طرفداران بازی Resident Evil بیشتر اکشن را پسند ‌می‌کنند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از موارد زیر بیشتر دوست دارید کدام یک را در بازی Resident Evil

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

با معرفی بازی جدید Resident Evil 6 و اکشن شدن این بازی، انتقادات بسیاری به سوی کپکام صورت گرفت که در این 16 سال کمتر شاهد آن بودیم. در همین راستا نیز شرکت بزرگ کپکام در یک نظر سنجی از طرفداران سری Resident Evil خواست تا بگویند چه مواردی را بیشتر در سری بازی های Resident Evil پسند می‌کنند و دوست دارند بازی آنها چه ویژگی‌های داشته باشد. این نظر سنجی از سه گزینه اصلی survival / horror / action برخوردار است که به شاخ‌های مختلفی چون
Fighting and combat : جنگ و مبارزه در بازی.
Involment in a story : داستان گیرا و درگیر کننده.
Violence : خشونت در بازی.
Be a Hero : نقش یک قهرمان را ایفا کردن.
Fantasy life : سرگذشت و یک زندگی فانتزی.
Tricks and skills : داشتن مهارت‌ها و قابلیت‌ها.
Short play periods : کوتاه بودن مدت بازی.
Suspense and tension : داشتن حس اضطراب و تنش در بازی.
تقسیم می‌شود. کپکام از هواداران خود خواست تا بگویند کدامیک از موارد بالا را بیشتر دوست دارند در سری بازی‌های RE ببینند و تجربه کنند که نتیجه به دست آمده بسیار جالب و در عین حال عجیب بود، طبق آماری که MCV digital magazine آن را منتشر کرده است، 41 درصد شرکت کنندگان به گزینه Fighting and combat رای دادند، یعنی "جنگ و مبارزه در بازی" و همچنین 39 درصد دیگر نیز به بخش Involment in a story یعنی داستان گیرا و درگیر کننده اشاره کرده‌اند که باید بگوییم گزینه اضطراب و تنش در بازی فقط توانست 13 درصد آرا به خود اختصاص دهد. شرح کامل این رای گیری را در تصور زیر شاهد هستید.

شما همچنین می‌توانید در نظر سنجی درست شده در بالای تایپیک شرکت نمایید و بگویید کدامیک از موارد بالا را دوست دارید در بازی Resident Evil مشاهده کنید.

resident_survey.jpg

آخرین ویرایش:
این که اکشن نمیخواید تو بازی ، با این که اکشن بازیخوب باشه خیلی فیق میکنه ... من تو اون پست منظورم رو بد رسوندم ، منظورم این نبود که بازی رو بکنن یه شوتر سوم شخص آشغال مثل Operation Racoon City ، منظورم اینه اگر اکشن بازی هم کلاس بالا باشه ، و اصولا اکشن داشته باشه ! ، حالا به اقتضای داستان ، ممکنه تو ماموریت ها کریس لازم باشه ، ولی تو قسمت های لیان ، خب نه ، استقبال میشه ... وگر نه هیچ بنی بشری که RE رو دوس داره ، اصلا دلش نمیخواد این سری به Gears Virus مبتلا بشه .
حالا باز سینه چاکان نمسیس میریزن این جا !

تو رو نمیدونم ، اما من دلم نمی خواد . کلا بکشید بیرون از کالاو تو رو قرآن .

خب منظورتو بد میرسونی از طرفی طرفدار کالاو هم هستی با RE4 هم به شدت حال کردی پس دیگه از من چه انتظاری داری ؟
ضمنا من فکر میکنم منظور از گزینه اول دقیقا همون محتوای بیشتر اکشن باشه تا کیفیت اکشن.

همش دروغه !!!! مگه ما طرفدار این بازی نیستیم؟؟؟ بیاه ، اینم از نظر سنجی! چیو نشون میده ؟؟؟
ساخت دوباره بازی بزرگی مثل RE به اون شکل و سبک قدیم طوری که بخواد آدمو میخکوب کنه نه تنها برای این شرکت حتی برای همه سخته و چون ایده ندارن و دیگه در توانشون نیست که مثل نسخه های قدیم به اون اوج برسن و پــــــــــــــــول براشون حرف اول رو میزنه و حتما باید هرسال حساب های بانکیشون پر باشه ، میخوان با این حقه ها بگن اگر هم میسازیم برای دل شماست نه جیب خالیمون !!!!
قبل از اینکه وارد تاپیک بشم عنوان رو که خوندم خندم گرفت !!!! درووووغه . . .!
از اولش هم معلوم بود چی میخوان تحویل بدن !!!!
راحترین ، مطمئن ترین ، سودآورترین سبک همین سبکی هست که اینا میخوان بدن به خورد RE . . .
ماشالله بازی سازن دیگه ، استعدادشم دارن یه چیزه خر در چمنی در بیارن بکن تو پاچه گیمرها !!!! و میدونن هرچی بدن فن های بازی میخرن . . .!!!! در مجموع ; وقت کم ، پــــــــــــــــول مَشت . . .

