طراحی اتاق بازی Gaming Room design

خب دوستان من هم بذارم، ببخشید دیگه اصولا طراحی خاصی انجام ندادم فقط وسایلم رو چیدیم :d خدا رو شکر میکنم که اتاق مستقل دارم و توش میتونم راحت بازی کنم حالا هر چند که خیلی هم خفن نباشه ;) دیگه به بزرگی خودتون ببخشید ;)
خب این یه نیمه ی اتاقم هست که الان نقش اصلی رو پیدا کرده :d

msv853tl7n2pgtpgl34n.jpg

این هم نیمه ی دیگه اتاقم که الان کمرنگ شده نقشش ( اووخی :( :d ) البته بگم هم کنسولش کمرنگ شده اون لپ تاپ که تموم زندگیه :d

6earafncsi1nklzcrepu.jpg

این هم کل اتاق در یک نگاه :
m9yq870uor3ismw2z1f1.jpg

خب شدیدا منتظر نظراتتون هستم واسه بهتر شدنش! فقط بیشتر تو دیزاین و چیدنش بگین چون واقعا فعلا پول ندارم چیزای خفن مثل چراغ و ... اضافه کنم به اتاقم :d

داداش اتاقت حرف نداره :دی خوراک لهو و لعبه :))

من با اتاق جدیدم برگشتم :d
ucvd_img_1325.jpg

داداش اتاق شما ام حرف نداره :d فقط اون 2 تا اسلیمه یا من 2 تا میبینم ؟:d
خراب اون قاب عکس TLOU شدم رفت :d

ای شیطون از کجا فهمیدی؟ :-$

:d به چه دلیل حالا واقعا ؟ بهش پی نبردم هنوز :d

بچه ها جز استیکر پیشنهادی نبود برای بهبودش؟

یه قفسه کوچولو بگیر بزن به دیوار همون بغل مغلا . کل چیزایی که باهاشون کار نمینی رو بچین داخلش . جوری که هم نمای قشنگی داشته باشه هم در دسترس باشه . مثلا اون بخاری (X360) رو میتونی بزاری ته ففسه :دی بعد یکی از اسلیمارام بزاری بالا سرش :دی یکی از اسلیمارام همونجور ورتیکال بزار بعد PS4 رو بنظرم اگه بیاری جلوتر و خوابیده بزاریشم کلا فضای اتاقتو منور تر میکنه :دی

یکی منو بگیره دارم تشننج میکنم
تلف میشم رو دستتون!!

آقا تور بازدید از منزل و اتاق گیمتون چه روز هایی هست هزینش رو قستی حساب میکنین تا پول رو جم کنم قبل اعزام به خدمت بیام یه بازدید داشته باشیم

- - -ویرایش - - -

من با اتاق جدیدم برگشتم :d
جان من چطور این همه چی رو به 2 تا اچ دی ام ای نصبیدی ؟
راستی منزل شما هم تایم بازدید داره یا نه ؟ :x

جان من چطور این همه چی رو به 2 تا اچ دی ام ای نصبیدی ؟
راستی منزل شما هم تایم بازدید داره یا نه ؟ :x
حسین دست رو دلم نزار که خونه :d
بزرگترین مشکلم همینه دقیقا
یادمه برا av یکسری تبدیل هایی بود مثل 3راهی پریز برق که میزذی به tv و چند تا av دیگه میداد بهت اما نمیدونم برا hdmi هم هست یا نه !

حسین دست رو دلم نزار که خونه :d
بزرگترین مشکلم همینه دقیقا
یادمه برا av یکسری تبدیل هایی بود مثل 3راهی پریز برق که میزذی به tv و چند تا av دیگه میداد بهت اما نمیدونم برا hdmi هم هست یا نه !
آره یه وسیله هست به اسم اچ دی ام ای سویچر (یه دستگاه دیگه هم هست مثل این نیست اسم اون رو یادم نیست ( نگاه کردم اسپلیتر هست اون ) اون یه ورودی میگرفت رو چند نمایشگر میندازه تصویر رو ) اما اچ دی ام ای سویچر 1 ورودی داره 3 تا خروجی از یه اچ دی ام ای میگیری به 3 دستگاه وصل میکنی اما حدودا یه مقدار جنس خوبش گرونه اونطور که فهمیدم از حدود 60 اینا به بالاست !

سلام بر همه دوستان من امروز رفتم و کنسول ps4 قبلیم که ریجن 2 بود رو فروختم به قیمت 1.300.000 و کنسول های xbox360 , ps3 هم که داشتم به همراه یه دسته گیتار الکترونیک و 8 تا بازی اصل بردم فروختم 1.370.000 و کنسول باندل نقره ای رنگ بتمن رو گرفتم به قیمت 1.800.000 دیگه دلم نیومد از این شات نگیرم بعدا اگر کسی خواست بگه تا اون کمیک بتمن رو هم که داخل جعبه بود براش عکساشو بگیرم بفرستم .

نکته ای هم که هست اینه که اصلا حال و حوصله نکردم هنوز بشینم طراحی بکنم چون خونمون رو عوض کردیم هنوز فرصت نکردم کار خاصی بکنم فعلا فقط چیدمشون . خلاصه شرمنده یه مقدار هنوز بهم
ریخته هست :d

این قفسه هایی که زدم خیلی خوبه از این لحاظ که کنسول هیچ وقت داغ نمیکنه و جاش بسته نیست خیلی دقت کردم که سیم کنسول تو فضای پشت بین دیوار و این قفسه ها بهش فشار نیاد و کج نشه چون تو کنسول قبلی به این قضیه دقت نکرده بودم و سیمش مشکل پیدا کرده بود .

سلام بر همه دوستان من امروز رفتم و کنسول ps4 قبلیم که ریجن 2 بود رو فروختم به قیمت 1.300.000 و کنسول های xbox360 , ps3 هم که داشتم به همراه یه دسته گیتار الکترونیک و 8 تا بازی اصل بردم فروختم 1.370.000 و کنسول باندل نقره ای رنگ بتمن رو گرفتم به قیمت 1.800.000 دیگه دلم نیومد از این شات نگیرم بعدا اگر کسی خواست بگه تا اون کمیک بتمن رو هم که داخل جعبه بود براش عکساشو بگیرم بفرستم .

نکته ای هم که هست اینه که اصلا حال و حوصله نکردم هنوز بشینم طراحی بکنم چون خونمون رو عوض کردیم هنوز فرصت نکردم کار خاصی بکنم فعلا فقط چیدمشون . خلاصه شرمنده یه مقدار هنوز بهم
ریخته هست :d

این قفسه هایی که زدم خیلی خوبه از این لحاظ که کنسول هیچ وقت داغ نمیکنه و جاش بسته نیست خیلی دقت کردم که سیم کنسول تو فضای پشت بین دیوار و این قفسه ها بهش فشار نیاد و کج نشه چون تو کنسول قبلی به این قضیه دقت نکرده بودم و سیمش مشکل پیدا کرده بود .
منم بودم دلم نمیومد عکس این باندل رو نذارم از بس عالی هست
فقط میخوامتا خوب قشنگ بچینیشا منتظریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or