طراح PS4: ما می‌‌خواستیم PS4 زیبا و جذاب‌ترین مخصول برند سونی باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
"وقتی که ما طراحی PS4 رو شروع کردیم، کار رو با اینکه خوب PS4 چه شکلی باشه شروع نکردیم. بلکه بیشتر دنبال پاسخ دادن به این سوال بودیم که چی طراحی کنیم که بتونه هویت برند (PlayStation) رو به مخاطب نشون بده."

85812883210215980339.jpg

آقای Sumii می‌گوید طرحی که در ابتدا طراحی PS4 را با آن آغاز کرد با چیزی که در نهایت به آن ختم شد بسیار متفاوت بوده است. او می‌گوید هسته اصلی و ایده‌ای که می‌خواست در طرح نهایی PS4 باقی مانده و بر روی آن تاکید شود شکل کلی (موربی) و خطوط روی آن بوده است.

"من یه چیز ساده برای اتاق پذیرایی منازل می‌خواستم. بعضی وقت‌ها محصولات خانگی یکم ظاهری اغراق آمیز و شلوغ پیدا می‌کنن. اما PS4 باید ساده می‌بود. این نظر من بود."

علاوه‌بر این، Sumii توضیح می‌دهد که او تمرکزش را بر روی این موضوع گذاشته بود که PS4 از هر زاویه‌ای زیبا و جذاب بنظر برسد و گیمرها هر جور که دوست داشتند آن را بر روی میز تلوزیونشان قرار دهند؛ به صورت افقی یا عمودی.

"من به حالت افقی هم فکر می‌کردم و فقط حالت عمودی رو توی ذهنم نداشتم. من به میدان دید 360 درجه فکر می‌کردم. باید حالت‌های دیگه هم همونقدر خوشگل و زیبا می‌بودند."

PS4 در عین حال که میراث دار خانواده PS بوده و می‌بایست نشان می‌داد عضوی از این خانواده است (طرفداران کهنه کار PS حتما متوجه شباهت‌های ظاهری PS4 به PS2 شده‌اند)، باید هویت مخصوص به خود را نیز داشته و نشان می‌داد رویکرد و عملکردی مخصوص و منحصر به خود را دارد.

"یکی از وظایف من طراحی یک هویت مشخص برای PS4 بود. من فقط به PS4 فکر نمی‌کردم، بلکه باید به DS4، جای شارژش، حالت عمودیش، هدست، Vita و همه این چیزها هم فکر می‌کردم.

من معتقد بودم باید شکل ظاهری برند PS‌ کمی هم تغییر می‌کرد، چون این یه کنسول جدیده، و نشون می‌داد که ما برای آینده چه چیزی رو مد نظرمون قرار دادیم. برای همین من عقیده داشتم PS4 باید نتنها هوشمندانه، جذاب و خفن‌ترین محصول بخش سرگرمی و بازی سونی، بلکه کل مجموعه باشه!

PS4 احتمالا بهترین، جذاب‌ترین و ماهرانه‌ترین چیزی هست که ما تا الان ساختیم. این چیزیه که ما می‌خواستیم بهش برسیم."

به نظرم :
جفتشون زشتن :-" نه حس کنسول بازی رو میدن نه اوج زیبایی در اوج سادگی رو دارن 8-|
نمیدونم چرا احساس میکنم که صاف بوده [] بعد italicــش کردن کج شده /_/ :d
نمیدونم چرا احساس میکنم هیشکی منظورتُ نگرفت :-" :دی

PS4 میتونه شبیه خیلی چیزا مثل تی تاپ یا پاک کن باشه ولی مهم اینه که کوچکتره ! میشه عمودی گذاشتش ! Power Brick نداره ! یه LED آبی خوشگل داره ! :دی
همین زاویه دار بودنش در عین سادگی شکل خاصی میده بهش یه مستطیل ساده با اون همه درز و ونت هواکش ... 20 سال پیش aiwa تو ویدئوهاش خوشگلترشو میساخت...

PS4 انصافا از XOne خیلی بهتره، ولی بهترین نیست! ps3 slim به نظر من خیلی بهتر از این بود. x360 از همشون بهتر، (البته آتاری یه چیز دیگه بود)

این عکس کانسپته ولی اگه میشد سونی یه همچین ترکیب رنگی رو میزد چی میشد! من که میخریدم دلم نمیومد ازش استفاده کنم فقط میزاشتم جلوم نیگاش میکردم لذت میبردم!:d
fad455a7cd8be57a1.jpg

یه نکته ای در طراحی PS4‌هست که میتونید خودتون امتحان کنید، غیر گیمرها هم از ظاهرش خیلی راضی هستن و جذبش میشن. به نظر من که سونی به تمامی اهدافش از طراحی ظاهری PS4 رسیده و دقیقا همون چیزی هست که ایشون توضیح داده.

الان همه به این طراحی اریگامی روی اوردن دیگه! اپل تو ایفون ...(جاناتان ایو برای دونستن این نوع طراحی و ظرافتش مدتی رو به ژاپن رفته بود پیش کسایی که کاتانا میسازن!) لامبورگینی تو مدل های سستو المنو و آونتادور!
منم عاشق این خط های یکنواخت و طراحی تیر هستم!

طراحي كنسول خداييش زيباس اتفاقا قبلا يه گيف بود بچه ها گذاشته بودن كه كنسول ps4 در حالت إيستاده بود و در حال روشن شدن بود واقعا زيبا بود . اون نوار ابيش هم كه ديگه به زيبا ترين كنسولي كه تا حالا طراحي شده بدلش ميكنه:d

آقا راستش من از نظر ظاهری جفت کنسولا رو خیلی شبیه هم میبینم...جفتشون ساده , حالا یکی مکعب مستطیل یکی ام میشه گفت متوازی اضلاع (بیشتر چند وجهیه :دی ) ... حالا سونی یکم زاویه داده و گرنه اگه مایکرو حجمش اینقدر بزرگ نبود میگفتم کلا فرقی ندارن با هم دیگه حت یاینکه دستگاه یجورایی به 4 بخش تقسیم شده تو ی جفت طراحیا هم خیلی شبیه هه...
جفتشون ساده ان و بنظرم سونی از طرح اول نسل پیشش ینی PS3 خیلی طرح بهتری زده ... ولی در مورد مایکرو یکم قضیه فرق داره :دی کنسولش از سادگی محض قشنگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or