دوستان نگید تو رو خدا یک چیزا رو تا کی ما ایرانی ها میخوایم این اخلاق بد حسادت و بد بینیمون رو داشته باشیم . هر کسی چیزی داره مال خودشه زحمت کشیده دمش هم گرم حق داره از داشتنشون لذت ببره اگه به حرف مردم ایران باشه که هر کی از ما پولدار تره دزده و میخواد فخر فروشی کنه ...
تو همه فروم های دنیا تاپیک های اینطوری هست یکی نمیاد بگه فلانی پولداره فلانی فخر فروشه .
نوش جون هر کی داره اونی هم که نداره سعی و تلاش کنه امیدوارم به هر چی میخواد برسه .
------
آقا بزارید هر چی عکس خفن دارید بزارید این عکسایی که دوستمون صفحه قبل گذاشت چقدر خوب بود یه سیستم فوق حرفه ایی 4K .... ای جانم چه حالی میده دمش گرم ...
خودمم یه عکس میزارم از یه گوشه اتاقم . بعدا از قسمت های دیگه اتاق بازم عکس میزارم :
یعنی من واقعا لذت میبرم وقتی یکی حرف دلمو بزنه -_-
تاپیک موضوعش همینه عکس گذاشتن از چیزایی که داریم حالا چیده شده یا نامرتب یا متمرکز روی یه بخش خاص از اتاق دیگه فخر فروشی نداره -_-
برای مثال دوستی کالکشن فیگور های چند میلیونی داره نباید عکس بزاره چون ما میگیم فخر فروشیه !؟ -_-
درضمن @Scαrface دکورت عالیه خیلیم خوب چیده شده اون GOW هات با دل و جون آدم بازی میکنن
مرسی از شما و بقیه دوستان عزیز که عکس میزارن منتظر بقیه قسمتهای اتاقت هم هستیم...دوستان لازمه یه چیزی بگم اینجا قرار نیست که مثلا با گذاشتن عکس از وسایلش کسی پز بده من میدونم بچه هایی که اینجا هستن اصلا تو این فازها نیستن دیگه یه کنسول یا یه tv پز دادن داره اخه عکس مازراتی و پورش که نمیزاریم, در کل قراره با گذاشتن عکس از اتاقهامون به همدیگه کمک کنیم در جهت داشتن یه فضای مناسبتر همین و بسخودمم یه عکس میزارم از یه گوشه اتاقم . بعدا از قسمت های دیگه اتاق بازم عکس میزارم :
یعنی من واقعا لذت میبرم وقتی یکی حرف دلمو بزنه -_-
تاپیک موضوعش همینه عکس گذاشتن از چیزایی که داریم حالا چیده شده یا نامرتب یا متمرکز روی یه بخش خاص از اتاق دیگه فخر فروشی نداره -_-
برای مثال دوستی کالکشن فیگور های چند میلیونی داره نباید عکس بزاره چون ما میگیم فخر فروشیه !؟ -_-
درضمن @Scαrface دکورت عالیه خیلیم خوب چیده شده اون GOW هات با دل و جون آدم بازی میکنن
دوستان نگید تو رو خدا یک چیزا رو تا کی ما ایرانی ها میخوایم این اخلاق بد حسادت و بد بینیمون رو داشته باشیم . هر کسی چیزی داره مال خودشه زحمت کشیده دمش هم گرم حق داره از داشتنشون لذت ببره اگه به حرف مردم ایران باشه که هر کی از ما پولدار تره دزده و میخواد فخر فروشی کنه ...
تو همه فروم های دنیا تاپیک های اینطوری هست یکی نمیاد بگه فلانی پولداره فلانی فخر فروشه .
نوش جون هر کی داره اونی هم که نداره سعی و تلاش کنه امیدوارم به هر چی میخواد برسه .
------
آقا بزارید هر چی عکس خفن دارید بزارید این عکسایی که دوستمون صفحه قبل گذاشت چقدر خوب بود یه سیستم فوق حرفه ایی 4K .... ای جانم چه حالی میده دمش گرم ...
خودمم یه عکس میزارم از یه گوشه اتاقم . بعدا از قسمت های دیگه اتاق بازم عکس میزارم :
دوست عزیز طرز فکرتون رو عوض کنید . آدم زحمت میکشه با هزار ذوق و شوق به یه جایی میرسه . به یه چیزی میرسه یه چیزی رو میخره و این جزوی از وجود انسانه که بخواد اونا رو به بقیه نشون بده با بقیه شریک بشه با بقیه به اشتراک بزاره همه لذتش به همینه اگه اینکارو نکنه از نظر من اون آدم مُرده . وگرنه اگه مثلا شما تنها بازمانده رو کره زمین باشی و همه پول های دنیا رو هم داشته باشی همه چیزم داشته باشی به چه دردت میخوره ؟...ببینید موضوع تاپیک در مورد چیدمان اتاق گیمینگ هست. نه اینکه طرف میاد از زوایای مختلف کنسول یا از مودمش عکس میزاره به عنوان طراحی اتاق؟!
