طرفداران بازی Resident Evil بیشتر اکشن را پسند ‌می‌کنند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از موارد زیر بیشتر دوست دارید کدام یک را در بازی Resident Evil

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

با معرفی بازی جدید Resident Evil 6 و اکشن شدن این بازی، انتقادات بسیاری به سوی کپکام صورت گرفت که در این 16 سال کمتر شاهد آن بودیم. در همین راستا نیز شرکت بزرگ کپکام در یک نظر سنجی از طرفداران سری Resident Evil خواست تا بگویند چه مواردی را بیشتر در سری بازی های Resident Evil پسند می‌کنند و دوست دارند بازی آنها چه ویژگی‌های داشته باشد. این نظر سنجی از سه گزینه اصلی survival / horror / action برخوردار است که به شاخ‌های مختلفی چون
Fighting and combat : جنگ و مبارزه در بازی.
Involment in a story : داستان گیرا و درگیر کننده.
Violence : خشونت در بازی.
Be a Hero : نقش یک قهرمان را ایفا کردن.
Fantasy life : سرگذشت و یک زندگی فانتزی.
Tricks and skills : داشتن مهارت‌ها و قابلیت‌ها.
Short play periods : کوتاه بودن مدت بازی.
Suspense and tension : داشتن حس اضطراب و تنش در بازی.
تقسیم می‌شود. کپکام از هواداران خود خواست تا بگویند کدامیک از موارد بالا را بیشتر دوست دارند در سری بازی‌های RE ببینند و تجربه کنند که نتیجه به دست آمده بسیار جالب و در عین حال عجیب بود، طبق آماری که MCV digital magazine آن را منتشر کرده است، 41 درصد شرکت کنندگان به گزینه Fighting and combat رای دادند، یعنی "جنگ و مبارزه در بازی" و همچنین 39 درصد دیگر نیز به بخش Involment in a story یعنی داستان گیرا و درگیر کننده اشاره کرده‌اند که باید بگوییم گزینه اضطراب و تنش در بازی فقط توانست 13 درصد آرا به خود اختصاص دهد. شرح کامل این رای گیری را در تصور زیر شاهد هستید.

شما همچنین می‌توانید در نظر سنجی درست شده در بالای تایپیک شرکت نمایید و بگویید کدامیک از موارد بالا را دوست دارید در بازی Resident Evil مشاهده کنید.

resident_survey.jpg

آخرین ویرایش:
یا ما ایرانی ها کارمون درسته و معنی رزیدنت اویل رو میفهمیم منظورم سبک بازیه که با توجه به نظر سنجی که شده توسط ما مشخصه که به اصل و ریشه این بازی پایبندیم یا این که اونوری ها تعطیل تشریف دارن که صد در صد این طور نیست یا این که یه دروغ و چاخانه تمیزه که کپکام ....... این نظر سنجی مسخره رو در آورده واقعا هیچ جوری نمیتونم حضمش کنم

خنده دار ترین نظر سنجی بود که تا حالا دیده بودم

آخرین ویرایش:
همون طور که 1000 بار گفتم هرچی میکشیم از دست رزیدنت ایول 4 میکشیم. :دی رزیدنت ایول کلا توی سری کلاسیک مرده. میکامی خودش با دستای خودش گند کشید به بازی. توی این قسمت هست که به شعور میکامی مشکوک میشم.
این 41 درصد هم بهتره با نام تازه به دوران رسیده ها ازشون یاد کنم. یه چیز دیگه ... این 41 درصد طرفدار بازی هستن نه رزیدنت ایول. چون اصلا نمیدونن رزیدنت ایول چیه. هدفش چی بود. چی میخواست بگه. البته این فن های کلاسیک هم مشکل دارن ها. خیلی هاشون فکر میکنن توی رزیدنت ایول باید زامبی بکشی. خوب اصلا حرف رزیدنت ایول یه چیز دیگه بود. چقدر طول میکشه مردم اینو بفهمن؟
من همچنان به رزیدنت ایول 6 امید دارم. چون همه چی توش پیدا میشه.

