نوشته شده توسط Dant3:]
از طراحی رو فعلا اسکن ندارم, با گوشیم ازش عکس گرفتم برای همین کیفیت نداره. اگه موفق شدم اسکن کنم بعدا می ذارم انجا. طراحی همونطور که مشخص هست با خودکار تو کاغذ چرک نویس ریاضیم کشیده شده و نشون میده من زمان درس خوندن بسیار تمرکز دارم :cheesygri
DOOM 3
نوشته شده توسط Dante Is Alive::shocked: سحر جدی اینو . . .
:thanks: ادامه بده خیلی عالیه .
من یه در خواست داشتم : میشه دانته و زلدا رو دوباره آپ کنی ؟ من نمی تونم ببینمشون .
بعدم فکر می کنم vergil رو نکشیده باشی ... اگه این طوره زحمتشو بکش ...
بازم ممنون .
نوشته شده توسط alprh:من یه سوال دارم که بی رابطه با این تایپیک نیست .
میخواستم یه tablet برای طراحی بگیرم ولی متاسفانه زیاد اطلاعاتی در مورد مارک ها و مدل های مرغوب و قیمتشون ندارم . میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه تو این زمینه کمک کنه بهم .
نوشته شده توسط kaveh007:راستی یادم رفت این رو بپرسم اگر ما طرحی بخواهیم شما میتونید زحمت کشیدینش رو بکشید!؟
نوشته شده توسط Dant3:امتحانام که تموم بشه فکر می کنم یه وقتی پیدا کنم که طرحهای متفرقه بکشم, البته در صورتی که بتونم. اخه یکی از همکلاسیام گیر داده میگه چهرشو با موهای تیغ تیغیه ژاپنی بکشم, خوب این یه درخواست عجیب غریبه مطمئنا نمی تونم بکشم. اگه درخواستها معقول باشه منم وقت داشته باشم بله می تونم بکشم
نوشته شده توسط SUPERMHR:میگم سحر جان اون زلدا هه خدایی نکرده از رو نیست؟؟ببخشیدها....
باتشکر....
نوشته شده توسط kaveh007:ممنون دانته جان که زحمت اینکار رو میکشی اگر از کریس ردفیلد یه طرح زیبا بتونی در بیاری ممنونت میشم.
نوشته شده توسط Ehy18:ســــــــــــــــــل
اي وول.....چه تاپيك خوبيه اينجا
سحر اين طرح ماله زلدا خيلي باحـــــــــــــاله.....اونيكي كه گذاشته بودي واسه من نصفه باز ميشد اين يكي كاملش بود خيلي باحال بود......دستت درست
-----------------
من دستم مفصلش به شدت آسيب ديده....بره همين كمتر ميام.......