در ضمن یه چیزم بدون هیچ وقت هیچ تولید کننده معتبری نمی آد از رو بخار معده دست به تولید اینتر کولر یا هر چیز دیگه ای بکنه
در کل من بخاطر نقاشی قشنگت و قدرت انشائت بهت تبریک میگم ولی کاش کمی در موردش مطالعه می کردی اون موقع مقالت قشنگ ترو جذاب تر میشد
والا من صبح از ساعت 8-9 تا 12 شب یه سره تو مغازم زیاد وقت بیکاری ندارم
بیام پست دادنو غیره رو یاد بگیرم
اوج فعالیت های شبکه ایم بر میگرده به سال 77-79 اونم اینتر نت به این صورتی که میبینی نبود
یه سری شبکه bbs بود تحت dos
ولی تو زمونه جدید این اینترنت انقدر پیچیده شده که من حتی نمی تونم یه فایل دانلود کنم اونوقت تو از من میخوای پست دادنو یاد بگیرم اونم نه تو سایتی مثل یاهو
تو بازی سنتر که من تازگیها راه افتادم بیام تو انجمنش
به هر حال اون موقع شبکه با همون سادگیش خیلی جذاب تر از الان بود
من فکر میکنم بخاطر این بود که واقعا این کاره هاش شبکه بازی میکردند نه مثل الان که کامپیوتر همه گیر شده
نمیدونم من داشتم جواب mehdimidi رو میدادم این یکی از کجا پیداش شد؟بجای اسپم دادن و خاطره تعریف کردن ، بهتر بود می رفتین قوانین سایت رو می خوندین. اونجا توضیح داده شده که چجوری پست بدین.
اگر جوابتون خصوصی بوده و نمی خواستید که فرد دیگری اون رو بخونه بهتر بود به ایشون پیغام خصوصی به ایشون میدادید.
من هم خیلی وقته اینطرفام ، شما خبر نداری...
نمونه تر تمیز ترشو بچه های سایت همراه با عکس گذاشتنdoste aziz babz ye aks az in karayi ke kardi mizari ta maham behtar motevajeh beshim va dorost konim
mamnoon