همون طور که 1000 بار گفتم هرچی میکشیم از دست رزیدنت ایول 4 میکشیم. :دی رزیدنت ایول کلا توی سری کلاسیک مرده. میکامی خودش با دستای خودش گند کشید به بازی. توی این قسمت هست که به شعور میکامی مشکوک میشم.
این 41 درصد هم بهتره با نام تازه به دوران رسیده ها ازشون یاد کنم. یه چیز دیگه ... این 41 درصد طرفدار بازی هستن نه رزیدنت ایول. چون اصلا نمیدونن رزیدنت ایول چیه. هدفش چی بود. چی میخواست بگه. البته این فن های کلاسیک هم مشکل دارن ها. خیلی هاشون فکر میکنن توی رزیدنت ایول باید زامبی بکشی. خوب اصلا حرف رزیدنت ایول یه چیز دیگه بود. چقدر طول میکشه مردم اینو بفهمن؟
خواهشا دیگه اویل4 رو بی خیال شید.)x
من با این بازی زندگی کردم یکی از بهترین بازی های عمرم بود به جرئت هم میگم از همه نسخه های قبلیش بهتر بود:x

به نظر من تغییر توی این بازی باید از پایه و اساس شکل بگیره. از نظر داستان ، این بازی باید کاملا حول یک موضوع تازه شروع بشه، چون از نظر من پتانسیل داستان سری های قبل نهایتا تا نسخه ی 4 جوابگوی این بازی بود. اینکه CAPCOM نمیتونه جوی مثل نسخه های قبل بوجود بیاره از نظر من ناشی از ته کشیدن ایده و خلاقیت برای داستان فعلی بازی هستش. برای همین CAPCOM داره توی هر نسخه رو میاره به اکشن تر کردن بازی برای پوشش ضعف داستانی و نو آوری توی بازی. اگه اینا دست از این داستان کلیشه ای بردارن من فکر میکنم میشه قدم های جدیدی رو توی این عنوان برداشت با خلق یک خط داستانی جدید میشه ایده های جدید و بکری رو توی بازی بوجود آورد، اونوقت شاید بشه بالانس و تعادل رو مابین اکشن و خط داستانی و معماها و پازل های نسخه های قبل رو دوباره به خورد گیمرها داد. ولی تا وقتی اینا روی این داستان کلید کردن من چشمم از این بازی آب نمیخوره. به هر حال این نظر منه:).

احد از تو بعید بود تو دام کپکام بیفتی
این شرکت منحوس دنبال بهونه می گرده شماره 6 اکشن خالص بسازه که فروشش تضمین شده باشه و ریسک نکنه
وگرنه خودتم میدونی شماره 4 از نظر ترس سگش میارزه به این ماموریت راکون سیتی و شماره 5 و شاید هم شماره 6 :(

ولی با شناختی که ازت دارم فک کنم به گزینه داستان رای می دادی خود من هم به شخصه اول داستان رو ترجیح میدم به همه چی ولی خوب هویت بازی مث رزیدنت ایول با وحشت شکل می گیره

احد از تو بعید بود تو دام کپکام بیفتی
این شرکت منحوس دنبال بهونه می گرده شماره 6 اکشن خالص بسازه که فروشش تضمین شده باشه و ریسک نکنه
وگرنه خودتم میدونی شماره 4 از نظر ترس سگش میارزه به این ماموریت راکون سیتی و شماره 5 و شاید هم شماره 6 :(

ولی با شناختی که ازت دارم فک کنم به گزینه داستان رای می دادی خود من هم به شخصه اول داستان رو ترجیح میدم به همه چی ولی خوب هویت بازی مث رزیدنت ایول با وحشت شکل می گیره

افشین توی دامش خیلی وقته افتادیم :دی این تله هم از خود RE4 پهن شده بود. همه هم توش افتادن. خیلی ها که الان از رزیدنت ایول 4 بدشون میاد تا 2-3 هفته بعد عرضه ی بازی توی کفش بودن. بعدا فهمیدن که به قول تو توی تله افتادن :دی
یه مورد هم توضیح بدم. الان وقتی من میگم به RE6 امید دارم معنیش این نیست که بازی مد نظرم هست. ببین بازی های قبلی توقع آدم رو اورده پایین. به عبارتی الان مجبوریم از بین بد و بدتر انتخاب کنیم :دی انتخاب خوب توی گزینه ها نیست.
در مورد انتخابم هم بگم که اساس و شکل گیری اون ترسی که مد نظرت هست ریشش از داستانه و یا بهتره بگم نوشته هاست. پس داستان مهمترین عنصر بازیه :دی
یه چیز دیگه ... ترس Resident Evil 4 رو اگه مثلا با RE3 یا RE1 مقایسه کنی متوجه میشی که کلا جلوی اونها شوته. اصلا درست نیست با شماره های بعدیش مقایسش کنیم :دی

