طراح PS4: ما می‌‌خواستیم PS4 زیبا و جذاب‌ترین مخصول برند سونی باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
"وقتی که ما طراحی PS4 رو شروع کردیم، کار رو با اینکه خوب PS4 چه شکلی باشه شروع نکردیم. بلکه بیشتر دنبال پاسخ دادن به این سوال بودیم که چی طراحی کنیم که بتونه هویت برند (PlayStation) رو به مخاطب نشون بده."

85812883210215980339.jpg

آقای Sumii می‌گوید طرحی که در ابتدا طراحی PS4 را با آن آغاز کرد با چیزی که در نهایت به آن ختم شد بسیار متفاوت بوده است. او می‌گوید هسته اصلی و ایده‌ای که می‌خواست در طرح نهایی PS4 باقی مانده و بر روی آن تاکید شود شکل کلی (موربی) و خطوط روی آن بوده است.

"من یه چیز ساده برای اتاق پذیرایی منازل می‌خواستم. بعضی وقت‌ها محصولات خانگی یکم ظاهری اغراق آمیز و شلوغ پیدا می‌کنن. اما PS4 باید ساده می‌بود. این نظر من بود."

علاوه‌بر این، Sumii توضیح می‌دهد که او تمرکزش را بر روی این موضوع گذاشته بود که PS4 از هر زاویه‌ای زیبا و جذاب بنظر برسد و گیمرها هر جور که دوست داشتند آن را بر روی میز تلوزیونشان قرار دهند؛ به صورت افقی یا عمودی.

"من به حالت افقی هم فکر می‌کردم و فقط حالت عمودی رو توی ذهنم نداشتم. من به میدان دید 360 درجه فکر می‌کردم. باید حالت‌های دیگه هم همونقدر خوشگل و زیبا می‌بودند."

PS4 در عین حال که میراث دار خانواده PS بوده و می‌بایست نشان می‌داد عضوی از این خانواده است (طرفداران کهنه کار PS حتما متوجه شباهت‌های ظاهری PS4 به PS2 شده‌اند)، باید هویت مخصوص به خود را نیز داشته و نشان می‌داد رویکرد و عملکردی مخصوص و منحصر به خود را دارد.

"یکی از وظایف من طراحی یک هویت مشخص برای PS4 بود. من فقط به PS4 فکر نمی‌کردم، بلکه باید به DS4، جای شارژش، حالت عمودیش، هدست، Vita و همه این چیزها هم فکر می‌کردم.

من معتقد بودم باید شکل ظاهری برند PS‌ کمی هم تغییر می‌کرد، چون این یه کنسول جدیده، و نشون می‌داد که ما برای آینده چه چیزی رو مد نظرمون قرار دادیم. برای همین من عقیده داشتم PS4 باید نتنها هوشمندانه، جذاب و خفن‌ترین محصول بخش سرگرمی و بازی سونی، بلکه کل مجموعه باشه!

PS4 احتمالا بهترین، جذاب‌ترین و ماهرانه‌ترین چیزی هست که ما تا الان ساختیم. این چیزیه که ما می‌خواستیم بهش برسیم."

هر کس که PS3 FAT داره ( از جمله خودم ) میدونه که این کنسول کوچکترین صدایی نمیده! شما وقتی روشنش میکنی اصلا صدای فنی ازش در نمیاد حتی از فاصله ی 10 سانتی! حالا اینکه PS4 صدای کمتری داره نمیدونم چه صیغه ایه دیگه!

داری افعال معکوسه استفاده میکنی؟ps3 fat که تو صدا داشت با تراکتور رقابت میکرد.این تعریفی که شما میگی فقط رو ویتا قابل هزمه:dالبته یه احتمال هم داره اونم اینکه فن کنسولتون خرابه و شما هم تو قطب جنوب زندگی میکنی:d

داری افعال معکوسه استفاده میکنی؟ps3 fat که تو صدا داشت با تراکتور رقابت میکرد.این تعریفی که شما میگی فقط رو ویتا قابل هزمه:dالبته یه احتمال هم داره اونم اینکه فن کنسولتون خرابه و شما هم تو قطب جنوب زندگی میکنی:d
خیلی ببخشید اما فن کنسول شما انگار خرابه

چون منم FAT دارم و یه 1000 سالی هست که باهاش بازی میکنم و از اون اول تا الان نه اینکه بگم اصلا صدا نداشته اما صداش واقعا خیلی کمه انقدر که موقع بازی صدای بازی هم خیلی کم باشه بازم صدای فن رو نمیشنوی

میخواید از PS3 Fat در حال اجرای بازی ای مثل Uncharted 3 فیلم بگیرم بزارم براتون؟ اگه شما کوچکترین صدایی شنیدین ازش! از توی کیس من صدای هارد حتی در میاد از این کنسول هیچی!

