طراحی از شخصیتهای بازی

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور من از کپی این بود که تصویر رو بذارین جلوتون و از روش بکشین....
چون پوز و جزئیات دقیقا با هم جوره و فقط Scale فرق میکنه پس نتیجه میگریم....

راستش منطقی اینه که مدل جلوم باشه و بکشمش حافظم اونقدر قوی نیست که خودم بتونم چنین جزئییاتی رو بکشم.

منظورت از پس نتیجه می گیریم چیه؟

این طرح رو با دست کشیدما, اگه با Tablet بود می شد گفت تغییر Size بعد طراحی ;)

ســــــــــل
سحر دعات موثر افتاد :)
امروز با دست بسته بندي شده نشستم دو تا طرح زدم......
محمد حسين خواستي زير زبون بكشي بيا سراغ خودم.....اعتراف نامه برات تنظيم كنم :)
-------------------
اسم اين كار جسم آبكي هستش...

[
watery%20body.jpg

اينم كه معرف حضورتون هست ديگه....اولين تلاش هاي وقيحانه ي من بره طرح زدن از بازيا :)

sonic%20C.jpg

--------------------
سالم و مهربون باشيد.....

طرح هات خیلی قشنگه :) ولی یکم مورد داره :cheesygri :blushing: بازم از این طرح ها بکش :-"

سحر دستت درد نکنه (
104.gif
) واقعا" خسته نباشی .
احماد هم همین طور . کاراتون خیلی جالبه . راستی دستت خوب شد احماد ؟

یه سوال از سحر و احماد داشتم : ( با اجازه )
شما می تونید کنار طراحی کردن یه چیزی تو مایه های کاریکاتور هم از شخصیت ها بکشید ؟

ســـــــــل
آقايون .... خانوما....خسته نباشيد......
سعيد عزيز .....ممنون كه جوياي احوالم شدي.....حقيقتش يه 20 روزي بايد بسته بمونه...فعلا 6 روزش گذشته.....
سحر اين كارات خيلي باحال بود.....مخصوصا روياي بچگي......قابل درك بود.....دستي كه كشيدي مثه اينكه خون ازش رفته؟؟خشونت در لايه هاي زيرين طرحت بره چيه؟
--------------------
احسان راستي من هيچوقت دنبال چيزاي مبتزل يا به قول يارو گفتني deviant نبودم....اين طرحي هم كه ميبني دقيقا مفسر احوال دروني منه....در واقع بايد بعد مادي قضيه رو واسه دركش بذاري كنار....
--------------
جوونيتون خوش و روزگارتون شيرين.....

سحر اين كارات خيلي باحال بود.....مخصوصا روياي بچگي......قابل درك بود.....دستي كه كشيدي مثه اينكه خون ازش رفته؟؟خشونت در لايه هاي زيرين طرحت بره چيه؟

اون تیره گی که زیر دست هست در واقع ظلماتی هست که اون شخص توشه و نیاز به کمک داره که بتونه از این ظلمات فرار کنه :p

سحر دستت درد نکنه (
104.gif
) واقعا" خسته نباشی .
احماد هم همین طور . کاراتون خیلی جالبه . راستی دستت خوب شد احماد ؟

یه سوال از سحر و احماد داشتم : ( با اجازه )
شما می تونید کنار طراحی کردن یه چیزی تو مایه های کاریکاتور هم از شخصیت ها بکشید ؟

نظر لطفته :p

راستش من کاریکاتور کار نکردم تا حالا, به شخصه بیشتر دوست دارم تو سبک اکسپرسیوسینم کار کنم :p

