ببخشید دیگه بهم ریختس.بیشتر جهت بالا آورون تاپیک
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اتاق گیمینگ باید ریخته بهم باشه
ببخشید دیگه بهم ریختس.بیشتر جهت بالا آورون تاپیک
خیر به هم ریختگی و برعکسش بر میگرده به رفتار اون شخص که راحت تره یا نه .اتاق گیمینگ باید ریخته بهم باشه
دوستان دیدم بد نیست من هم همین طوری یه عکس بذارم ! من که راضیم از چیدمانم ولی مثلا برای سیم ها خیلی ساده از این بست های پلاستیکی (کمربندی ) استفاده کردم که اذیت هم نمیکنن ! برای کنسول ها هم یه طبقه درست کردم بالای مانیتور که هم رنگ میز هست تقریبا .
البته سمت چپ میز هم یه طبقه بندی خیلی قشنگ شده که به دلیل شلوغ بودنش من فعلا عکس نمیذارم ولی بعدا انشالله هر وقت مرتب کردم میذارم
بسیار عالی
ولی چرا دو تا ps3 داری؟
جای یه ایکس باکس هم خالیه ها
در کل عالی بود
ممنون از شما علی جان و همه دوستانی که تا به اینجا عکس گذاشتن و البته منتظر بقیه دوستان هم هستیم ...علی جان من نمیتونم عکسای شما رو ببینم لطف میکنی عکسها رو یه جای دیگه آپلود کنی,ممنونمدوستان دیدم بد نیست من هم همین طوری یه عکس بذارم ! من که راضیم از چیدمانم ولی مثلا برای سیم ها خیلی ساده از این بست های پلاستیکی (کمربندی ) استفاده کردم که اذیت هم نمیکنن ! برای کنسول ها هم یه طبقه درست کردم بالای مانیتور که هم رنگ میز هست تقریبا .
البته سمت چپ میز هم یه طبقه بندی خیلی قشنگ شده که به دلیل شلوغ بودنش من فعلا عکس نمیذارم ولی بعدا انشالله هر وقت مرتب کردم میذارم
بالا 4KTV SONY 55X9004A
و PS4
و ریسی ور دیریم باکس 800HD آلمانی
و SONY 4K MEDIA PLAYER
و هدفون بیسیم TURTLE BEACH PX5
وسط سینماخانگی SONY 3D FULL HD قدرت پخش PMPO 12000 وات.
و DLNA
پایین هم نت های وب 8 مگابیت
پارسانلاين 2 مگابیت
داتک 2 مگابیت.
مبارکت باشه خیلی عالیه
مبارکت باشه خیلی عالیه
یک مدت dcgame داشت.از این مبل های گیمینگ و از کجا میشه خرید و قیمتش چنده؟
هیچ وقت چشماتون رو نبندید و یه سری حرف مزخرف شنیدید و تکرارش کنید ... انسان ها برا انسان ها دردسر همش میسازند ... الان مثلا شما خودتون گوشی SM-N910H دارید و من به طور مثال گوشی ساده دارم اگه به حرف شما باشه الان من باید به شما بیام بگم مرفح بی دردی ... درسته ؟ چرا یه سری چیزا رو برا خودتون فرهنگ و قانون می کنید ... نه بدبختی و بی پولی افتخاره نه پول داری ... بیا سعی کنیم از خودمون شروع کنیم و خودمون رو اصلاح کنیم ... کاری نکنیم که از این به بعد کسی میخواد از اتاقش عکس بگیره اما چون یه چیز گرون قیمت داره جرئت نکنه بزارهچقدر شماها مرفح بی دردید
داداش چرا جوش میاری.من جدی نگفتمهیچ وقت چشماتون رو نبندید و یه سری حرف مزخرف شنیدید و تکرارش کنید ... انسان ها برا انسان ها دردسر همش میسازند ... الان مثلا شما خودتون گوشی SM-N910H دارید و من به طور مثال گوشی ساده دارم اگه به حرف شما باشه الان من باید به شما بیام بگم مرفح بی دردی ... درسته ؟ چرا یه سری چیزا رو برا خودتون فرهنگ و قانون می کنید ... نه بدبختی و بی پولی افتخاره نه پول داری ... بیا سعی کنیم از خودمون شروع کنیم و خودمون رو اصلاح کنیم ... کاری نکنیم که از این به بعد کسی میخواد از اتاقش عکس بگیره اما چون یه چیز گرون قیمت داره جرئت نکنه بزاره