طراحی فن بی صدا و قوی با 15000 تومان

• Thread starter Thread starter babz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ظاهرا تو نمی گیری مدیرا چی می گن دادن
چند تا پست پشت سر هم ممنوعه خوبه بهت تذکر هم دادن
این کارایی هم که میگی ماله زمان فتعلی شاه هست
و خیلی هم کار بیخودیه
1% هم در خنک کردن کنسول تاثیر نداره تازه شانس بیاری کنسولت 3 چراغ نشه

در ضمن یه چیزم بدون هیچ وقت هیچ تولید کننده معتبری نمی آد از رو بخار معده دست به تولید اینتر کولر یا هر چیز دیگه ای بکنه
در کل من بخاطر نقاشی قشنگت و قدرت انشائت بهت تبریک میگم ولی کاش کمی در موردش مطالعه می کردی اون موقع مقالت قشنگ ترو جذاب تر میشد

نمیدون کجای این شرکتایی که اینتر کولر تولید میکنن معتبرن ؟! آیا شما اینتر کولری با مارک سونی ، ماکروسافت ، پاناسونیک ، فیلیپس ، شارپ ، توشیبا و کلا شرکتی که از نظر سخت افزاری و سابقه تولید همچین وسایلی رو داشته باشه دید که ما ندیدیم ؟!
بقول شما همچین شرکت معتبری مثل نایکو(نمیدونم اعتبارش واسه چیه البته احتمالا سر همین اینتر کولر معتبر شده) نمیاد از سر معده همچین چیزی رو بسازه ، بلکه کاملا حساب شده و برای سود آوری کلان اینکار رو میکنه و میدونه افرادی مثل شما هستند که نمیخوان دل و روده ( نمیدونم چرا ادم رو یاد سر بریدن گوسفند میندازی ) کنسولو بهم بریزن .
در مورد نظریاتت هم چیزی ندارم بگم جز اینکه سعی کن با تعقل و تفکر حرف بزنی و نه از روی ...
در ضمن شما اول درست پست دادن رو یاد بگیر بعد بیا ببینم چی میگی .

والا من صبح از ساعت 8-9 تا 12 شب یه سره تو مغازم زیاد وقت بیکاری ندارم
بیام پست دادنو غیره رو یاد بگیرم
اوج فعالیت های شبکه ایم بر میگرده به سال 77-79 اونم اینتر نت به این صورتی که میبینی نبود
یه سری شبکه bbs بود تحت dos
ولی تو زمونه جدید این اینترنت انقدر پیچیده شده که من حتی نمی تونم یه فایل دانلود کنم اونوقت تو از من میخوای پست دادنو یاد بگیرم اونم نه تو سایتی مثل یاهو
تو بازی سنتر که من تازگیها راه افتادم بیام تو انجمنش
به هر حال اون موقع شبکه با همون سادگیش خیلی جذاب تر از الان بود
من فکر میکنم بخاطر این بود که واقعا این کاره هاش شبکه بازی میکردند نه مثل الان که کامپیوتر همه گیر شده

والا من صبح از ساعت 8-9 تا 12 شب یه سره تو مغازم زیاد وقت بیکاری ندارم
بیام پست دادنو غیره رو یاد بگیرم
اوج فعالیت های شبکه ایم بر میگرده به سال 77-79 اونم اینتر نت به این صورتی که میبینی نبود
یه سری شبکه bbs بود تحت dos
ولی تو زمونه جدید این اینترنت انقدر پیچیده شده که من حتی نمی تونم یه فایل دانلود کنم اونوقت تو از من میخوای پست دادنو یاد بگیرم اونم نه تو سایتی مثل یاهو
تو بازی سنتر که من تازگیها راه افتادم بیام تو انجمنش
به هر حال اون موقع شبکه با همون سادگیش خیلی جذاب تر از الان بود
من فکر میکنم بخاطر این بود که واقعا این کاره هاش شبکه بازی میکردند نه مثل الان که کامپیوتر همه گیر شده

بجای اسپم دادن و خاطره تعریف کردن ، بهتر بود می رفتین قوانین سایت رو می خوندین. اونجا توضیح داده شده که چجوری پست بدین.

