن 5 که فقط 30 یا 33 تا داشت اگه اشتباه نکنم تو dr هم 3 تا اضافه شد..
:confused:مرجع علمی چیه منظورم این بود که منبعی دارید که همچین چیزی ثابت کنه
در مورد شخصیت ها تو تکن 5 فکر کنم 30 تا بود (یا 33 ..درست یادم نیست) و تو دارک روزورکشن 3 تا اضافه شد.. آرمور کینگ قبلا تو تکن بود ولی تو تکن 2! من نسبت به تکن 5 گفتم..توي dr در اصل فقط دو تا اضافه شد.ارمر كينگ كه قبلا هم بود
فكر كنم تكن از 30 تام بيشتر شخصيت داشته باشه!
--------
جنيفر خانم هم تا سال 2009 ناي راه رفتن نداره چه برسه به ايكه مثل كريستي ورجه ورجه كنه!
-------
ولي اگه ساختن خدا خيرشون بده
:confused:
من از جناب ho_ps3 مرجع علمي خواستم (كه بزارن خوشحال ميشيم)از پست شمام سر در نيوردم!