ســــــــــــل
به به....رژين خانوم (فك كنم اسمت رو غلط نوشتم).....بابا اين كاره بودي صدات در نمي اومد؟ :)
كارت عاليه...به نظر من از نظر فيگوراتيو كارت خيلي خوبه....ولي به نظر مياد تو قسمت پاها يه ذره مشكل داره....در كل كار خيلي خوبيه....بعيد ميدونم اين فيگور رو من بتونم طرح بزنم...سحر رو ني دونم....
در ضمن سعيد جون اختيار داري....من و سحر تو كار خط خطي و از اين حرفاييم....هي خودمونم ميايم از كاراي همديگه تعريف ميكنيم ميريم :) :)
البته سحر اگر ناراحت شدي بهم بگو سري بعد از طرف تو باز نظر ندم :)
جديدا دارم سعي ميكنم با آبرنگ يه كارايي بكنم...نتايح تلاش هام يكيش همون جسم آبكيه...يكيشم اين شبه چهره هستش:
watery%20face.jpg

يه كار قديمي ام پيدا كردم...گفتم بذارم اينجا.....البته شايد قبلا گذاشتم....در هر صورت اگر تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد:
اسمش غمگين هستش...
UPSET.jpg

اين كار رو با شبيه ساز مداد B2 و محو كن و پاستل روغني انجام دادم.
------------
دلتون قشنگ و روحتون آزاد.....

آخرین ویرایش:
ســـــــــل
آقايون .... خانوما....خسته نباشيد......
سعيد عزيز .....ممنون كه جوياي احوالم شدي.....حقيقتش يه 20 روزي بايد بسته بمونه...فعلا 6 روزش گذشته.....
--------------------
احسان راستي من هيچوقت دنبال چيزاي مبتزل يا به قول يارو گفتني deviant نبودم....اين طرحي هم كه ميبني دقيقا مفسر احوال دروني منه....در واقع بايد بعد مادي قضيه رو واسه دركش بذاري كنار....
--------------
جوونيتون خوش و روزگارتون شيرين.....

احماد خان سو تفاهم نشه من منظوری نداشتم فقط میخواستم یک شوخی بکنم :blushing:
کارات خیلی عالیه من که لذت میبرم واسه همین در موردشون نظر میدم :)

والا به ما نقاشی کردن نیومده .. همیشه درس هنر پدر جدمو در میاورد .. اصلا یه خط راست بلد نبودم بکشم ( گریه ! ) .. اصلا استعداد هنری ام زیره صفره :cool:
--
احماد میدونی چیه !؟ سیستمه نقاشیت ( نه اون آبرنگی ها :-" ) خیلی جالبه .. یعنی چه جور بگم ..قالب کارت ( مثل موتور گرافیکی که میشه ازش بازیهای متنوع ساخت ! ) جالبه یعنی میتونی با همین قالب طرحهای خیلی خفن بکشی .. من پیشنهاد میکنم از روی شخصیتهای بازی طرح بکشی اون شادو خیلی قشنگ در اومد .. یه سوال تو پرانتز اون طرح شادو از رو بود ؟ یعنی طرح قبلی وجود داشت ؟ اگه جوابش آره هستش من پیشنهاد میکنم یه طرح از کسی بکشی که حالتش ( فرمش ) از قبل وجود نداشته باشه خیلی جالبتر میشه .. الآن همین شادو رو ببین شاید خیلی از ماها این کارکتر رو تو این حالت زیاد دیده باشه ( حالا طرح از رو نباشه ضایع شم چه حالی میده :) ) ولی یه چیزی باشه از چیزی که تو کلته ! ( ترشحات مغزی یا به عبارتی دیگر کشتنه چند سلول خاکستری ! ) اینجور مطمین باش خیلی خیلی طرح جالب میشه ( نمونش چندتا طرح سحر خانوم ! )

ممنون....فکر نمیکردم کسی اصلا نگاش کنه!
بازم میزارم.
در مورد پاهاش.....میخواستم کاتش کنم تو پیکچر منیجر،ولی نشد دیگه...
39.gif
39.gif
287.gif

-----ویرایش-------
احماد جان تنها کسی که اسم من رو درست نوشته تو این سایت شمایید!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or