طراح ارشد Santa Monica تصاویر پروژه X را به اشتراک گذاشت

حالا هر کی ندونه فک میکنه SM چند تا شوتر یا Scs-fi ساخته همشون ناموفق بودن نباید دیگه بره تو این ژانرا! بزارید نوحه خونده بشه بعد شما شروع به گیریه زاری کنید! از 4تا کانسپ آرت تا ته بازی رفتن

مسئله توانایی ساخت شوتر موتر از سانتا نیست ! مشکل سبکیه که همینجوری پیش بره دیگه اسمی ازش نمی مونه !
THQ که به رحمت خدا رفت ، *P هم یکی در میون افتاده تو کار انحصاری ، capcom هم لالمونی گرفته ، اینا هم که دارن میرن سراغ یه سبک دیگه :|

اگه این عکسا واسه بازی بعدیشون باشه احتمال داره که همون بازی کنسل شدشونو ریبوت کرده باشنو از ایده هایی که تو ساخت اون داشتن استفاده کرده باشن چون منطقی به نظر نمیاد بازی که اونهمه هزینه و وقت واسش صرف شده بود و کلا ول کنن...

خیلی جالبه که انگار توی این نسل خیلی از سازنده ها دارن می رن سراغ Shooter/RPG Hybrid یا همون RPS خودمون که توی یونیورس Sci-Fi با حس OP اتفاق می یفته! :d یه چیز توی مایه های Mass Effect.
بازی اینها هم انگار همین رویه رو پیش گرفته و این همون اتفاقی که من سال ها منتظرش بودم تا بیفته! :bighug::d {همه رو از رو چهارتا کانسپت فهمیدم!:|:-"}

اگه این عکسا واسه بازی بعدیشون باشه احتمال داره که همون بازی کنسل شدشونو ریبوت کرده باشنو از ایده هایی که تو ساخت اون داشتن استفاده کرده باشن چون منطقی به نظر نمیاد بازی که اونهمه هزینه و وقت واسش صرف شده بود و کلا ول کنن...
درون خبر هم گفته که یک عنوان دیگه هست
آن عنوان کنسل شده پیشین نیست که باعث اخراج تعدادی از کارکنان این استودیو شد

چه گیری کردیما! :| حالا حتما باید برن سراغ Sci-Fi و شوتر؟ :|
بین H&Sـها، فقط GOW و LOS1 بودن که تو فضای باستانی و حماسی بودن! بدون هیچ سلاح گرمی...یا نشونه ای از زمان حال و این چیزا...:(
LOS که اومد زمان حال، سانتا هم که گیر داده حتما باید Sci-Fi بسازه:((

خو بازم برید سراغ یه H&S دیگه، تو دوران باستان :( GOW نباشه،اما H&S اون سبکی باشه:(

چه گیری کردیما! :| حالا حتما باید برن سراغ Sci-Fi و شوتر؟ :|
بین H&Sـها، فقط GOW و LOS1 بودن که تو فضای باستانی و حماسی بودن! بدون هیچ سلاح گرمی...یا نشونه ای از زمان حال و این چیزا...:(
LOS که اومد زمان حال، سانتا هم که گیر داده حتما باید Sci-Fi بسازه:((

خو بازم برید سراغ یه H&S دیگه، تو دوران باستان :( GOW نباشه،اما H&S اون سبکی باشه:(

خیلی دلت H&S می خواد می تونی Jump in کنی این ور از Scalebound لذت ببری! >:):d

پ.ن: به Heavenly Sword 2 و گوریلا کمبریج امیدوار باش! ;):d

بعضی از تصاویر به قدری مبتکرانه و جذابن که ادم فقط دوست داره این مناظر رو تو بازی تماشا کنه ... ولی بعضی هاشون هم خیلی تکراری و کلیشه ای و چیزی که تو تمام فیلم ها و بازی های مربوط به اینده دیدیم ...

بازی میتونه پر از مبارزات melee و حتی سلاح های سرد خفن باشه ... در کنار سلاح گرم

فعلا نمیشه زیاد در مورد بازی های جدید استودیو های سونی نظر قطعی داد ، تا اینجای کار تنها Ready At Dawn تونسته نظرمو جلب کنه .
شاید در مقابل این حرفم جبهه بگیرید ولی بنظر من استودیوی شاخ این نسل سونی همین Ready At Dawn ه ......
میدونم سانتامونیکا بهش کمک کرده ، ولی در نهایت Order محصول و تولید این شرکته .
حداقل تا اینجای کار بازیش بهتر از بقیه بوده .

من خودم شخصا از تم Sci-Fi و محیط فضایی بدم میاد . اما این یه جورایی تم آپوکالیپسی داره . انگار بازی توی زمان آینده و توی یه شهر اتفاق میفته . به هر حال هر چه از Santa آید خوش آید :X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or