به نظر شخص بنده هر دو تا کنسول خوشگلتر از نسل فعلی هستند ! یعنی از نظر بنده خیلی خوشگل تر :دی وقتی اومد خودتون رو دستتون گرفتید اونوقت میفهمید چی میگم . با عکس دیدن این چیزها مشخص نمیشه کلا من با طراحی کاملا ساده خیلی حال میکنم چون یجوری همیشه چشم ازشون خسته نمیشه .

به نظر شخص بنده هر دو تا کنسول خوشگلتر از نسل فعلی هستند ! یعنی از نظر بنده خیلی خوشگل تر :دی وقتی اومد خودتون رو دستتون گرفتید اونوقت میفهمید چی میگم . با عکس دیدن این چیزها مشخص نمیشه کلا من با طراحی کاملا ساده خیلی حال میکنم چون یجوری همیشه چشم ازشون خسته نمیشه .
پس از نزدیک دیدیش قشنگتره؟Ryse هم باهاش بازی کردی یا نه؟:d

پس از نزدیک دیدیش قشنگتره؟Ryse هم باهاش بازی کردی یا نه؟:d
چون همیشه اینطوره چیزی که تو عکس میبینی با چیزی که درست بغلته خیلی فرق داره ! دوم اینکه نظر شخصیه ! سوم اینکه این را هنوز خیلی ها یاد نگرفتند چنین چیزهایی سلیقه ای هست نمیتونی فکت صادر کنی ! الان میبینم خیلی ها میان از لحاظ زشت بودن فکت صادر میکنند زشت از چشم خودت زشته از دید دیگران نه !

پلی 3 فت صدا نداره اگه مشکلی نداشته باشه !! و سالم باشه اسلیم و سری4000 هم که چیزی به عنوان صدا ندارن !!
من یه بار ایکس باکس روشن کردم برای تست !! ( دوتا بودن اسلیم و فت ) فت که روشن کردم صدا ترسناک میداد ترسیدم خراب بشه اول که فنش صدا داد بعدم این درایوش (بازی که گذاشتم داخلش یه دفع شروع کرد به پرواز :) ) اسلیم رو وصل کردم صدا فنش خیلی بهتر بود بازی رو هم گذاشتم دیدم باز صدا زیاد میده در حدی که متوجه میشدم راحت ولییییی من کل سری un رو با پلی 3م بازی کردم حتی صدای درایو هم ازش نمیشنیدم
طراحی هم پیش من اسلیم خیلی خوشکله !! (اون 2 تا فت و 4000 هم عالین اما برای گیم همیشه من اسلیم رو میپسندم !!)
(پلی 4 واقعا" عالی طراحی شده دسته که محشر کنسول و دوربینم عالی !! عشق است نوار آبی)

چون همیشه اینطوره چیزی که تو عکس میبینی با چیزی که درست بغلته خیلی فرق داره ! دوم اینکه نظر شخصیه ! سوم اینکه این را هنوز خیلی ها یاد نگرفتند چنین چیزهایی سلیقه ای هست نمیتونی فکت صادر کنی ! الان میبینم خیلی ها میان از لحاظ زشت بودن فکت صادر میکنند زشت از چشم خودت زشته از دید دیگران نه !

بحث سلیقه جداست . شما ممکنه از یه المان معماری که بسیار بد طراحی شده خوشت بیاد ولی این دلیل نمیشه اون المان زیبا باشه...
طراحی PS4 خیلی هوشمندانه تر هست ( هرچند میتونست خیلی بهتر هم باشه) ابعاد مینیمال. تقارن محوری ، پنهان کردن منافذ هوا تو طراحی و....
اینا اصول طراحی هست . میشه فکت . شما ممکنه خوشت نیاد و از یه چیزی که هیچکدوم رو رعایت نکرده خوشت بیاد که قابل احترامه..
البته در رابطه با ایکس باکس میشه اینجوری برداشت کرد که طراح به اسم دستگاه پایبند بود ( جعبه مجهول) که جعبه بودن رو تقریبا رعایت کردند

آخرین ویرایش:
خدایش من توی فیلم جدیدی که ps4 رو انباکس کرده بود دیدم محشره طرف قشنگ همه جای دستگاه روی دستش نشون میده که خیلی ظریف و جزاب هست البته PS3 fat یه جزابیتی برای زمان خودش داشت که من هنوز باحاش حال مینم...الان کنارم ایستاده....:d

کنترلش خیلی خوب شده و پیشرفت کرده و خود کنسول خیلی نثبت به xbox one که بزرگ و مثل یه جعبه میمونه ظاهری پشرفته تر داره ادم با خودش میگه خدایا سونی چطور تونست دستگایی به این پشرفتگیرو رو انقدر کوچیک و باریک بسازه که توی

این قاب جاشه...به نظرم مدل اسلیم ازش نمیاد و همین مدل باقی می منونه تا نسل بد اما ماکرو هی مدل جدید میده......:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or