طراح ارشد Santa Monica تصاویر پروژه X را به اشتراک گذاشت

نکته ای که دوستان در نظر نمی گیرن اینه که سانتا مونیکا فقط یه تیم نیست. یه تیم که GOW3 رو ساخت و بعد مشغول پروژه استیگ شدن. یه تیم هم اسنشن رو ساخت. غیر اینا یه تعداد دیگه هم هستن که کارشون کمک به استودیوهای دیگه اس. تازه شایعه شده بود که میخوان یه تعداد کارمند به استودیوهای نیازمند اهدا کنن که بعد تکذیب شد :d
این همه روضه خوندم که بگم اگه قرار باشه بازی Sci-Fi بسازن هیچ مشکلی برا گاو احتمالی پیش نمیاد :d چون قرار نیست تمام استودیو رو یه بازی کار کنن

در مورد ادامه گاو هم خودم کلی ایده دارم میترسم اینجا بگم ترورم کنن #:-s
تیم پروژه Cory Barlog که احتمالاً GOW جدید برای PS4 هست هم هست :دی .

کدوم کارمند! کدوم گروه! :|
50 نفر که رفتن:| ، البته هنوز بالای 200 نفرن، بعد خدایی نکرده،خدایی نکرده GOW بعدی رو بدن دست گروه GOW:A :| ؟
اگر همون گروه قبلی هم باشه... که یعنی رسما هنوز بی خیال اون پروژه نشدن:-" هنوز دارن پروژه رو یه جوری میپیچونند، که شاید بشه منتشرش کرد :d

خب از چند وقت پیش دارن استخدام میکنن دیگه موشکلی ندارن :d
GOW بعدی رو بدن به گروه اسنشن عیبی داره ؟ :|

آخرین ویرایش:
خب از چند وقت پیش دارن استخدام میکنن دیگه موشکلی ندارن :d
GOW بعدی رو بدن به گروه اسنشن عیبی داره ؟ :|
کاری نکنید داستان GOW IV ، در مورد انتقام کریتوس از فن هاش باشه :| ( یاد یه عکس طنز در این مورد افتادم :)) )

GOW:A بازی بدی نبود، اما چیزی که باید میبود، اصلا و ابدا نبود! :| و مطمنا ضعیف ترین نسخه سری بود! :|
بازی که باید یکی از شانس های GOTY باشه، آخر سال هیچی گیرش نیمد :| از نظر فروش فکر کنم پایین از کل سری بود، یا نظرسنجی هم بزاریم که کدوم GOW از همه ضعیف تر بود، میگن GOW:A ! :|
البته در مورد نقدها به نظرم یه سری گیرهاشون واقعا الکی بود! :| اما واقعا با بقیه سری فاصله داشت! :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or