طراحی از شخصیتهای بازی

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Dant3:
]

از طراحی رو فعلا اسکن ندارم, با گوشیم ازش عکس گرفتم برای همین کیفیت نداره. اگه موفق شدم اسکن کنم بعدا می ذارم انجا. طراحی همونطور که مشخص هست با خودکار تو کاغذ چرک نویس ریاضیم کشیده شده و نشون میده من زمان درس خوندن بسیار تمرکز دارم :cheesygri

DOOM 3

:shocked: سحر جدی اینو . . .
:thanks: ادامه بده خیلی عالیه .
من یه در خواست داشتم : میشه دانته و زلدا رو دوباره آپ کنی ؟ من نمی تونم ببینمشون .
بعدم فکر می کنم vergil رو نکشیده باشی ... اگه این طوره زحمتشو بکش ...
بازم ممنون .

من یه سوال دارم که بی رابطه با این تایپیک نیست .
میخواستم یه tablet برای طراحی بگیرم ولی متاسفانه زیاد اطلاعاتی در مورد مارک ها و مدل های مرغوب و قیمتشون ندارم . میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه تو این زمینه کمک کنه بهم .

نوشته شده توسط Dante Is Alive:
:shocked: سحر جدی اینو . . .
:thanks: ادامه بده خیلی عالیه .
من یه در خواست داشتم : میشه دانته و زلدا رو دوباره آپ کنی ؟ من نمی تونم ببینمشون .
بعدم فکر می کنم vergil رو نکشیده باشی ... اگه این طوره زحمتشو بکش ...
بازم ممنون .

چاکریم :cheesygri

اینم از دانته و زلدا با راپید 0.5 کشیدم.

از ویرجیل فعلا طرحی نکشیدم ولی تو برنامم هست که یه طرح ازش بزنم :cheesygri

Dante%20-%20Devil%20May%20Cry%203.jpg

Zelda20222.jpg

----------------------------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط alprh:
من یه سوال دارم که بی رابطه با این تایپیک نیست .
میخواستم یه tablet برای طراحی بگیرم ولی متاسفانه زیاد اطلاعاتی در مورد مارک ها و مدل های مرغوب و قیمتشون ندارم . میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه تو این زمینه کمک کنه بهم .

تا اونجایی که من می دونم Wacom بهترین مارک Tablet هستش ;)

----------------------------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط kaveh007:
راستی یادم رفت این رو بپرسم اگر ما طرحی بخواهیم شما میتونید زحمت کشیدینش رو بکشید!؟

امتحانام که تموم بشه فکر می کنم یه وقتی پیدا کنم که طرحهای متفرقه بکشم, البته در صورتی که بتونم. اخه یکی از همکلاسیام گیر داده میگه چهرشو با موهای تیغ تیغیه ژاپنی بکشم, خوب این یه درخواست عجیب غریبه مطمئنا نمی تونم بکشم. اگه درخواستها معقول باشه منم وقت داشته باشم بله می تونم بکشم ;)

نوشته شده توسط Dant3:
امتحانام که تموم بشه فکر می کنم یه وقتی پیدا کنم که طرحهای متفرقه بکشم, البته در صورتی که بتونم. اخه یکی از همکلاسیام گیر داده میگه چهرشو با موهای تیغ تیغیه ژاپنی بکشم, خوب این یه درخواست عجیب غریبه مطمئنا نمی تونم بکشم. اگه درخواستها معقول باشه منم وقت داشته باشم بله می تونم بکشم ;)

ممنون دانته جان که زحمت اینکار رو میکشی اگر از کریس ردفیلد یه طرح زیبا بتونی در بیاری ممنونت میشم.;)

ســــــــــــــــــل
اي وول.....چه تاپيك خوبيه اينجا :)
سحر اين طرح ماله زلدا خيلي باحـــــــــــــاله.....اونيكي كه گذاشته بودي واسه من نصفه باز ميشد اين يكي كاملش بود خيلي باحال بود......دستت درست
-----------------
من دستم مفصلش به شدت آسيب ديده....بره همين كمتر ميام.......
راستي يكي از بچه ها در مورد قلم ديجيتالي پرسيده بود ..در ادامه صحبتاي سحر عزيز بايد بگم كه آدرس نمايندگي wacom رو كه بهترين مارك هست به شما ميدم محدوده ي قيمتيش هم بالاي 70 تومن هستش......مدلاي حرفه اي هم هست كه بالاي 2 مليون هستش.....
آدرس نمايندگي: ميرداماد-تقاطع نفت شماره تماس: 22229145-22229050
----------------
سالم و مهربون باشيد......

نوشته شده توسط SUPERMHR:
میگم سحر جان اون زلدا هه خدایی نکرده از رو نیست؟؟ببخشیدها....
باتشکر....

نه پسر خوب از رو نیست, با عکس اصلی مقایسه کن می بینی چقدر تفاوت وجود داره. عکس رو تو هم تاپیک می تونی پیدا کنی ;)

نوشته شده توسط kaveh007:
ممنون دانته جان که زحمت اینکار رو میکشی اگر از کریس ردفیلد یه طرح زیبا بتونی در بیاری ممنونت میشم.;)

سرم خلوت بشه چشم :cheesygri

نوشته شده توسط Ehy18:
ســــــــــــــــــل
اي وول.....چه تاپيك خوبيه اينجا :)
سحر اين طرح ماله زلدا خيلي باحـــــــــــــاله.....اونيكي كه گذاشته بودي واسه من نصفه باز ميشد اين يكي كاملش بود خيلي باحال بود......دستت درست
-----------------
من دستم مفصلش به شدت آسيب ديده....بره همين كمتر ميام.......

ایشاا... که هرچه زودتر بهتر بشی ;)

منظور من از کپی این بود که تصویر رو بذارین جلوتون و از روش بکشین....
چون پوز و جزئیات دقیقا با هم جوره و فقط Scale فرق میکنه پس نتیجه میگریم....

ســــــــــل
سحر دعات موثر افتاد :)
امروز با دست بسته بندي شده نشستم دو تا طرح زدم......
محمد حسين خواستي زير زبون بكشي بيا سراغ خودم.....اعتراف نامه برات تنظيم كنم :)
-------------------
اسم اين كار جسم آبكي هستش...

[
watery%20body.jpg

اينم كه معرف حضورتون هست ديگه....اولين تلاش هاي وقيحانه ي من بره طرح زدن از بازيا :)

sonic%20C.jpg

--------------------
سالم و مهربون باشيد.....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or