طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان نگید تو رو خدا یک چیزا رو تا کی ما ایرانی ها میخوایم این اخلاق بد حسادت و بد بینیمون رو داشته باشیم . هر کسی چیزی داره مال خودشه زحمت کشیده دمش هم گرم حق داره از داشتنشون لذت ببره اگه به حرف مردم ایران باشه که هر کی از ما پولدار تره دزده و میخواد فخر فروشی کنه ...
تو همه فروم های دنیا تاپیک های اینطوری هست یکی نمیاد بگه فلانی پولداره فلانی فخر فروشه .
نوش جون هر کی داره اونی هم که نداره سعی و تلاش کنه امیدوارم به هر چی میخواد برسه .
------
آقا بزارید هر چی عکس خفن دارید بزارید این عکسایی که دوستمون صفحه قبل گذاشت چقدر خوب بود یه سیستم فوق حرفه ایی 4K .... ای جانم چه حالی میده دمش گرم ...
خودمم یه عکس میزارم از یه گوشه اتاقم . بعدا از قسمت های دیگه اتاق بازم عکس میزارم :

kyc0_dsc_1021.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان نگید تو رو خدا یک چیزا رو تا کی ما ایرانی ها میخوایم این اخلاق بد حسادت و بد بینیمون رو داشته باشیم . هر کسی چیزی داره مال خودشه زحمت کشیده دمش هم گرم حق داره از داشتنشون لذت ببره اگه به حرف مردم ایران باشه که هر کی از ما پولدار تره دزده و میخواد فخر فروشی کنه ...
تو همه فروم های دنیا تاپیک های اینطوری هست یکی نمیاد بگه فلانی پولداره فلانی فخر فروشه .
نوش جون هر کی داره اونی هم که نداره سعی و تلاش کنه امیدوارم به هر چی میخواد برسه .
------
آقا بزارید هر چی عکس خفن دارید بزارید این عکسایی که دوستمون صفحه قبل گذاشت چقدر خوب بود یه سیستم فوق حرفه ایی 4K .... ای جانم چه حالی میده دمش گرم ...
خودمم یه عکس میزارم از یه گوشه اتاقم . بعدا از قسمت های دیگه اتاق بازم عکس میزارم :

یعنی من واقعا لذت میبرم وقتی یکی حرف دلمو بزنه -_-
تاپیک موضوعش همینه عکس گذاشتن از چیزایی که داریم حالا چیده شده یا نامرتب یا متمرکز روی یه بخش خاص از اتاق دیگه فخر فروشی نداره -_-
برای مثال دوستی کالکشن فیگور های چند میلیونی داره نباید عکس بزاره چون ما میگیم فخر فروشیه !؟ -_-

درضمن [MENTION=43523]Scαrface[/MENTION] دکورت عالیه خیلیم خوب چیده شده اون GOW هات با دل و جون آدم بازی میکنن :D

تاپیک موضوعش همینه عکس گذاشتن از چیزایی که داریم حالا چیده شده یا نامرتب یا متمرکز روی یه بخش خاص از اتاق دیگه فخر فروشی نداره -_-
برای مثال دوستی کالکشن فیگور های چند میلیونی داره نباید عکس بزاره چون ما میگیم فخر فروشیه !؟ -_-

درضمن @Scαrface دکورت عالیه خیلیم خوب چیده شده اون GOW هات با دل و جون آدم بازی میکنن :D

ببینید موضوع تاپیک در مورد چیدمان اتاق گیمینگ هست. نه اینکه طرف میاد از زوایای مختلف کنسول یا از مودمش عکس میزاره به عنوان طراحی اتاق؟!

اتفا من اصلا به اینجور چیزا نمیگم خود نمایی و یا فخر فروشی. بلکه این یه نوعی کمبود ادم و کوچیک بودن دنیای اون طرف رو نشون میده البته با احترام به دوستان.

