طراحی از شخصیتهای بازی

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســــــل
بهنام عزيز.....اين كارايي كه اينجا گذاشتم رو اكثرا با قلم ديجيتالي انجام دادم و البته با برنامه هاي شبيه ساز كه ابزار مختلف رو به خوبي شبيه سازي ميكنند....اما در كل من با قسمت پهن ابزار اثر گذار راحت تر هستم....حالا چه مداد معمولي باشه....چه مداد كنته....يا حتي زغال...
مرحله به مرحله انجام دادن طرحا رو هم حتما برات ميذارم....التبه كيفيتش شايد خوب نباشه ولي تو جنبه آموزشيش رو در نظر بگير....
من اصولا 30% از وقتم رو براي كپي ميذارم و بقيه اوقات خودم طرح ميزنم....
و در مورد نيمرخ هم باهات موافقم....اصلا عجله نكن.....فقط چند تا تصوير نيمرخ خوب پيدا كن....و از روي اونها بدون اينكه به كاغذت نيگا كني از خطوط محيطيشون طرح بزن.....انقدر اين كار رو تكرار كن تا دستت و چشمت هماهنگ شه....بعد از اون به طور كامل برجستگي ها و فرورفتگي ها و انحناهاي صورت رو از نيمرخ بررسي كن.....قول ميدم كه اگر روزي 1 ساعت وقت بذاري ظرف 10 روز انقدر طرحات بهتر ميشه كه خودتم تعجب ميكني.....
------------------
سالم و مهربون باشيد.....

نوشته شده توسط Ehy18:
ســــــل
بهنام عزيز.....اين كارايي كه اينجا گذاشتم رو اكثرا با قلم ديجيتالي انجام دادم و البته با برنامه هاي شبيه ساز كه ابزار مختلف رو به خوبي شبيه سازي ميكنند....اما در كل من با قسمت پهن ابزار اثر گذار راحت تر هستم....حالا چه مداد معمولي باشه....چه مداد كنته....يا حتي زغال...
مرحله به مرحله انجام دادن طرحا رو هم حتما برات ميذارم....التبه كيفيتش شايد خوب نباشه ولي تو جنبه آموزشيش رو در نظر بگير....
من اصولا 30% از وقتم رو براي كپي ميذارم و بقيه اوقات خودم طرح ميزنم....
و در مورد نيمرخ هم باهات موافقم....اصلا عجله نكن.....فقط چند تا تصوير نيمرخ خوب پيدا كن....و از روي اونها بدون اينكه به كاغذت نيگا كني از خطوط محيطيشون طرح بزن.....انقدر اين كار رو تكرار كن تا دستت و چشمت هماهنگ شه....بعد از اون به طور كامل برجستگي ها و فرورفتگي ها و انحناهاي صورت رو از نيمرخ بررسي كن.....قول ميدم كه اگر روزي 1 ساعت وقت بذاري ظرف 10 روز انقدر طرحات بهتر ميشه كه خودتم تعجب ميكني.....
------------------
سالم و مهربون باشيد.....

سلام ,درسته
متشكرم احماد عزيز!

سلام تاپيك خوبيه ولي ميشه بجاي اينكه هي نمونه كار بذاريد به كسايي كه بلد نيستن آموزش بدين مثلا من طبيعي رنگ كردن بلد نيستم اگه يكي ياد بده ممنون ميشم

ســــــل
بهنام عزيز سعي ميكنم تا شنبه اون چيزايي كه خواستي رو بذارم....
ديدله عزيز...راستشو بخواي ما (من) ام خيلي دوس داريم كه اين كارو بكنيم...ولي مسئله اينه كه وقته زيادي رو بايد بذاريم رو اين موضوع كه در عمل امكانش نيست....اما من خودم به شما قول ميدم كه در حد توان به سوالاتون جواب بدم....در مورد طبيعي رنگ كردن هم تا اونجايي كه ميشه برات توضيح ميدم...
-------------------
شاد و خلاق باشيد...

