طراح ارشد Santa Monica تصاویر پروژه X را به اشتراک گذاشت

خیلی دلت H&S می خواد می تونی Jump in کنی این ور از Scalebound لذت ببری! >:):d

پ.ن: به Heavenly Sword 2 و گوریلا کمبریج امیدوار باش! ;):d
ترجیه میدم هاراکیری کنم! :d
ولی جدای از این چیزا:-" کلا انتظاراتی که من از H&S دارم،با H&Sـی که ژاپنی ها ارائه میدن فرق داره! :d اون کاراکتر Scalebound هم مشخص بود که اون انتظارات من رو بر آورده نمیکنه و اون بازی حماسیی که من انتظار دارم نخواهد بود :d (اون رو بزار کنار کریتوس و گبریل دستت میاد:-" )

Heavenly Sword هم توپ داشت! :| :d

بعضی از تصاویر به قدری مبتکرانه و جذابن که ادم فقط دوست داره این مناظر رو تو بازی تماشا کنه ... ولی بعضی هاشون هم خیلی تکراری و کلیشه ای و چیزی که تو تمام فیلم ها و بازی های مربوط به اینده دیدیم ...

بازی میتونه پر از مبارزات melee و حتی سلاح های سرد خفن باشه ... در کنار سلاح گرم
سلاح سرد خفنی که بخواد جلوی انواع و اقسام توپ و تفنگ دووم بیاره، توی تمام دنیاهای Sci-Fi خلق شده،فقط شمشیر لیزیری Star Warsـه! :-" چیزی که همه چیز رو میبره،تیرها رو هم برگشت میده + مخلوط قدرت جدای ها(یا سیث ها) :-"
فکر نمیکنم سانتا دنبال چنین چیزی باشه! و خلق چنین سلاحی که هم بهش نگن که کپی ـه! هم کاربردی باشه سخته:-" :d

خدایی این همه ایده خفن برای H&S ... این همه توانایی برای ساخت چنین چیزی! و همینطور جلوگیری از انقراض این سبک:( چه وضعشه خو اینا هم بی خیالش شدن:|
کل امیدمون به سانتا و R@D بود، که جفتشون دارن میرن سراغ سبک های دیگه! :|

باو این همه شوتر در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف داره ریلیز میشه حوصله و رغبتی نداریم همشونو بازی کنیم, در عوض سبک‌هایی مثل H&S و پلتفرمر عین گوهر نایاب میمونن. حالا سانتا اومده...
مطمئنا دست‌پخت سانتا چیز فوق‌العاده‌ای میشه و شاید این سبک رو چندین قدم هم به جلو ببره ولی از سانتا مونیکا که قبله H&Sبازانه انتظار نداشتیم اینجوری به پیروانش پشت کنه! :|

حتما GOD OF WAR IV با طعم اسلحه و لباس نظامی

با ولمون کن جون هر کی دوس داری :|
همین مونده GOW با اون موسیقی ها و تم حماسیش بره تو اینده!!!
وای شوخیشم زشته :|

دوستان من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده اگه سانتا نمی خواد GOW بسازه پس کی بسازه؟
سونی کلن بیخیال این شده؟

در اینکه سانتا تواناهای بالایی داره و می تونه تو سبک های دیگه هم بازی عالی ارائه بدی شکی نیست اما مشکل اینه که تعداد بازی ها تو سبک شوتر خیلی زیاد شده و متاسفانه جدیدا تم همشون هم خیلی داره شبیه هم میشه
برای مثال اون چیزی که باعث موفقیت بالا PS2 شد تنوع بالا بازی ها تو انواع سبک ها و ارائه بازی های عالی بود
مثال بزنم من از کوجیما برای همیشه تا وقتی که بازی میسازه فقط متال گیر می خوام و اصلا دلم نمی خواد تو سبک دیگه هم بازی بسازه
مشکلی نیست اگه یکی از تیم های سانتا روی بازی با سبک دیگه ای هم کار کنه اما من مهم ترین چیزی که از سانتا می خوام ساخت بازی تو همون سبک همیشگی شون یعنی H&S هست. یکی از تیم ها روش کار کنه و در حال ساختش باشه کافی هست
به شخصه GOW با داستان جدید از همه بیشتر می پسندم(اون قدر داستان اساطیری با انواع خدا تو ملیت های مختلف وجود داره که مطمئنا از نظر داستان کمبود وجود نداره)

با ولمون کن جون هر کی دوس داری :|
همین مونده GOW با اون موسیقی ها و تم حماسیش بره تو اینده!!!
وای شوخیشم زشته :|

دوستان من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده اگه سانتا نمی خواد GOW بسازه پس کی بسازه؟
سونی کلن بیخیال این شده؟
اتفاقا یکی از گزینه های ادامه ی GOW I ، چنین چیزی بوده که بره تو آینده و ... ! البته آینده ی دنیای کریتوس، زمان حال ما :-" و البته نه هم نظامی و ارتشی و این چیزا :دی
خدا رو شکر سراغ این نرفتن :دی

مگه حتما باید کسی GOW بسازه؟ :| وحی نازل شده آیا؟ :-"
اتفاقا نسازن بهتره! برن سراغ IP جدید! ولی H&S و با همون حال و هوای اساطیری! :دی

