طراحی اتاق بازی Gaming Room design

ابعاد و دیدم شدنش میشه کافیه یک زانویی بگیری چون رو میزم بزاری خیلی فضاتو از دست میدی ... ولی بازم چون قوی هستن خیلی خوب باید فیکسش کنی رو دیوار دوست داشتی ابعاد دقیق اتاق و میز و باندت رو بده واست یه اتود میزنم 3D بهت میدم. ولی باز فکر میکنم تنها راحت استفاده از پایه های دیواری برای مانیتورت باشه که اگر حالت مفصلی هم باشه بهتره..;)
دستت درد نکنه ...واست بعدا پ.خ میکنم ابعاد رو ...
پایه های مفصلی چیه دقیقا ؟ نمیشناسم چیجوریه؟

شما یه نگاه به طول و ابعاد باند بندازید .. آخه چطوری من اینو رو دیوار کوب کنم :d
ولی باز مانیتور رو میشه دیوار کوب کرد :)
سلام. دوتا پایه اسپیکر اون پایین داری. میز رو از دیوار فاصله بده و اسپیکرها رو بذار رو پایه ها دو طرف میز رو زمین (البته اگه شدنی هست و سایزش میخوره). یه مقدار سطحش پایین قرار میگیره ولی فکر کنم بهتر از وضعیت فعلی باشه . هم قشنگ تر میشه هم صدای استریو داری حداقل.

ابعاد دقیق اتاق و میز و باندت رو بده واست یه اتود میزنم 3D بهت میدم.
با کدوم نرم افزار انجام میدن معمولا؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

دستت درد نکنه ...واست بعدا پ.خ میکنم ابعاد رو ...
پایه های مفصلی چیه دقیقا ؟ نمیشناسم چیجوریه؟
پایه های رومیزی یا دیواری که متحرک باشند و ثابت نباشند.. تو لینک هارو نگاه کنی نمونه های مختلف داره . رومیزی هاشم خیلی خوبن .. البته فرصت نمیکنم متریال بدم و رندر ریلاستیکی بزنم برات ولی مدل میکنم جایگزاری هات مشخص بشن.

من با 3DMAX میزنم .. بقیه معمارا هم همینطور البته یه سری نرم افزار های سریعتر و راحتتر هست که کابینت کارها و دکوراسیون داخلی ها استفاده می کنند .

سلام. دوتا پایه اسپیکر اون پایین داری. میز رو از دیوار فاصله بده و اسپیکرها رو بذار رو پایه ها دو طرف میز رو زمین (البته اگه شدنی هست و سایزش میخوره). یه مقدار سطحش پایین قرار میگیره ولی فکر کنم بهتر از وضعیت فعلی باشه . هم قشنگ تر میشه هم صدای استریو داری حداقل.

نمیتونم از پایه های اسپیکر استفاده کنم .... برای این که این چیزی که شما گفتید اتاقو تنگ میکنه و نمیشه توش دیگه خوابید و استراحت کرد :d آخه اتاق خواب هم هستش :d

نمیتونم از پایه های اسپیکر استفاده کنم .... برای این که این چیزی که شما گفتید اتاقو تنگ میکنه و نمیشه توش دیگه خوابید و استراحت کرد :d آخه اتاق خواب هم هستش :d
حق با شماست. بهرحال اتاق شماست. بنظرم از سمت چپ محدودیت دارید. چیزی که واضح هست برای تغییر دکور میشه یا روش unloved رو انجام بدید. یا اگه بعدا خواستید گرد خاک کنید اون میز تلویزیون و کامپیوتر رو حذف کنید و یه میز کامپیوتر بزرگتر و طبقه دار بگیرید البته باید گشت تا پیدا کرد. که هم سیستم صوتی جابشه و هم سیستم بازیو کامپیوتر! البته بدون تعویض میز هم میشه طبقه (تاقچه) زد با همون زانویی های مذکور:d

سلام دوستان ... تاپیک رفته بود زیر گرد و خاک گفتم یه تکونی بهش بدم ;;)
خب اینم از اتاق من ...
ممنون از شما بزرگوار که عکس گذاشتین...یه پیشنهاد کوچولو دارم اگر اون رومیزی رو بردارین خیلی بهتر میشه به نظرم

unloved

دوست من خیلی دوستدارم شما هم عکس بزارین, میخوام اتاق یه ارشیتکت رو ببینم البته اگر فضولی نباشه

ممنون از شما بزرگوار که عکس گذاشتین...یه پیشنهاد کوچولو دارم اگر اون رومیزی رو بردارین خیلی بهتر میشه به نظرم

unloved

دوست من خیلی دوستدارم شما هم عکس بزارین, میخوام اتاق یه ارشیتکت رو ببینم البته اگر فضولی نباشه

اتفاقا خودم تو فکرش بودم یکمی ضایع کرده :d

unloved

اتفاقا توصیه میکنم هیچ وقت اتاق یک آرشیتکت رو نبینی!!!!!!;)
اصولا کوزه گره و کوزه شکسته !!!!‌ولی چشم منم یک عکس میزارم سر فرصت ... از نظر دوستانم بهره مند بشیم...

این هم اتاق من
1cdc7150a3cf02e892e697a032ac0b8b.jpg

359bc1665de78720f7073098d5ef444d.jpg

82d70feefd8086bc4b1568e01c0aa466.jpg

Sent from my iPhone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or