طراح PS4: ما می‌‌خواستیم PS4 زیبا و جذاب‌ترین مخصول برند سونی باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
"وقتی که ما طراحی PS4 رو شروع کردیم، کار رو با اینکه خوب PS4 چه شکلی باشه شروع نکردیم. بلکه بیشتر دنبال پاسخ دادن به این سوال بودیم که چی طراحی کنیم که بتونه هویت برند (PlayStation) رو به مخاطب نشون بده."

85812883210215980339.jpg

آقای Sumii می‌گوید طرحی که در ابتدا طراحی PS4 را با آن آغاز کرد با چیزی که در نهایت به آن ختم شد بسیار متفاوت بوده است. او می‌گوید هسته اصلی و ایده‌ای که می‌خواست در طرح نهایی PS4 باقی مانده و بر روی آن تاکید شود شکل کلی (موربی) و خطوط روی آن بوده است.

"من یه چیز ساده برای اتاق پذیرایی منازل می‌خواستم. بعضی وقت‌ها محصولات خانگی یکم ظاهری اغراق آمیز و شلوغ پیدا می‌کنن. اما PS4 باید ساده می‌بود. این نظر من بود."

علاوه‌بر این، Sumii توضیح می‌دهد که او تمرکزش را بر روی این موضوع گذاشته بود که PS4 از هر زاویه‌ای زیبا و جذاب بنظر برسد و گیمرها هر جور که دوست داشتند آن را بر روی میز تلوزیونشان قرار دهند؛ به صورت افقی یا عمودی.

"من به حالت افقی هم فکر می‌کردم و فقط حالت عمودی رو توی ذهنم نداشتم. من به میدان دید 360 درجه فکر می‌کردم. باید حالت‌های دیگه هم همونقدر خوشگل و زیبا می‌بودند."

PS4 در عین حال که میراث دار خانواده PS بوده و می‌بایست نشان می‌داد عضوی از این خانواده است (طرفداران کهنه کار PS حتما متوجه شباهت‌های ظاهری PS4 به PS2 شده‌اند)، باید هویت مخصوص به خود را نیز داشته و نشان می‌داد رویکرد و عملکردی مخصوص و منحصر به خود را دارد.

"یکی از وظایف من طراحی یک هویت مشخص برای PS4 بود. من فقط به PS4 فکر نمی‌کردم، بلکه باید به DS4، جای شارژش، حالت عمودیش، هدست، Vita و همه این چیزها هم فکر می‌کردم.

من معتقد بودم باید شکل ظاهری برند PS‌ کمی هم تغییر می‌کرد، چون این یه کنسول جدیده، و نشون می‌داد که ما برای آینده چه چیزی رو مد نظرمون قرار دادیم. برای همین من عقیده داشتم PS4 باید نتنها هوشمندانه، جذاب و خفن‌ترین محصول بخش سرگرمی و بازی سونی، بلکه کل مجموعه باشه!

PS4 احتمالا بهترین، جذاب‌ترین و ماهرانه‌ترین چیزی هست که ما تا الان ساختیم. این چیزیه که ما می‌خواستیم بهش برسیم."

طراحی XBOX ONE ّسیار بهتر و باکلاس تر هست این کج بودن و شیار داشتن PS4 اصلا جالب نیست و نمی دونم هدف طراح به خاطر این حرکت چی بود به مراتب طراحی PS3 خیلی بهتر بود

ای مادر بگرید

دیدی از سخت افزار ترول کردن خسته شدی به بدنه هم رحم نکردی؟ :))

کلا خوبه تو هر تاپیکی باشی باعث میشه با حرفات فکم با زمین برخورد کنه

موفق باشی

ما زمان رونمایی از قیافه XBOX ONE گفتیم که کنسولهای نسل بعد ساده با زاویه های خشک هستن ولی هم از این "=))" اسمایل های میگذاشتن ولی دیدم که سونی هم دقیقا مثل ماکرو این نوع سبک رو تو طراحیش قرار داد. و اون دوستان به این ":|" تغییر شکل پیدا کردن

در کل به شخصه طراحی XBOX ONE رو بیشتر می پسندم این طراحی PS4 که وسطش شیار داره اصلا جالب نیست و خاک می گیره :d

92524449451020113567.jpg

من از مدیر مدرسه ایشون خواهش می کنم یک کارت صد آفرین سر صف به ایشون اهدا کنن به خاطر این حرکتشون
آخ آخ آخ كاش با كارت هزار آفرين خوب ميشدي حاضر بودم روزي 1000 تا كارت صد افرين بهت بدم=((
ولي چه كنيم اميدي به بهبوديت ندارم=((

56099243264813266617.jpg

Keep calm and deal with it

با نظر شخصی تو کنار بیام؟ این نظر تو هست و در بهترین حالت فقط برای خودت محترمه. تازه من شک دارم خودت به چیزایی که میگی اعتقاد داشته باشی. در هر صورت نظر شخصی تو نه فکت هست و نه چیزی بیشتر از چیزی که هست. این تریپ حق بجانب و کارشناس بودن رو برای من برندار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or