اوندفعه هم پرسیدم:-" برای GOW IV چه ایده ای برای ادامه ی داستان دارید؟ :-"

اصلا نمیدونم چرا اما کانسپت ارت ها منو یاد اون تصاویری میندازه که cliff bleszinski توی توییترش منتشر کرده بود ! :دی
حالا نیاین بگین دوباره صحبت حضرت گیرز رو اوردین وسط و ... !:-"

خیلی برام سواله که وقتی کامبت سیستم و کمبو زنی گاو توی GOW III میاد و به اون بلوغ لازم میرسه چرا به جای ساختن یه بازی سرعتی توی سبک HnS میان میرن سراغ یه سبک دیگه :|

اتفاقا یکی از گزینه های ادامه ی GOW I ، چنین چیزی بوده که بره تو آینده و ... ! البته آینده ی دنیای کریتوس، زمان حال ما :-" و البته نه هم نظامی و ارتشی و این چیزا :دی
خدا رو شکر سراغ این نرفتن :دی

مگه حتما باید کسی GOW بسازه؟ :| وحی نازل شده آیا؟ :-"

اوندفعه هم پرسیدم:-" برای GOW IV چه ایده ای برای ادامه ی داستان دارید؟ :-"
دوستمون دلیلش رو گفت:
"
اون قدر داستان اساطیری با انواع خدا تو ملیت های مختلف وجود داره که مطمئنا از نظر داستان کمبود وجود نداره"
بعدشم ما که نباید ایده بدیم سازنده باید ایده بده
:d

دوستمون دلیلش رو گفت:
"
اون قدر داستان اساطیری با انواع خدا تو ملیت های مختلف وجود داره که مطمئنا از نظر داستان کمبود وجود نداره"
بعدشم ما که نباید ایده بدیم سازنده باید ایده بده
:d
منظور با کاراکتر جدیده؟
شما رو نمیدونم، ولی من وقتی اسم GOW میاد، کریتوس،BoC ، روح اسپارتا و یونان میاد توی ذهنم!
تصور کاراکتر و سلاح جدید برام نشدنیه!
اگر با کریتوس باشه، این بدبخت الان بالا 40 سال سنشه! دست از سر این بدبخت بردارید! وقت برای ماجراجویی جدید نداره:(( ( نگید زیوس با اون سنش میجنگید، که این بشر خدا نیست! )

اگرم کاراکتر جدید منظورتونه، خدا داده IP جدید!

و اینم بگم به عنوان یک گیمر، من سونی نیستم که نگران فروش IP جدید باشم! :| اینکه اون IP توی اوج بمونه برام خیلی بهتره تا اینکه به این زودی بزنند سری محبوبم رو ریبوت کنند! :|

---
@احسان
ما قدرتی رو به سرعتی میپسندیم :دی >:)

نکته ای که دوستان در نظر نمی گیرن اینه که سانتا مونیکا فقط یه تیم نیست. یه تیم که GOW3 رو ساخت و بعد مشغول پروژه استیگ شدن. یه تیم هم اسنشن رو ساخت. غیر اینا یه تعداد دیگه هم هستن که کارشون کمک به استودیوهای دیگه اس. تازه شایعه شده بود که میخوان یه تعداد کارمند به استودیوهای نیازمند اهدا کنن که بعد تکذیب شد :d
این همه روضه خوندم که بگم اگه قرار باشه بازی Sci-Fi بسازن هیچ مشکلی برا گاو احتمالی پیش نمیاد :d چون قرار نیست تمام استودیو رو یه بازی کار کنن

در مورد ادامه گاو هم خودم کلی ایده دارم میترسم اینجا بگم ترورم کنن #:-s

نکته ای که دوستان در نظر نمی گیرن اینه که سانتا مونیکا فقط یه تیم نیست. یه تیم که GOW3 رو ساخت و بعد مشغول پروژه استیگ شدن. یه تیم هم اسنشن رو ساخت. غیر اینا یه تعداد دیگه هم هستن که کارشون کمک به استودیوهای دیگه اس. تازه شایعه شده بود که میخوان یه تعداد کارمند به استودیوهای نیازمند اهدا کنن که بعد تکذیب شد :d
مشکل اینجاست بعد پروژه استیگ نصف استودیو رفت اینور اونور:|

این همه روضه خوندم که بگم اگه قرار باشه بازی Sci-Fi بسازن هیچ مشکلی برا گاو احتمالی پیش نمیاد :d چون قرار نیست تمام استودیو رو یه بازی کار کنن

در مورد ادامه گاو هم خودم کلی ایده دارم میترسم اینجا بگم ترورم کنن #:-s
ایده هات رو بگو، فوقش ترورت میکنیم! :d

کدوم کارمند! کدوم گروه! :|
50 نفر که رفتن:| ، البته هنوز بالای 200 نفرن، بعد خدایی نکرده،خدایی نکرده GOW بعدی رو بدن دست گروه GOW:A :| ؟
اگر همون گروه قبلی هم باشه... که یعنی رسما هنوز بی خیال اون پروژه نشدن:-" هنوز دارن پروژه رو یه جوری میپیچونند، که شاید بشه منتشرش کرد :d

---
البته من اگر یک درصد به GOW IV اومد داشته باشم، به خاطر CBـه! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or