الکی حرص نخور داداش اینا از اول هم می خواستن بازی اکشن بدن بیرون که دقیقا هم همینطور شد...!!!من بعد از 12 13 سال بازی این سبک از سری RE خداحافظی کردم با همون خاطرات قشنگش هنوز دارم حال میکنم دیگه هم دنبال هیچ اویلی نمیرم حالا اینا 20000 تا نظر سنجی بزارن مگه واسه بازی DMC 5 کلی بهشون اعتراض نکردن..؟چی شد..؟حتی حاضر نشدن برای دل طرفدارها یه نمه این بازیو تغییر بدن هرروز هم داره بدتر میشه...!!!هنوز آهنگ قشنگ اتاق save بازی RE2 رو هرروز تو ذهنم دارم مرور مینکم اینا اینقدر بی شعور هستن که حتی نتونستن یه عنصر رو از بازیهای قبل حفظ کنن...!!!تو این چند وقته اینقدر اعصابم خورد شده که دیگه به گریه افتادم از دست این همه حماقت...!!

الکی حرص نخور داداش اینا از اول هم می خواستن بازی اکشن بدن بیرون که دقیقا هم همینطور شد...!!!من بعد از 12 13 سال بازی این سبک از سری RE خداحافظی کردم با همون خاطرات قشنگش هنوز دارم حال میکنم دیگه هم دنبال هیچ اویلی نمیرم حالا اینا 20000 تا نظر سنجی بزارن مگه واسه بازی DMC 5 کلی بهشون اعتراض نکردن..؟چی شد..؟حتی حاضر نشدن برای دل طرفدارها یه نمه این بازیو تغییر بدن هرروز هم داره بدتر میشه...!!!هنوز آهنگ قشنگ اتاق save بازی RE2 رو هرروز تو ذهنم دارم مرور مینکم اینا اینقدر بی شعور هستن که حتی نتونستن یه عنصر رو از بازیهای قبل حفظ کنن...!!!تو این چند وقته اینقدر اعصابم خورد شده که دیگه به گریه افتادم از دست این همه حماقت...!!

دقیقا حرف دل مارو زدی . . .
آدم احساس میکنه یه دست مخوفی چاقو رو گذاشته زیر حنجره اینا و گفته کاری که من میگمو انجام بده . . .
با خاطرات قدیم سیر میکنیم . . .

اینا پیش خودشون چی فکر کردند که چنین اماری رو نشون میدن
فکر های شوم:dبرای اکشن شدن بیشتر بازی
حالا جالب تر اینکه اگه هم نظر سنجی رو همون Suspense and tension بود چی کار میخواستن بکنن وقتی که بازی رو با همین ایده اکشن ساختن

هیییییییی یادش بخیر یه شبکه ماه.....ره ای بود به اسم گیم نتورک(تریلر بازی ها را نشون میداد) 6 سالم بود که اولین تریلر RE1 را دیدم هر روز کلی منتطر تا دوباره تریلر را ببینم زوق مرگ میشدم 7 سالم بود رفتیم مسافرت خونه ی فامیلامونکه با RE2 باشنا شدم پسرای فامیل که سن بالا بودن نشسته بودن بازی میکردن منم زیر چشمی نگاه میکردم که نترسم و پتوی تخت را گاز میگرفتم:dهنوز اون صحنه ی اول بازی که زانبیا از شیشه ی مغازه میپرن تو یادم نمیره 9سالم بود که تازه PC خریدم بعد IGI و VCPD شد RE3 تا تصمیم به بازیش میگرفتم کامپیوتر را روشن نکرده مو به تنم سیخ میشد و میلزریدم که که اخر با کمک خالم و طی یکی دو سال تونستم تمومش کنم رسیدیم به سن 13-14 سالم بود دوره ی راهنمایی که RE 4 اومد به چه دورانی بود اونم تو نوع خودش خیلی بهم حال داد و رسیدیم به دوره ی دبیرستان و RE5.............................
بازی خوبی بود اما همه ی اون ذوق وشوق ها را به گور برد:|
حالا ببینم یه سری ادم تازه به .......رسیده چطور به بازی رای میدم این ازار دهنده تر از اینه که ایا شماره 6 چی از اب در بیاد

آخرین ویرایش:
اینا همش فیلمه برا بهونه تراشیدن برای این گندی که به اسم اویل میخوان تحویل ملت بدن
فقط میخوان جیباشون پر بشه هواداران اویل اگه میخواستن اکشن بازی کنن بازی زیاد بود احتیاج نبود این عنوان رو به گند بکشن

ولی بازی باید خشن باشه یعنی روده طرف تو دهنت منفجر بشه نه اینکه بخای بری پشت دیوار قایم بشی خشاب پٌر کنی یا لول آپ بگیری اونم تو روز روشن وسط افتاب!!

حتما 1 هموطن بوده که رای ها رو شمرده واسشون:|

این حرف ها چیه؟!
واسه بازی ای که 5تا شماره ازش دادین بیرون نظرسنجی میکنین؟!
مثه اینه که ea بیاد نظرسنجی کنه واسه 13fifa بعد بیاد بگه هوادارا دوست دارن 13fifa سبکش ریسینگ باشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or