آخرین ویرایش:
نمیدونم من داشتم جواب mehdimidi رو میدادم این یکی از کجا پیداش شد؟

اگر جوابتون خصوصی بوده و نمی خواستید که فرد دیگری اون رو بخونه بهتر بود به ایشون پیغام خصوصی به ایشون میدادید.
من هم خیلی وقته اینطرفام ، شما خبر نداری...

اگر جوابتون خصوصی بوده و نمی خواستید که فرد دیگری اون رو بخونه بهتر بود به ایشون پیغام خصوصی به ایشون میدادید.
من هم خیلی وقته اینطرفام ، شما خبر نداری...

فرزاد جان ایشون عادت دارن پست های بی ربط و بدون رعایت قوانین سایت بدن . شما بدل نگیر .
جناب babz با احترام به جنابعالی لطف کن در نوع پست دادن و جوابهاتون به پستهای دیگران تجدید نظر کنید ، همچنین در زدن تاپیکها مثل همین تاپیک و این اواخر تاپیک کپی خور شدن ps3 که کاملا بی محتوا و دور از واقعیت بود ، کمی تعمل بفرمایید.

مهدي جون ولشون كن بذار خوش باشن.هر كي ميخواد اين كارو ميكنه و مسئوليتش با خودشه وهر كي هم نخواد ميره 12 ولت ميكنه.الكي بحث نكن اونهايي كه بايد قبول كنن خود به خود قبول ميكنن.ديگه لازم نيست خودتو به زحمت بندازي كه يه عده رو راضي كني.با ايشون هم هر چي كل كل كني حرفتو قبول نميكنه!پس بهتره به حال خودشون بذاري!
فرزاد تو هم همينطور.
:biggrin1:

همه این راههایی رو که بچه ها ابدا کردن تاثیر مثبت تو خنک کردن کنسول داره
منم اگه شرایطشو داشتم 100% 12 ولت میکردم اما به نظر من همین اینتر کولر کافیه
از فروشگاه نکست جن هم که آدرسش رو بچه ها نوشتن پرسیدم گفت بعد 7-8 ساعت بازی دست بزن زیر کنسول (در حالت خوابیده) اگه داغ نبود اینترکولر داره جواب میده هیچ کاریشم نمیخواد بکنی
خوب منم دیدم داره جواب میده دیگه کاریش نکردم
این مشکل حرارتی ایکس باکس خیلی چیز پیچیده و وحشتناکی نیست که ما ازش یه شاخ گنده درست کردیم
من کنسول قبلیم رو توی میز ویدیو گذاشته بودم درشم بسته بودم خوب اونم حق داشت بعد نه ماه بسوزه
از نظر من اگه همون گرمایی رو که پشت کنسول جمع میشه رو انتقال بدیم 90 درصد خطر جوش آوردنو کاهش دادیم
حتی تو تصویر کیوسکهای ایکس باکس کنسول داخل یه محفظه بسته قرار داره و پشت اون با فاصله کمی شیارهای تهویه قرار داره که به بدنه کنسول متصل نیست
عکساشم میتونین تو گوکل سرچ کنین
به هر حال این کنسول به یه تهویه نیاز داره و کسایی که این کارو بکنن و سه چراغ بشن شاید جزو بد شانس ترین افراد باشن

من با 19000 تومان یک فن خوب برای ایکس باکس گذاشتم
از فن لپ تاپی تا شو استفاده کردم
فن شد 8500 تومان
و آداپتورم با کابل 11500 تومان
عکس ها را اینجا میتونید ببینید
qmu9yw7gngydjtofnci.jpg

اینم عکس آداپتور
fvzaks1q9z1h9mr69gf.jpg

آخرین ویرایش:
این تاپیکو از کجا پیدا کردی ؟
آخریت پست مال سه سال پیشه !!!
الان دیگه جسپر اومده دو روز مداوم هم باهاش بازی کنی هیچیش نمیشه ..
این کارا مال عهد تیر کمون سنگی بود !! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or