سل
بدون معطلي ميرم سراغ اين آموزش هايي كه دوستان خواسته بودن:
مربوط به ايجاد طرح كلي بدن و تركيب بندي اون:
NEWBODY1.JPG

NEWBODY2.JPG

NEWBODY3.JPG

NEWBODY4.JPG

NEWBODY5.JPG

NEWBODY6.JPG

NEWBODY7.JPG

اين ها طرح هاي ساده اي هستند كه حتي افراد مبتدي هم به راحتي ميتونن با كمكشون طرح هاي زيبا و جذابي بوجود بيارن.
--------------
اما در مورد طبيعي رنگ كردن خدمت دوست عزيزم بايد عرض كنم كه اين موضوع زمينه ي بسيار گسترده اي رو شامل ميشه كه مربوط به ابزار هاي مورد استفاده ي شما است.به عنوان مثال براي طبيعي رنگ كردن با مداد شناخت شفافيت و كنتراست رنگ مداد ها خيلي اهميت داره كه تو چند دسته ي كلي مثله كنار هم قرار دادن لايه ها....يا روي هم قرار دادن لايه ها و .....تقسيم بندي ميشه.
اما براي رنگ آميزي با استفاده از موادي مثله اكريليك يا گواش يا آبرنگ شما علاوه بر شناخت رنگ ها شما بايد رنگ آميزي رو از كمرنگ به پر رنگ انجام بدين...به اين صورت كه اول رنگ هاي كمرنگ تر رو روي كار ميزنيد و بعد با اضافه كردن رنگ هاي ديگه اون ها رو پر رنگ ميكنيد.
------
مسئله ي مهمي كه فراموش كردم سايه زدن كارهاست...كه به مهارت و تجربه ي زيادي احتياج داره.
نمونه كاري رو اينجا براتون ميذارم كه البته با قلم ديجيتالي انجام شده ولي ديدن اون ميتونه مفيد باشه:

painting%20tutorial.jpg

--------------------
شاد و سالم باشيد...

نوشته شده توسط gamestation:
سحر ( Dant3 ) عشق طراحی نیستش یه سر و سامونی بده به این تاپیک
از Ehy هم ممنونم که اسمشو نمی دونم

من بند و بسات طراحیمو فعلا جمع کردم, 20 روز دیگه امتحانام شروع میشه
80.gif

ولی وقتی امتحانام تموم بشه یه حاله اساسی به تاپیک می دم :cheesygri

سلام
از حق نگذريم احماد هم بسيار براي اين تاپيك زحمت ميكشن
اصولا تمام طراحي رو با همين شيوه "طراحي مكعبي" خوب ميشه طراحي كرد
كه اقا احماد به نحو احسن پيكره رو نشون دادن باهاش و خيلي عاليه و ازش هم ممنونم
اگه ميشه (حجم خواسته هاي من زياد شد!) خود چهره براي من خيلي مشكل تره
بازم منتظر طراحيهاي ابتكاري احماد جان هستيم

ســــــــــل
برگشتم...بهنام جون يه چند تا طرح زدم.....اميدوارم كه به كارت بياد....حقيقتش وقت زيادي نداشتم....20 دقيقه اي مجبور شدم سر و تهش رو هم بيارم....
-----------------------
1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

---------------
رفقا ممنون كه سر ميزنيد به تاپيك.....بعدا طرح تكميل شده ي اينو ميذارم.....
------------
لبتون خندون و دلتون شاد....

ممنون احماد که به تاپیک می رسی, من چون Tablet رو جمع کردم فعلا با فتوشاپ طرح جدیدی نکشیدم. ولی یه طرح با خودکار دارم می کشم فردا اسکن می کنم و تو تاپیک قرار می دم :p

نوشته شده توسط xdantex:
من مگه کرم دارم طرحی که خودم کشیدمو داغون کنم;)
من کی گفتم طراحیتو بذن داغون کن, گفتم فقط چیزی رو که خودت کشیدی در این تاپیک می تونی قرار بدی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or