طراح PS4: ما می‌‌خواستیم PS4 زیبا و جذاب‌ترین مخصول برند سونی باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
"وقتی که ما طراحی PS4 رو شروع کردیم، کار رو با اینکه خوب PS4 چه شکلی باشه شروع نکردیم. بلکه بیشتر دنبال پاسخ دادن به این سوال بودیم که چی طراحی کنیم که بتونه هویت برند (PlayStation) رو به مخاطب نشون بده."

85812883210215980339.jpg

آقای Sumii می‌گوید طرحی که در ابتدا طراحی PS4 را با آن آغاز کرد با چیزی که در نهایت به آن ختم شد بسیار متفاوت بوده است. او می‌گوید هسته اصلی و ایده‌ای که می‌خواست در طرح نهایی PS4 باقی مانده و بر روی آن تاکید شود شکل کلی (موربی) و خطوط روی آن بوده است.

"من یه چیز ساده برای اتاق پذیرایی منازل می‌خواستم. بعضی وقت‌ها محصولات خانگی یکم ظاهری اغراق آمیز و شلوغ پیدا می‌کنن. اما PS4 باید ساده می‌بود. این نظر من بود."

علاوه‌بر این، Sumii توضیح می‌دهد که او تمرکزش را بر روی این موضوع گذاشته بود که PS4 از هر زاویه‌ای زیبا و جذاب بنظر برسد و گیمرها هر جور که دوست داشتند آن را بر روی میز تلوزیونشان قرار دهند؛ به صورت افقی یا عمودی.

"من به حالت افقی هم فکر می‌کردم و فقط حالت عمودی رو توی ذهنم نداشتم. من به میدان دید 360 درجه فکر می‌کردم. باید حالت‌های دیگه هم همونقدر خوشگل و زیبا می‌بودند."

PS4 در عین حال که میراث دار خانواده PS بوده و می‌بایست نشان می‌داد عضوی از این خانواده است (طرفداران کهنه کار PS حتما متوجه شباهت‌های ظاهری PS4 به PS2 شده‌اند)، باید هویت مخصوص به خود را نیز داشته و نشان می‌داد رویکرد و عملکردی مخصوص و منحصر به خود را دارد.

"یکی از وظایف من طراحی یک هویت مشخص برای PS4 بود. من فقط به PS4 فکر نمی‌کردم، بلکه باید به DS4، جای شارژش، حالت عمودیش، هدست، Vita و همه این چیزها هم فکر می‌کردم.

من معتقد بودم باید شکل ظاهری برند PS‌ کمی هم تغییر می‌کرد، چون این یه کنسول جدیده، و نشون می‌داد که ما برای آینده چه چیزی رو مد نظرمون قرار دادیم. برای همین من عقیده داشتم PS4 باید نتنها هوشمندانه، جذاب و خفن‌ترین محصول بخش سرگرمی و بازی سونی، بلکه کل مجموعه باشه!

PS4 احتمالا بهترین، جذاب‌ترین و ماهرانه‌ترین چیزی هست که ما تا الان ساختیم. این چیزیه که ما می‌خواستیم بهش برسیم."

قیافه ی ps4 ادم رو یاد تی تاپ میندازه......
چند تا عکس از خط تولید xbox one
اومده فقط امیدوارم شهرداری یه علت نقض کپی رایت ازش شکایت نکنه !!!!!!!!
xbone.jpg

- - -ویرایش - - -

طراحی PS4 که وسطش شیار داره اصلا جالب نیست و خاک می گیره :d
فن اوری سولاخهای ضد گرد و خاک:
url.jpg

اون شیارهای وسط ps4 به درد این میخورن ، اونجارو بگیری راحت بلندش کنی :دی
در کل باید از نزدیک دید ولی بنظر من ، طراحی Xbox 1 چون ساده تره و بزرگتره قشنگتره !

پ.ن : بیشتر از هرچیز منتظر دیدن داخل ps4 ــم . جذابیتی که طراحی داخلیشون میتونه داشته باشه و مهندسیشون ، طراحی خارجیشون برام نداره :دی

اولین باری که ps4 رو دیدم یاد یک سری از ماشین های سنگین افتادم که توی معدن استفاده میشن .دقیقا همون طراحی اون ماشین ها رو داره

من یه سوال دارم

XONE کلی کار رو خنک بودن سیستم کردن و شاید یکی از دلایل بزرگ بودنش همینه

بعد PS4 که انقدر کوچیکه براش مشکل پیش نمیاد؟ نکنه مشکل نسل قبل مایکرو برا سونی پیش بیاد؟

من یه سوال دارم

بعد PS4 که انقدر کوچیکه براش مشکل پیش نمیاد؟ نکنه مشکل نسل قبل مایکرو برا سونی پیش بیاد؟
مایکروسافت برای اینکه کنسول صدا نده (به قول Digital Foundry کنسول Dead silent) ,فن بزرگتری گرفته که با هربار چرخش هوای بیشتری جابجا کنه که به تبعش اندازه ی کنسول هم بزرگ شده ولی PS4 کوچیکتره و صدا میده (البته سونی گفته صداش کمه (کمتر Ps3 فت) ) خیلی بعیده که مشکل گرمایی مثل چراغ زرد و قرمز داشته باشه , خیالت راحت;)

خداییش زیر سوال بردن طراحی PS4 و باکلاس خطاب دادن XBone از اون دسته از حرفاست که فقط باید بگی لول, لبت رو به یه لبخند زیبا مزین کنی و از کنار پست رد بشی.
هر جای XBone رو که نیگا میکنی غیر از سوراخ چیزی دیگه‌ای نمیبینی, معلوم نیست مایکرو کنسول طراحی کرده یا آبکش!:))

من یه سوال دارم

اصلا شک کردن به طراحی سونی هم گناه داره !! :d
خدای طراحی و سیستم مطمئن

مایکروسافت برای اینکه کنسول صدا نده (به قول Digital Foundry کنسول Dead silent) ,فن بزرگتری گرفته که با هربار چرخش هوای بیشتری جابجا کنه که به تبعش اندازه ی کنسول هم بزرگ شده ولی PS4 کوچیکتره و صدا میده (البته سونی گفته صداش کمه (کمتر Ps3 فت) ) خیلی بعیده که مشکل گرمایی مثل چراغ زرد و قرمز داشته باشه , خیالت راحت;)

هر کس که PS3 FAT داره ( از جمله خودم ) میدونه که این کنسول کوچکترین صدایی نمیده! شما وقتی روشنش میکنی اصلا صدای فنی ازش در نمیاد حتی از فاصله ی 10 سانتی! حالا اینکه PS4 صدای کمتری داره نمیدونم چه صیغه ایه دیگه!

هر کس که PS3 FAT داره ( از جمله خودم ) میدونه که این کنسول کوچکترین صدایی نمیده! شما وقتی روشنش میکنی اصلا صدای فنی ازش در نمیاد حتی از فاصله ی 10 سانتی! حالا اینکه PS4 صدای کمتری داره نمیدونم چه صیغه ایه دیگه!
من نمیگم , سونی گفته! صیغشو هم خود سونی تعیین کنه بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or