طراحی اتاق بازی Gaming Room design

7e8283fb4dce435ef82fd34f7eb45b69.jpg

ببخشید دیگه بهم ریختس.بیشتر جهت بالا آورون تاپیک :دی

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

اتاق گیمینگ باید ریخته بهم باشه :)

دوستان شرمنده ولی دارم پستای تاپیک تو صفحات قبل رو میبینم ، احساس میکنم روند تاپیک از طراحی اتاق داره به سمت تمرکز روی داشته ها میره !! :|
نمونه هم این که اقای x مثلا میاد به جای این که اتاق رو نشون بده 5 تا عکس به صورت عمودی از کنسولش میگیره ! این الان یعنی چی ؟ :|:دی
از افرادی هم که تاپیک رو اپدیت میکنن واقعا تشکر میکنم . :)

- - -ویرایش - - -

اتاق گیمینگ باید ریخته بهم باشه :)
خیر :دی به هم ریختگی و برعکسش بر میگرده به رفتار اون شخص که راحت تره یا نه .
ولی در کل اتاق مرتب باشه بهتره . یه عکس هم از اتاق خودم میذارم امروز .

دوستان دیدم بد نیست من هم همین طوری یه عکس بذارم ! من که راضیم از چیدمانم ولی مثلا برای سیم ها خیلی ساده از این بست های پلاستیکی (کمربندی ) استفاده کردم که اذیت هم نمیکنن ! برای کنسول ها هم یه طبقه درست کردم بالای مانیتور که هم رنگ میز هست تقریبا .
البته سمت چپ میز هم یه طبقه بندی خیلی قشنگ شده که به دلیل شلوغ بودنش من فعلا عکس نمیذارم ولی بعدا انشالله هر وقت مرتب کردم میذارم ;)

دوستان دیدم بد نیست من هم همین طوری یه عکس بذارم ! من که راضیم از چیدمانم ولی مثلا برای سیم ها خیلی ساده از این بست های پلاستیکی (کمربندی ) استفاده کردم که اذیت هم نمیکنن ! برای کنسول ها هم یه طبقه درست کردم بالای مانیتور که هم رنگ میز هست تقریبا .
البته سمت چپ میز هم یه طبقه بندی خیلی قشنگ شده که به دلیل شلوغ بودنش من فعلا عکس نمیذارم ولی بعدا انشالله هر وقت مرتب کردم میذارم ;)

بسیار عالی
ولی چرا دو تا ps3 داری؟
جای یه ایکس باکس هم خالیه ها
در کل عالی بود:">

بسیار عالی
ولی چرا دو تا ps3 داری؟
جای یه ایکس باکس هم خالیه ها
در کل عالی بود:">

ممنون :x
من هدفم چیدمان بود و نحوه مرتب کردن نه بودن چند تا کنسول :دی ولی حالا چون پرسیدی تو اسپویلر پایین میگم یه وقت مشکلی پیش نیاد :)
ایکس باکس این جا نیست :دی به تلویزیون وصله که دیدم خیلی دکور جالبی نداره اون قسمت دیدم نذارم خیلی بهتره :دی
من بیش تر تمرکزم اون اول رو سیم ها بود که دیدم مال یه سری از دوستان خیلی نامنظمه خواستم نشون بدم کاری نداره منظم کردنش ! از یه بست کمربندی استفاده کنن تمومه . یا مثلا من رو میزم واسه این وسایل جا نداشتم و دیدم تنها چارم وصل کردن به تلویزیونه که اخر سر دیدم این ایده عالیه که یه طبقه درست کنم بالای مانیتور که اون جا کنسول ها رو بذارم . البته جنس دیوار هم مهمه برای این کار ! دیوار من از جنس اجر فشاری بود و مقاومت بالایی داره برای کاری که کردم . کاری هم که کردم این بود یه قطعه چون دادم برام درست کنن به همین شکل و داخلش هم سوراخ کردن که میله فرو کنم داخلش و بعد انتهای میله رو داخل دیوار کنم . این کار هم باعث میشه چوب تاب بر نداره و اگه خودم هم برم روش بتونه تحمل کنه :دی
من خواستم از این لامپ های نامرئی هم استفاده کنم برای پشت میز ولی بعد چسبوندن حدود 10 دقیقه طول نکشید که ترکید بغلم :| به همین خاطر استفاده نکردم :دی
خواستم بگم دوستانی که مشکل مرتب کردن این قسمت اتاقشونو دارن اگه سلیقه به خرج بدن حتی تو فضای کم میتونن بهترین استفاده رو کنن :)