مرسی از شما و بقیه دوستان عزیز که عکس میزارن منتظر بقیه قسمتهای اتاقت هم هستیم...دوستان لازمه یه چیزی بگم اینجا قرار نیست که مثلا با گذاشتن عکس از وسایلش کسی پز بده من میدونم بچه هایی که اینجا هستن اصلا تو این فازها نیستن دیگه یه کنسول یا یه tv پز دادن داره اخه:-/ عکس مازراتی و پورش که نمیزاریم, در کل قراره با گذاشتن عکس از اتاقهامون به همدیگه کمک کنیم در جهت داشتن یه فضای مناسبتر همین و بس

درضمن @Scαrface دکورت عالیه خیلیم خوب چیده شده اون GOW هات با دل و جون آدم بازی میکنن :D

بـــــــــــــــله ... مثل این که شما هنوز معنای فخر فروشی رو درست متوجه نشدید ! یه شخص میاد یه عکس از کلی میگیره به عنوان دکوراسیون بعد 4 تا عکس میذاره از زاویه عمودی کنسول و زاویه از سمت راست کنسول و زاویه از جلوی کنسول و کنسول روی تخت با دسته معلومه هدفش چیه !!
تاپیک در مورد بحث طراحی اتاق بازی هست نه کالکشن فیگور چند میلیونی ! اگه تو یه بخش عکس همین کالکشن باشه و زیباتر کنه دکوراسیون رو اصلا مشکل نداره ! ولی وقتی طرف میاد 5 تا عکس از اون فیگور میذاره دیگه معلومه فازش چی بوده :x

- - -ویرایش - - -

------

kyc0_dsc_1021.jpg

خیلی مرتبه ایول :دی
اون مجسمه بالای دکور هم عالیه :دی هم به کاغذ دیواری میخوره و هم به رنگ دکورت .
از جاهای دیگه هم عکس بگیر سلیقت خیلی خوبه .

ببینید موضوع تاپیک در مورد چیدمان اتاق گیمینگ هست. نه اینکه طرف میاد از زوایای مختلف کنسول یا از مودمش عکس میزاره به عنوان طراحی اتاق؟!

اتفا من اصلا به اینجور چیزا نمیگم خود نمایی و یا فخر فروشی. بلکه این یه نوعی کمبود ادم و کوچیک بودن دنیای اون طرف رو نشون میده البته با احترام به دوستان.
دوست عزیز طرز فکرتون رو عوض کنید . آدم زحمت میکشه با هزار ذوق و شوق به یه جایی میرسه . به یه چیزی میرسه یه چیزی رو میخره و این جزوی از وجود انسانه که بخواد اونا رو به بقیه نشون بده با بقیه شریک بشه با بقیه به اشتراک بزاره همه لذتش به همینه اگه اینکارو نکنه از نظر من اون آدم مُرده . وگرنه اگه مثلا شما تنها بازمانده رو کره زمین باشی و همه پول های دنیا رو هم داشته باشی همه چیزم داشته باشی به چه دردت میخوره ؟...
متاسفانه طرز فکری که تو مملکت ما درست کردن اینه که هر کی پول داره آدم بدیه یا مثلا شما الان وضعت خوب نیست بعدا که وضعت خوب شد آدم بدی میشی میری مامان رو میزاری خونه سالمندان مثلا یا از این قبیل تفکرات .
این که شما چیزی رو که داری به بقیه نشون بدی نشونه فخر فروشی یا کوچیک بودن نیست ...
---------
بچه ها این بحث رو تموم کنیم همینجا لطفا . برید حال دنیا رو ببرید ارزش نداره آدم به این چیزا فکر کنه .
از دوستانی هم که نظر دادن درباره اتاقم ممنونم . لطف دارین .

یکی از دوستان عکس مودمش گذاشته زیرش اسم دویست شرکت نوشته که ازشون نت گرفته!!!! حالا این عکس ها چه ربطی به اسم و محتواتایپک داره؟ من ما که بخیل نیستیم خدا بیشتر بهت بده ولی یه تجدید نظری در این مورد بکنی بد نیست...!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز طرز فکرتون رو عوض کنید . آدم زحمت میکشه با هزار ذوق و شوق به یه جایی میرسه . به یه چیزی میرسه یه چیزی رو میخره و این جزوی از وجود انسانه که بخواد اونا رو به بقیه نشون بده با بقیه شریک بشه با بقیه به اشتراک بزاره همه لذتش به همینه اگه اینکارو نکنه از نظر من اون آدم مُرده . وگرنه اگه مثلا شما تنها بازمانده رو کره زمین باشی و همه پول های دنیا رو هم داشته باشی همه چیزم داشته باشی به چه دردت میخوره ؟...
متاسفانه طرز فکری که تو مملکت ما درست کردن اینه که هر کی پول داره آدم بدیه یا مثلا شما الان وضعت خوب نیست بعدا که وضعت خوب شد آدم بدی میشی میری مامان رو میزاری خونه سالمندان مثلا یا از این قبیل تفکرات .
این که شما چیزی رو که داری به بقیه نشون بدی نشونه فخر فروشی یا کوچیک بودن نیست ...
---------
بچه ها این بحث رو تموم کنیم همینجا لطفا . برید حال دنیا رو ببرید ارزش نداره آدم به این چیزا فکر کنه .

