طرفداران بازی Resident Evil بیشتر اکشن را پسند ‌می‌کنند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از موارد زیر بیشتر دوست دارید کدام یک را در بازی Resident Evil

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

با معرفی بازی جدید Resident Evil 6 و اکشن شدن این بازی، انتقادات بسیاری به سوی کپکام صورت گرفت که در این 16 سال کمتر شاهد آن بودیم. در همین راستا نیز شرکت بزرگ کپکام در یک نظر سنجی از طرفداران سری Resident Evil خواست تا بگویند چه مواردی را بیشتر در سری بازی های Resident Evil پسند می‌کنند و دوست دارند بازی آنها چه ویژگی‌های داشته باشد. این نظر سنجی از سه گزینه اصلی survival / horror / action برخوردار است که به شاخ‌های مختلفی چون
Fighting and combat : جنگ و مبارزه در بازی.
Involment in a story : داستان گیرا و درگیر کننده.
Violence : خشونت در بازی.
Be a Hero : نقش یک قهرمان را ایفا کردن.
Fantasy life : سرگذشت و یک زندگی فانتزی.
Tricks and skills : داشتن مهارت‌ها و قابلیت‌ها.
Short play periods : کوتاه بودن مدت بازی.
Suspense and tension : داشتن حس اضطراب و تنش در بازی.
تقسیم می‌شود. کپکام از هواداران خود خواست تا بگویند کدامیک از موارد بالا را بیشتر دوست دارند در سری بازی‌های RE ببینند و تجربه کنند که نتیجه به دست آمده بسیار جالب و در عین حال عجیب بود، طبق آماری که MCV digital magazine آن را منتشر کرده است، 41 درصد شرکت کنندگان به گزینه Fighting and combat رای دادند، یعنی "جنگ و مبارزه در بازی" و همچنین 39 درصد دیگر نیز به بخش Involment in a story یعنی داستان گیرا و درگیر کننده اشاره کرده‌اند که باید بگوییم گزینه اضطراب و تنش در بازی فقط توانست 13 درصد آرا به خود اختصاص دهد. شرح کامل این رای گیری را در تصور زیر شاهد هستید.

شما همچنین می‌توانید در نظر سنجی درست شده در بالای تایپیک شرکت نمایید و بگویید کدامیک از موارد بالا را دوست دارید در بازی Resident Evil مشاهده کنید.

resident_survey.jpg

آخرین ویرایش:
نه پ ، فک کردید فقط آسمون سولاخ شده ، شما هم از توش زدیدی بیرون ، و فقط شما فن رزیدنت اویل هستید :|:دی !

من که فن این بازی نیستم اما کلا فکر نمیکردن فن هاش اکشن رو به ترس و دلهره و معما و این چرت و پرتا ترجیح بدن :d

بابا جان شما هم کوتاه بیاید دیگه!
حالا که نظرسنجی کردن و ملت گفتن حداقل به نظر دیگران احترام بزاریم!
بعدشم اویل 1-2-3 هر کدوم فوقش یکی دومیلیون فروخته باش ولی اویل5 نزدیک 6 میلیون فروخته خوب مشخصه طرفدارها از زمان 4 به بعد خیلی بیشتر شدن و خوب نظرشونم به اکشنه

به خیالم خالی بندیه نظرسنجی!!!:d

:-o این نظر سنجی واقعا اتفاق افتاده و نتیجش اینه؟ :-o
اصلا هم خالی بندی نیست!
یکی از دلایل اینکه بازی به سمت اکشن رفته $ هستش! درسته پول بیشتر! مطمئنا اگه ترس و کلا ژانر Horror طرفدارهای بیشتری داشت کپکام بازی رو تماما ترسناک میساخت تا هم سود بیشتری کسب کنه و هم طرفدارهاش رو راضی نه داره! ولی وقتی طرفدارهای اکشن بیشتر کپکام چرا دوباره برگرده به گذشته؟! وقتی مردم بازی اکشن رو بیشتر دوست دارند کپکام برای به دست آوردن سود بیشتر هم که شده بازی رو اکشن تر میکنه...! تو این نسخه ها برای اون دسته از فن های قدیمی ارزش قائل شده جو نسخه های کلاسیک رو توش جای داده... ولی خوب پایه و هسته بازی رو اکشن هست!

اونایی که به اکشن بازی رای دادن اصلا نمیفهمن و نمیدونن رزیدنت ایول چی چی بود الان چی هست چی داره میشه :(

بازی به این قشنگی رو خرابش کردن رفت خیلی وقته خراب شده دیگه غصه خوردن نداره .با این میشه سومی .اونیموشا .....devil may cry....re
دقیقا همون سه تا بازی که این شرکت رو به اوج رسوند خودش با دستای خودش وسائل سقوطش رو فراهم کرد.