حالا جواب سوال خودت :دی :
اینا 3 تا داداش بودن :دی یکی دیگشون هم fat بود ولی متاسفانه دادم مشکل خنک کردنشو حل کنن تعمیر کار بلا نسبت بی عقل نمیدونم چی کار کرد با کنسول که دیگه روشن نشد :| الانم تو جعبشه :(

ممنون از شما علی جان و همه دوستانی که تا به اینجا عکس گذاشتن و البته منتظر بقیه دوستان هم هستیم ...علی جان من نمیتونم عکسای شما رو ببینم لطف میکنی عکسها رو یه جای دیگه آپلود کنی,ممنونم;)

arynuduv.jpg

5y7u5ebe.jpg

jyha7ape.jpg

بالا 4KTV SONY 55X9004A
و PS4
و ریسی ور دیریم باکس 800HD آلمانی
و SONY 4K MEDIA PLAYER
و هدفون بیسیم TURTLE BEACH PX5
وسط سینماخانگی SONY 3D FULL HD قدرت پخش PMPO 12000 وات.
و DLNA
پایین هم نت های وب 8 مگابیت
پارسانلاين 2 مگابیت
داتک 2 مگابیت.

مبارکت باشه خیلی عالیه

مبارکت باشه خیلی عالیه

درود
ممنون
خدا کنه هم شما و هم دیگران هم از این بهترش رو بخرین.
البته لپتاپ تعویض شده با لپتاپ TOSHIBA Satellite P50t-B با کیفیت 4K نرخ 60هرتز با 16 گیگابایت رم و 1 ترابایت هارد هیبریدی.که فعلاً توانایی بازی 4K نرخ 10 فریم رو داره،که با آپدیت آینده به 30 فریم میرسه.
a9c70272cc205c9abcf120e4c1b2fdc9.jpg

های وب هم 12 مگابیت شد.داتک هم با مودم 4g تعویض شد.
457b398252adbc4212b4b27e93f45395.jpg

پشت 4K TV هم لایت پک دو قلو سایز تا 65 اینچ.
a9a9c41ade0c2c1d3956476322eeb2f2.jpg

تعداد 4 عدد کابل HDMI هم با ورژن 2.0 تعویض شد.

در هفته های آینده هم ریسیو ر با اولین ریسیو ر 4K تعویض میشه.(که بی‌صبرانه منتظرم)
f9f4ccb03fab2a3c508bfed2f27221c6.jpg
بازهم ممنون

آیدی rznrz06 مثل 13 تا یوزر دیگم بن دایم شد.

XPERIA Z3+[/QUOTE]

پس دوباره عکس بزار فیض ببریم:x

چقدر شماها مرفح بی دردید :دی

هیچ وقت چشماتون رو نبندید و یه سری حرف مزخرف شنیدید و تکرارش کنید ... انسان ها برا انسان ها دردسر همش میسازند ... الان مثلا شما خودتون گوشی SM-N910H دارید و من به طور مثال گوشی ساده دارم اگه به حرف شما باشه الان من باید به شما بیام بگم مرفح بی دردی ... درسته ؟ چرا یه سری چیزا رو برا خودتون فرهنگ و قانون می کنید ... نه بدبختی و بی پولی افتخاره نه پول داری ... بیا سعی کنیم از خودمون شروع کنیم و خودمون رو اصلاح کنیم ... کاری نکنیم که از این به بعد کسی میخواد از اتاقش عکس بگیره اما چون یه چیز گرون قیمت داره جرئت نکنه بزاره

هیچ وقت چشماتون رو نبندید و یه سری حرف مزخرف شنیدید و تکرارش کنید ... انسان ها برا انسان ها دردسر همش میسازند ... الان مثلا شما خودتون گوشی SM-N910H دارید و من به طور مثال گوشی ساده دارم اگه به حرف شما باشه الان من باید به شما بیام بگم مرفح بی دردی ... درسته ؟ چرا یه سری چیزا رو برا خودتون فرهنگ و قانون می کنید ... نه بدبختی و بی پولی افتخاره نه پول داری ... بیا سعی کنیم از خودمون شروع کنیم و خودمون رو اصلاح کنیم ... کاری نکنیم که از این به بعد کسی میخواد از اتاقش عکس بگیره اما چون یه چیز گرون قیمت داره جرئت نکنه بزاره

داداش چرا جوش میاری.من جدی نگفتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or