ببینید من گفتم که اسم تاپیک طراحی اتاق بازی هست. دیگه خدا رو شکر همه میتونن بخوننش و نوشته gaming room design.

چند تا مثال ساده:

طراحی یعنی اقای x میاد از کلیت اتاقش و از چیدمان وسایل و کنسول و بازی ها و مکان کنسول و ... عکس میگیره میزاره. این یعنی عکس از طراحی اتاق.

اما اقای y میاد یدونه عکس از اتاق میگیره و ۵ تا از زوایای مختلف کنسول که روی تخت ! خب این ایا طراحیه؟! شاید هم شما معنی جدیدی از طراحی رو میدونید که بقیه اگاه نیستن بهش!!

کسی که یه کیس ۵ میلیونی میبنده و میاد از کلیت اتاق عکس میگیره هیچ مشکلی نداره.چون که اون کیس جزعی از design اتاقشه.

اما کسی که میاد از مودم و کنسول جداگانه عکس میگیره و حتی اشتراک اینترنتش اینجا میگه دیگه خیلی مشخصه دنبال چیه.

داداشای گلم مخلص همتون هستم به شخصه,
به هر حال بنده سن و سالی ازم گذشته نسبت به شماها بعنوان برادر بزرگتر ازتون عاجزانه خواهش میکنم این بحث رو تموم کنید.
مرسی از همه

درود
من هر موقع اومدم تو این تاپیک یه عکس گذاشتم متاسفانه دعوا شده. این سری حتی عکس تکی و تبلیغاتی ( نه مال خودم) رو گذاشتم باز هم دعوا شد.اون عزیز هم خواستن که عکس بزارم، ولی دیگه پشیمون شدم.
من نمیدونم یعنی مودم و TV و لایت پک و لپتاپ و صندلی گیم اگه مخصوص گیم نیست،پس چی رو باید تو اتاق گیم بزاریم؟
من که عکس از سیستم کلی خودم نگذاشتم. پس چرا عزیزان شاکی هستن؟(فقط آقا پوریا عکس قدیمی رو روایت کردن که عکس جدید فرمودن بزارم که من جرأت نمیکنم)
حداقل بیش از بهتر بگم دهها نفر از همین انجمن سراغ خرید (آدرس) صندلی گیم و لایت پک و مودم رو از من گرفتن،شاید از همین تعداد بیشتر هم در رابطه با TV یا سوال کردن یا برای آپدیت کردنش کمک خواستن. یا برای تهیه تک تک اینا آدرس خواستن.
اگه مشکل ما هستیم،دیگه جمعتون رو بهم نمیزنم و خدمت نمیرسم. (در ضمن من حداقل با 13 تا اکانت تو بازیسنتر اومدم و بن دایم شدم،کسی هم من رو نمیشناسه و ندیده.دیگه پز دادنش چیه؟)

XPERIA Z3+

آخرین ویرایش:
درود
من هر موقع اومدم تو این تاپیک یه عکس گذاشتم متاسفانه دعوا شده. این سری حتی عکس تکی و تبلیغاتی ( نه مال خودم) رو گذاشتم باز هم دعوا شد.اون عزیز هم خواستن که عکس بزارم، ولی دیگه پشیمون شدم.
من نمیدونم یعنی مودم و TV و لایت پک و لپتاپ و صندلی گیم اگه مخصوص گیم نیست،پس چی رو باید تو اتاق گیم بزاریم؟
من که عکس از سیستم کلی خودم نگذاشتم. پس چرا عزیزان شاکی هستن؟(فقط آقا پوریا عکس قدیمی رو روایت کردن که عکس جدید فرمودن بزارم که من جرأت نمیکنم)
حداقل بیش از بهتر بگم دهها نفر از همین انجمن سراغ خرید (آدرس) صندلی گیم و لایت پک و مودم رو از من گرفتن،شاید از همین تعداد بیشتر هم در رابطه با TV یا سوال کردن یا برای آپدیت کردنش کمک خواستن. یا برای تهیه تک تک اینا آدرس خواستن.
اگه مشکل ما هستیم،دیگه جمعتون رو بهم نمیزنم و خدمت نمیرسم. (در ضمن من حداقل با 13 تا اکانت تو بازیسنتر اومدم و بن دایم شدم،کسی هم من رو نمیشناسه و ندیده.دیگه پز دادنش چیه؟)

