ترجیه میدم هاراکیری کنم! :dخیلی دلت H&S می خواد می تونی Jump in کنی این ور از Scalebound لذت ببری!:d
پ.ن: به Heavenly Sword 2 و گوریلا کمبریج امیدوار باش!:d
سلاح سرد خفنی که بخواد جلوی انواع و اقسام توپ و تفنگ دووم بیاره، توی تمام دنیاهای Sci-Fi خلق شده،فقط شمشیر لیزیری Star Warsـه!بعضی از تصاویر به قدری مبتکرانه و جذابن که ادم فقط دوست داره این مناظر رو تو بازی تماشا کنه ... ولی بعضی هاشون هم خیلی تکراری و کلیشه ای و چیزی که تو تمام فیلم ها و بازی های مربوط به اینده دیدیم ...
بازی میتونه پر از مبارزات melee و حتی سلاح های سرد خفن باشه ... در کنار سلاح گرم
حتما GOD OF WAR IV با طعم اسلحه و لباس نظامی
اتفاقا یکی از گزینه های ادامه ی GOW I ، چنین چیزی بوده که بره تو آینده و ... ! البته آینده ی دنیای کریتوس، زمان حال مابا ولمون کن جون هر کی دوس داری
همین مونده GOW با اون موسیقی ها و تم حماسیش بره تو اینده!!!
وای شوخیشم زشته
دوستان من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده اگه سانتا نمی خواد GOW بسازه پس کی بسازه؟
سونی کلن بیخیال این شده؟
اتفاقا نسازن بهتره! برن سراغ IP جدید! ولی H&S و با همون حال و هوای اساطیری!![]()
دوستمون دلیلش رو گفت:اتفاقا یکی از گزینه های ادامه ی GOW I ، چنین چیزی بوده که بره تو آینده و ... ! البته آینده ی دنیای کریتوس، زمان حال ماو البته نه هم نظامی و ارتشی و این چیزا
خدا رو شکر سراغ این نرفتن
مگه حتما باید کسی GOW بسازه؟وحی نازل شده آیا؟
اتفاقا نسازن بهتره! برن سراغ IP جدید! ولی H&S و با همون حال و هوای اساطیری!
اوندفعه هم پرسیدمبرای GOW IV چه ایده ای برای ادامه ی داستان دارید؟
![]()
منظور با کاراکتر جدیده؟دوستمون دلیلش رو گفت:
"اون قدر داستان اساطیری با انواع خدا تو ملیت های مختلف وجود داره که مطمئنا از نظر داستان کمبود وجود نداره":d
بعدشم ما که نباید ایده بدیم سازنده باید ایده بده
مشکل اینجاست بعد پروژه استیگ نصف استودیو رفت اینور اونورنکته ای که دوستان در نظر نمی گیرن اینه که سانتا مونیکا فقط یه تیم نیست. یه تیم که GOW3 رو ساخت و بعد مشغول پروژه استیگ شدن. یه تیم هم اسنشن رو ساخت. غیر اینا یه تعداد دیگه هم هستن که کارشون کمک به استودیوهای دیگه اس. تازه شایعه شده بود که میخوان یه تعداد کارمند به استودیوهای نیازمند اهدا کنن که بعد تکذیب شد :d
ایده هات رو بگو، فوقش ترورت میکنیم! :dنکته ای که دوستان در نظر نمی گیرن اینه که سانتا مونیکا فقط یه تیم نیست. یه تیم که GOW3 رو ساخت و بعد مشغول پروژه استیگ شدن. یه تیم هم اسنشن رو ساخت. غیر اینا یه تعداد دیگه هم هستن که کارشون کمک به استودیوهای دیگه اس. تازه شایعه شده بود که میخوان یه تعداد کارمند به استودیوهای نیازمند اهدا کنن که بعد تکذیب شد :d
این همه روضه خوندم که بگم اگه قرار باشه بازی Sci-Fi بسازن هیچ مشکلی برا گاو احتمالی پیش نمیاد :d چون قرار نیست تمام استودیو رو یه بازی کار کنن
در مورد ادامه گاو هم خودم کلی ایده دارم میترسم اینجا بگم ترورم کنن #![]()