طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
فیلم تیکن تو ویکی پدیا و جاهای دیگه بهش اشاره شده...
محصول مشترک آمریکا و ژاپنه .....
Directed byDwight H. Little
Writing credits
Michael Colleary Charles Stone III (more)

Add to MyMovies IMDbPro Details
Genre: Action / Adventure / Drama / Fantasy / Sci-Fi (more)
Plot Outline: A high-octane action movie about a young man who discovers he holds a great power and must battle a team of elite fighters who will stop at nothing in order to get it from him. (more)
Production Notes/Status:
Status: Announced
Comments: In active development at Crystal Sky.
Status Updated: 4 November 2006
Note:

Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change; some data could be removed completely.

For expanded development & in production information on over 5,200 film and television projects from Pitch through Completed, including contact details, visit IMDbPro.com.Click here for a free trial!

Country: Japan / USA Language: Mandarin / Japanese / English Color: Color

به صورت انقلابي مياين و تاپيك رو ميتركونيد بعدش هم كه ميرين!
بياين و فعال باشيم.
---------
ما درباره كوشيميتسو بحث كرديم؟
لادنم !!!
اين کوشيميتسو رو از کجا پيدا کردي (اگه منظورت همون دوست دختر يوشيميتسو يعني کنيميتسو هستش که بايد بگم بله ......خودت هم پرسيده بودي و من هم جواب داده بودم :biggrin1: )
من هميشه سر ميزنم اما ميبينم که آخرين پست مال خودمه
خوب آدم دپرز ميشه :((
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟؟؟

منظورت همون دوست دختر يوشيميتسو يعني کنيميتسو هستش که بايد بگم بله ......خودت هم پرسيده بودي و من هم جواب داده بودم )
حامد جان چه مشه كرد؟!پيري و هزار دردسر!:cheesygri
اونقدر تاپيك خاك داشت ميخورد كه دلم براش سوخت !
اصلا كسي مونده كه ما دربارش بحث نكرده باشيم؟!

حامد جان چه مشه كرد؟!پيري و هزار دردسر! اونقدر تاپيك خاك داشت ميخورد كه دلم براش سوخت !اصلا كسي مونده كه ما دربارش بحث نكرده باشيم؟
چطوره دوباره شخصیتها رو مرور کنیم منتها از اخر به اول !
کسی صاب تاپیکو ندیده ....!!!!
نه اتفاقا خیلی هم قشنگ بودند
دستت درد نکنه
من اگه بتونم چندتا مدل سه بعدی رو انقدر تمیز در بیارم کلاهم رو تا ارتفاع زیادی ! به بالا پرتاپ میکنم...این مدلها(البته به جز 2 عکس آخر) که در بازی استفاده شده با وجود اینکه زیاد پیچیده نیستند ولی خیلی خوب ساخته شدند
در مورد گرافیک tekken 6 باید بگم که منتظر گرافیکی بسیار زیباتر از این دموها باشیم (همانطور که در tekken 5 بودیم)
تریلرهایی که در نمایشگاه E3 از تیکن 2 دیدیم یک سر و گردن از گرافیک بازی اصلی پایین تر بودند (و بدون جلوه های ویژه )

موافقيم!هر كدوم رو كه شما انتخاب كنيد.
!!!!:eek:
شخصیتها رو بیخیال شیم بریم سراغ گیم پلی بازی
همانطور که در پستهای قبلیم گفته بودم بازی هست به نام k-1که البته از نظر گرافیکی و گیم پلی با تیکن قابل مقایسه نیست ولی سعی کرده تا واقعیت گرا باشه (مثلا به جای یک خط سلامت شما سه خط سلامت در مبارزات دارید ...تحمل درد...تنگی نفس....و تحمل پا ...)
این بازی بخشهای جالبی داره که جذابترینش بخش challenge هستش .در اینجا شما یک مبارز که از نظر بدنی ضعیف است (و جزو شخصیتهای اصلی بازی نیست ) انتخاب میکنید...با تمرین و تلاش و شرکت در مسابقات مختلف و یادگیری فنون جدید او را مبدل به یک فوق ستاره میکنید...
زیاد نمیخوام وارد جزئیات بشم .به نظرم وجود چنین بخشی در بازی تیکن میتونه به موفقیتش اضافه کنه...
یعنی امکان انتخاب یک شخصیت ...شرکت در یکسری مسابقات ....تمرین و آموزش ....ارتقا مشخصات و از همه مهمتر طراحی ضربات کومبو (که در بازی k-1 وجود داشت)
ممکنه یاد مستر لیگ در فوتبالهای konami بیافتید که در شماره 6 بازی pes این قضیه یعنی ارتقا و حتی پس رفت بازیکنان هم اضافه شده.
یادم میاد وقتی تیکن 2 هنوز نیومده بود(شاید هم اومده بود!!!) بازی به نام soul edge که کار همین نامکو بود.بخشی داشت به نام edge master شما با انتخاب یکی از کارکترهای بازی انواعی از مبارزات مختلف (که گاهی اوقات به یک معما تبدیل میشدند) رو طی میکردید و اسلحه های جدید با توانایی های مختلف بدست میاوردید .
شاید تیکن جا برای این کار داشته باشه...
خب حالا یکی بیاد اینها را به انگلیسی ترجمه کنه و بفرسته برای نامکو ;)