XPERIA Z3+
دوست عزیز همیشه Hater هــــــا هستن من نمیفهمم چرا دیگه تایپیک رو میسازید ؟ :d
راستش منم میخواستم از میزم عکس بگیرم و از بچه ها نظر بخوام ولی خب وقتی قراره دلخوری پیش بیاد بهتره تایپیک خاک بخوره .
(دوستان عزیز هر کسی هر چیزی تهیه میکنه حداقل اگه خودش زحمت نکشیده باشه براش دیگه پدرش که زحمت کشیده ؟ ;) اینقدر نگید دارن فخر میفروشن )

---------

حرف دلمو زدی ایول :دی دقیقا همین شده . همین چند روز پیش یکی از شبکه ها داشت یه کشاورز رو نشون میداد این طرف با همین کشاورزی تقریبا همه امکانات از ماشین مدل بالا گرفته تا یه زندگی خوب رو داره ! حالا این طرز فکر الان تو جامعه هست هر کی وضع مالیش خراب باشه اون ادم خوبیه و از راه درست پول در آورده ولی هر کی یکم وضعش خوب باشه میگن اون از راه حلال در نیاورده و ...

درمورد حرف قبلیت هم درسته :دی مثلا من زمانی که ps4 خریدم از خوش حالی اومدم یه تاپیک زدم برای نقد و بررسی کنسول و مقایسش با نسل قبل ! و گر نه معلومه که قاعدتا چیزی که خریداری میشه همه دوست دارن تا یه جوری شادیشونو با بقیه تقسیم کنن و شما کل دنیا رو هم داشته باشی و هیچ کس هم وجود نداشته باشه خب اصلا اهمیتی برات نداره :دی
ولی این که تو این تاپیک یه شخص بیاد از موضوع خارج شه و از 4 جهت کنسول عکس بگیره و یا یکی دیگه بیاد تمرکز رو از دکور ببره رو وسایل کار قشنگی نیست دیگه :|
هر چیزی متعادلش خوبه از یه حدی بگذره دیگه درست نیست . به فرض همین فردی که مثال زدم اگه بیاد یه تاپیک بزنه یا بیاد به بقیه تو پروفایل بگه مشکلی نیست ! ولی نظم تاپیک بهم خورد سر همین قضایا :|
مثلا عکسی که من گذاشتم از ایده بستن سیم ها و مرتب بودن و اون تخته چوب بالای مانیتور بیش تر هدفم بود و یه اشاره ای هم کردم طبق معمول به وسایلی که هست و فکر نکنم افراطی در کار بوده باشه :دی
و یا دوستانی که صفحه قبل پست گذاشتن خیلی متعادل بود عکسشون و زیبا . ولی خب یه عده جدا نمیدونه ادم بهش چی بگه ...

دوستان سلام.

خیلی وقته پست نمیزاشتم ولی از اونجایی که پستِ اول این تاپیک رو لایک کردم و جواب شما به صورت جمع بود (یعنی خطاب به کسانی که لایک کردن) وظیفه ی خودم میدونم تا یه روشن سازی انجام بدم.
ببینید من دقیق متوجه نشدم یه سری از دوستان یا متوجه ی منظوره دوستمون نشدن یا میخوان بحث رو بپیچونن تا از موضوع اصلی خارج بشه! به هر حال من منظوره نفر اول رو کامل تر میگم.
هممون میدونیم که خدایی نکرده اینجا نه کسی حسوده و نه با کسه دیگه ای دشمنی داره فقط احساس خارج شدن از محتوایات اصلی تاپیک این اتفاق رو به دنبال داشته.
این که هر کسی هر چقدر تلاش کنه به همون مقدار دست مزد میگیره کاملا مشخصه و کسی توش شک نداره، ولی این موضوع برای جای دیگه ای هست و هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره.