اتفا من اصلا به اینجور چیزا نمیگم خود نمایی و یا فخر فروشی. بلکه این یه نوعی کمبود ادم و کوچیک بودن دنیای اون طرف رو نشون میده البته با احترام به دوستان.
دوست عزیز طرز فکرتون رو عوض کنید . آدم زحمت میکشه با هزار ذوق و شوق به یه جایی میرسه . به یه چیزی میرسه یه چیزی رو میخره و این جزوی از وجود انسانه که بخواد اونا رو به بقیه نشون بده با بقیه شریک بشه با بقیه به اشتراک بزاره همه لذتش به همینه اگه اینکارو نکنه از نظر من اون آدم مُرده . وگرنه اگه مثلا شما تنها بازمانده رو کره زمین باشی و همه پول های دنیا رو هم داشته باشی همه چیزم داشته باشی به چه دردت میخوره ؟...
متاسفانه طرز فکری که تو مملکت ما درست کردن اینه که هر کی پول داره آدم بدیه یا مثلا شما الان وضعت خوب نیست بعدا که وضعت خوب شد آدم بدی میشی میری مامان رو میزاری خونه سالمندان مثلا یا از این قبیل تفکرات .
این که شما چیزی رو که داری به بقیه نشون بدی نشونه فخر فروشی یا کوچیک بودن نیست ...
---------
بچه ها این بحث رو تموم کنیم همینجا لطفا . برید حال دنیا رو ببرید ارزش نداره آدم به این چیزا فکر کنه .
از دوستانی هم که نظر دادن درباره اتاقم ممنونم . لطف دارین .
دوست عزیز همیشه Hater هــــــا هستن من نمیفهمم چرا دیگه تایپیک رو میسازید ؟ :dدرود
من هر موقع اومدم تو این تاپیک یه عکس گذاشتم متاسفانه دعوا شده. این سری حتی عکس تکی و تبلیغاتی ( نه مال خودم) رو گذاشتم باز هم دعوا شد.اون عزیز هم خواستن که عکس بزارم، ولی دیگه پشیمون شدم.
من نمیدونم یعنی مودم و TV و لایت پک و لپتاپ و صندلی گیم اگه مخصوص گیم نیست،پس چی رو باید تو اتاق گیم بزاریم؟
من که عکس از سیستم کلی خودم نگذاشتم. پس چرا عزیزان شاکی هستن؟(فقط آقا پوریا عکس قدیمی رو روایت کردن که عکس جدید فرمودن بزارم که من جرأت نمیکنم)
حداقل بیش از بهتر بگم دهها نفر از همین انجمن سراغ خرید (آدرس) صندلی گیم و لایت پک و مودم رو از من گرفتن،شاید از همین تعداد بیشتر هم در رابطه با TV یا سوال کردن یا برای آپدیت کردنش کمک خواستن. یا برای تهیه تک تک اینا آدرس خواستن.
اگه مشکل ما هستیم،دیگه جمعتون رو بهم نمیزنم و خدمت نمیرسم. (در ضمن من حداقل با 13 تا اکانت تو بازیسنتر اومدم و بن دایم شدم،کسی هم من رو نمیشناسه و ندیده.دیگه پز دادنش چیه؟)
XPERIA Z3+
دوست عزیز طرز فکرتون رو عوض کنید . آدم زحمت میکشه با هزار ذوق و شوق به یه جایی میرسه . به یه چیزی میرسه یه چیزی رو میخره و این جزوی از وجود انسانه که بخواد اونا رو به بقیه نشون بده با بقیه شریک بشه با بقیه به اشتراک بزاره همه لذتش به همینه اگه اینکارو نکنه از نظر من اون آدم مُرده . وگرنه اگه مثلا شما تنها بازمانده رو کره زمین باشی و همه پول های دنیا رو هم داشته باشی همه چیزم داشته باشی به چه دردت میخوره ؟...
متاسفانه طرز فکری که تو مملکت ما درست کردن اینه که هر کی پول داره آدم بدیه یا مثلا شما الان وضعت خوب نیست بعدا که وضعت خوب شد آدم بدی میشی میری مامان رو میزاری خونه سالمندان مثلا یا از این قبیل تفکرات .
این که شما چیزی رو که داری به بقیه نشون بدی نشونه فخر فروشی یا کوچیک بودن نیست ...
---------
بچه ها این بحث رو تموم کنیم همینجا لطفا . برید حال دنیا رو ببرید ارزش نداره آدم به این چیزا فکر کنه .
از دوستانی هم که نظر دادن درباره اتاقم ممنونم . لطف دارین .