بعدشم اویل 1-2-3 هر کدوم فوقش یکی دومیلیون فروخته باش ولی اویل5 نزدیک 6 میلیون فروخته خوب مشخصه طرفدارها از زمان 4 به بعد خیلی بیشتر شدن و خوب نظرشونم به اکشنه

شما خودتون یکی از همون اکشن پسندا هستین ؟ من نمیدونم کی میخوان این ملت بفهمن که ماهیت یک بازی رو هیچ وقت نباید خراب کرد.

میشه بگی 1و2و3دقیقا چقدر فروخت یه سر به ویکی بزنی بد نیست.بعدشم مگه سال 98ما چند تا پلتفرم داشتیم که این بازیها رو ساپورت میکردن بعلاوه اصلا اون زمان مثل الان نمیشد تبلیغات کرد .منظورم نه اینترنتی بود نه ستلایتی.

اين ديگه از اون حرفا بودها
شما اون زمان رو با با نسل حاضر مقايسه ميكني؟:-o
جمعيت گيمرهاي نسل ps1 با نسل حاضر مگه يكيه؟:-o
نخیر این بازی به واسطه سه نسخه اولش اینطوری اسم در کرد بعلاوه کد ورونیکا .اگه میخواست از نسخه4به این طرف حساب کنیم یه چیزی میشد تو مایه های dead spaceکه بازم به پای این بازی نمیرسید از لحاظ ترس واضطراب.

اگه طرفدارای بازی فقط اکشن و قصه میخواستن پس چرا این همه انتقاد سرازیر شده طرف شرکت؟
بابا كاربر 8030(اسمتو نميدونم:d)من به دد اسپيس راضي هستم شما خودت دد اسپيسو با ايول 5 مقايسه كن
اخه ايول 5 اصلا ترسناك هست كه مقايسه اش ميكني با دد اسپيس؟
اين كجا و اون كجا:d

بابا كاربر 8030(اسمتو نميدونم:d)من به دد اسپيس راضي هستم شما خودت دد اسپيسو با ايول 5 مقايسه كن
اخه ايول 5 اصلا ترسناك هست كه مقايسه اش ميكني با دد اسپيس؟
اين كجا و اون كجا:d
dead spaceمخصوصا نسخه یکش که اصلا از لحاظ ترس و دلهره رو اضطراب تو این نسل انقلاب کرد .5فاجعه بود فاجعه ایی به تمام معنا .همین راکون سیتی هم از تریلرهاش معلومه چه فاجعه ایی هست .کلا کپکام دوست داره رزیدنت رو بیشتر باب دل ادمهای کم سن وسال بسازه چون اونا بیشتر بازی رو میخرن ودلار بیشتری گیرش میاد .

این که اکشن نمیخواید تو بازی ، با این که اکشن بازیخوب باشه خیلی فیق میکنه ... من تو اون پست منظورم رو بد رسوندم ، منظورم این نبود که بازی رو بکنن یه شوتر سوم شخص آشغال مثل Operation Racoon City ، منظورم اینه اگر اکشن بازی هم کلاس بالا باشه ، و اصولا اکشن داشته باشه ! ، حالا به اقتضای داستان ، ممکنه تو ماموریت ها کریس لازم باشه ، ولی تو قسمت های لیان ، خب نه ، استقبال میشه ... وگر نه هیچ بنی بشری که RE رو دوس داره ، اصلا دلش نمیخواد این سری به Gears Virus مبتلا بشه .
حالا باز سینه چاکان نمسیس میریزن این جا !
من میخوام COD بازی کنم تو RE آیا ؟
تو رو نمیدونم ، اما من دلم نمی خواد . کلا بکشید بیرون از کالاو تو رو قرآن .

این "فن ها" هم احتمالن یه چی تو مایه های س.خ های خودمون بودن:دی:دی ببینی کپکام چی داده بهشون سیبیلشون رو چرب کرده که بگه آره این رو فن ها از ما خواستن که بازی رو اکشن بسازیم و بهونه براش باشه پیشاپیش و پساپس.

طرفدار نمونده دیگه همه رفتن اینی که مونده یک مشت بچه 15 - 16 سالست.. به قول حسین "وااااالله"

دیگه رزیدنت اویلی (مثل رزیدنت اویل ریمیک واسه GC ) ساخته نمیشه نخواهد شد.:(( بگه کپکام رزیدنت اویل 2 رو هم به همون زیبایی ریمیکشو میساخت من فکر نمیکنم بازی فروش کمی میکرد.

نکنه کپکام تو نظر سنجی دست برده که کار خودش رو راحت کنه؟از این شرکت هیچی بعید نیست.
هر جور که فکر می کنم تو کتم نمی ره که یک نفر RE رو بازی کرده باشه و اکشن رو به ترس ترجیح بده.حتی تازه کار ترین گیمر ها هم از یک بازی ترسناک"ترس"رو می خوان دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or