خوب برای واضح کردن حرفم یه چندتا عکس میزارم تا خودتون قضاوت کنید که این حرف ها مبنای پز دادن دارن (البته اصلا منظورم بی احترامی نیست این کلمه چون بکار برده شده میگم) یا طراحی اتاق گیم؟

c0pw978fdjgo9n2iujyw.jpg

الان این عکس ها رو هر کسی که یک مقدار از عقلش رو بکار بگیره و درست ببینه متوجه میشه که به منظور طراحی اتاق و یا انتقال دادن اطلاعات نیست!
من واقعا متاسفم که این پست رو گذاشتم که ممکنه باعث بد شدن چهرم پیشه بعضی از کاربرا که دوست دارم باهاشون ارتباط داشته باشم بشه، ولی باید این موضوع تموم میشد.
از اول هم این تاپیک رو دنبال کردم و از تمامی عکسها نهایته لذت رو میبردم، واقعا آدم خیلی هاشون رو بکار میگیره و از اون صاحبه اتاق سوالایی که داره رو میپرسه. ولی در صورتی که درست باشه عکس هاش!

راستی اون موضوعی که پاش بی دلیل به اینجا باز شد و فکر کنم اصلا مد نظره رفیقمون نبود هم تموم کنم، اینکه شما یه چیزی بخری و دوست داری با دیگران در میون بزاری کاملا درسته و حتما هر کسه دیگه ای هر چقدر هم که ندار باشه این موضوع رو امتحان کرده، ولی دلیل نمیشه که شما ریسیور و اینترنتت رو تغییر بدی و واسه ذوقت بیای و جایی مطرح کنی که باعث عوض شدن دید یک سری از کاربر ها بشه، که حتما همچین چیزی رو به دنبال داره، حالا چه با قصد قبلی باشه چه بدون قصد، مهم اینه که هیچ ارتباطی با این تاپیک نداشته مثلا من الان بیام بگم رفتم ی تلویزیون خریدم، خوب به اینجا مربوط نمیشه که بعضی دیگه بیان موضوع رو ماست مالی کنن.

امیدوارم کسی این پست رو به عنوان حسادت تلقی نکنه چون اگه از دوستان خودم بپرسه متوجه میشه انقدری هست که بخوام یه سیستم 4K بخرم و نیام اینجا پست بر مبنای حسادت بدم فقط خواستم این بحث تموم شه.
راستی داداش هرچی خریدی مبارکت باشه و امیدوارم هرکی چشمه دیدنش رو نداره چشماش درآد. ;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hojjat
من یادمه تو شمال چند تا ماشین میلیاردی پشت سر هم پارک کرده بودن.
منم داشتم رد میشدم.
شروع کردم به انتقاد ازشون.
از رنگ یکی خوشم نیومد.
مدل چراغهای یکی دیگه رو گفتم باید عوض کنن.
یکی سانروف نداشت. بهش خندیدم.
و و و ....
غافل از اینکه اصلا ایا میزاشتن دست بزنم به دستگیره درشون؟
اینجور انتقادها برمیگرده به عقده ها و کمبودهای شخصی خود ماها.
من دستم به پراید نمیرسه ولی از رنگ کایمن انتقاد میکنم.
الانم کسی اینجا اومده و به هر دلیلی عکس مودمش رو گزاشئه .
که من اصلا تایید نمیکنم چون هیچ ربطی به دکور اتاق نداره.
حتی من اولین پست ایشون رو لایک کردم ولی مابقی رو چون محتوا نداشتن دیگه حتی نگاه هم نکردم.
ولی کسانی که از این کار ناراحت شدن اگه واقعا هدفشون اصلاح ایراد این دوستمون بوده باید بهشون پیام خصوصی میدادن.
ولی وقتی میان عمومی میکنن ناراحتی خودشون رو اینجا دیگه قضیه فرق میکنه.
اینجا دارن فشاری رو که بهشون اومده تخلیه میکنن.
و این از کار همون دوست اولیمون به مراتب بدتره.
خود من هم نباید این پست رو اینجا میدادم ولی چون میبینم این افراد رو کارشون تاکید میکنن و رو درستیش هم صحه میزارن دیگه من ناچار شدم.
چون میدونم فردا روز اگه منم عکس بزارم موقع هجمه همین دوستان واقع میشم.

در اخر سر هم ، اگه چیزی رو دارین قدرش رو بدونین و شکر کنین. چون هستن کسانی که همون رو هم ندارن.
اگر هم چیزی رو ندارین بقیه تقصیری ندارن. انشالله با سعی و تلاش بدستشون میارین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or