آخرین ویرایش:
افشین توی دامش خیلی وقته افتادیم :دی این تله هم از خود RE4 پهن شده بود. همه هم توش افتادن. خیلی ها که الان از رزیدنت ایول 4 بدشون میاد تا 2-3 هفته بعد عرضه ی بازی توی کفش بودن. بعدا فهمیدن که به قول تو تول تله افتادن :دی
یه مورد هم توضیح بدم. الان وقتی من میگم به RE6 امید دارم معنیش این نیست که بازی مد نظرم هست. ببین بازی های قبلی توقع آدم رو اورده پایین. به عبارتی الان مجبوریم از بین بد و بدتر انتخاب کنیم :دی انتخاب خوب توی گزینه ها نیست.
در مورد انتخابم هم بگم که اساس و شکل گیری اون ترسی که مد نظرت هست ریشش از داستانه و یا بهتره بگم نوشته هاست. پس داستان مهمترین عنصر بازیه :دی
یه چیز دیگه ... ترس Resident Evil 4 رو اگه مثلا با RE3 یا RE1 مقایسه کنی متوجه میشی که کلا جلوی اونها شوته. اصلا درست نیست با شماره های بعدیش مقایسش کنیم :دی

:دی
دقیقا یادمه وقتی رزیدنت ایول 4 برای بار سوم معرفی شد و کلی پیشنمایش در موردش اومده بود مطمئن بودیم با یه رزیدنت ایول فوق العاده طرفیم ولی اما وقتی بازی تموم شد فهمیدم چی به سرمون اومده :دی
صددرصد با تک تک حرف های کامنتت موافقم
و همین طور راضیم :دی
مقایسه ترس re3 با re4 ؟؟؟!
ینی یه درصد هم فکرش رو نکن :دی

آخرین ویرایش:
واقعا همه بازیها دارن به سمت سبک اکشن پیش میرن !
کم کم باید خودمون رو آماده کنیم که FIFA هم بره به سمت اکشن :))
پول باشه ، هر چی نبود به درک :دی

کی گفته فن های کلاسیک فکر کردن باید فقط زامبی بکشی احد حداقل من که اینجوری فکر نمیکنم. ؟ خب زامبی که تو ORC هم هست . من شخصا به عنوان یک فن رزیدنت اویل داستان پیچیده و جذابش جو و اتمسفر و صدا گذاری و معماهای سخت و در عین حال جالب B.OW ها مرحله ای نبودن و نبودن کو کو آپ رزیدنت اویل های کلاسیک برام مهم است نه زامبی هاش.(البته دوربینشم اگه مثل RE 3.5 هم باشه بیشتر میپسندم تا این دوربین RE4,5) مثلا تو رزیدنت اویل رولیشنز اصلا زامبی نیست اما کپکام چقدر قشنگه درست کرده این بازی رو.:x

آخرین ویرایش:
میانگین سنی رای دهنده گان رو مشخص نکردن؟ یه عده که بعد از RE4 فهمیدم این بازی چی بوده اومدن تو رای گیری شرکت کردن. خدایی اونایی که از RE های اول شروع کردم الان سنشون بین 23 الی 40 ساله. فکر نکنم تعدادشون هم بیشتر از تازه به دوران رسیده های RE4 ـی باشه. :دی

همش دروغه !!!! مگه ما طرفدار این بازی نیستیم؟؟؟ بیاه ، اینم از نظر سنجی! چیو نشون میده ؟؟؟
ساخت دوباره بازی بزرگی مثل RE به اون شکل و سبک قدیم طوری که بخواد آدمو میخکوب کنه نه تنها برای این شرکت حتی برای همه سخته و چون ایده ندارن و دیگه در توانشون نیست که مثل نسخه های قدیم به اون اوج برسن و پــــــــــــــــول براشون حرف اول رو میزنه و حتما باید هرسال حساب های بانکیشون پر باشه ، میخوان با این حقه ها بگن اگر هم میسازیم برای دل شماست نه جیب خالیمون !!!!
قبل از اینکه وارد تاپیک بشم عنوان رو که خوندم خندم گرفت !!!! درووووغه . . .!
از اولش هم معلوم بود چی میخوان تحویل بدن !!!!
راحترین ، مطمئن ترین ، سودآورترین سبک همین سبکی هست که اینا میخوان بدن به خورد RE . . .
ماشالله بازی سازن دیگه ، استعدادشم دارن یه چیزه خر در چمنی در بیارن بکن تو پاچه گیمرها !!!! و میدونن هرچی بدن فن های بازی میخرن . . .!!!! در مجموع ; وقت کم ، پــــــــــــــــول مَشت . . .

من که حیجان و تعلیق را انتخاب میکنم چیزی که تو سری بازی های re شماره یک بوده البته اگر به فن نما های این بازی بر نخوره چون جدیدا احساس میکنم یک سری re را با dead space اشتباه گرفتن در ضمن من از اوناییش نیستم که با چهارش شروع کرده باشم از یک روی ps1 تو کلوپ بازی میکردم الانم که خدا را شکر 360 دارم تو خونه بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or