راستی لادنم میشه یه مقدار در مورد dojo که در تیکن 5 psp اضافه شده توضیح بدی؟
حالاحالا ها نمياد! امسال داره ميتركون(تو درس)
برای موفقیت صاب تاپیک همگی دعا کنید

آخرین ویرایش:
ده ساااااااااااااااال بعد!!
سلام:
خوب ايجا خيلي شلوغه,براي جي؟؟؟؟!!
میشه یه مقدار در مورد dojo که در تیکن 5 psp اضافه شده توضیح بدی؟
خوب,من خودم زياد بازيش نكردم ولي زياد باحال نيست!
بايد با 10 نفر به طور جدا بجنگيم و ببريم,بعد كاپ بهمون ميدن.
كلا باحال نبود,معمولي بود.
بازي ميكنم تا اطلاعات درست تري بهتون بدم.
---------
يك جايي خوندم كه تكن تگ جزو 10 بازي برتر ps2 بود!
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يك جايي خوندم كه تكن تگ جزو 10 بازي برتر ps2 بود!
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بازیهای کنسول رو جاهای مختلف(منابع مختلف) روش نظر میدن و هرجا بر اساس معیار های خودش طبقه بندی می کنه..بستگی داره منبع شما چی باشه!

سلامی دوباره!
درسته منابع متفاوته ولی تو اکثر جاهایی که من خوندم تکن تگ و تکن 3 جزو بازی های برتر بودن
از نظر امتیازات گیم اسپات هم فکر کنم تکن 3 9.9 و تکن تگ 9.8 گرفت.
چرا هیشکی در مورد داستان تکن چیزی نمیگه؟
به نظر من تنها ضعف تکن در مورد سایر بازی های فایتینگ داستانشه که میتونست خیلی اسطوره ای تر و حماسی تر باشه
نامکو یه تلاشایی اون اولا کرد و یه کم داستان کلی سری تکن رو جذاب جلوه داد و اومدiron first رو مطرح کرد و سنگ افسانه ای و...
ولی داستان شخصیت ها خیلی قشنگ تر میتونه باشه مثل mk که با اینکه هیچی نداره ولی داستان قشنگی داره

تیکن از وقتی که namco با bandai یکی شدن(برای ساخت تیکن) تمام دموهاش خراب شد اصلا دیگه داستانی براش نمونده که نساخته باشن مخصوصآ این حرکت آخر که jinpachi رو برداشت آورد تو بازی که خدا پدر ماموت بیامرزه
و دیگه با اون کارش که heihachi رو با شیشتا jack-5 فرستاد رو هوا فصل بعد با جوونه درختا و گلا از زیر زمین زد بیرون
این از داستانش اما بهترین چیز تو تیکن که اونو از بقیه بازی های فایتی بهتر میکنه روونی بازیه که هیچ کدوم بازی های فایتی به پاش نمی رسن
یخورده به تاپیک هم رسیدگی کنید که خاک نخره

کی گفته داستانی نمونده!؟
اینجوری اتفاقا خیلی داستان بهتری و حماسی تری میشه از توش در اورد!
در مورد گیم پلیش م که کاملا درسته!
چیزی که تکن رو متمایز میکنه از بقیه بازی ها فایتینگ گیم پلی قوی و نزدیک به واقعیته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or