طراحی اتاق بازی Gaming Room design

سلام بر همه دوستان من امروز رفتم و کنسول ps4 قبلیم که ریجن 2 بود رو فروختم به قیمت 1.300.000 و کنسول های xbox360 , ps3 هم که داشتم به همراه یه دسته گیتار الکترونیک و 8 تا بازی اصل بردم فروختم 1.370.000 و کنسول باندل نقره ای رنگ بتمن رو گرفتم به قیمت 1.800.000 دیگه دلم نیومد از این شات نگیرم بعدا اگر کسی خواست بگه تا اون کمیک بتمن رو هم که داخل جعبه بود براش عکساشو بگیرم بفرستم .

نکته ای هم که هست اینه که اصلا حال و حوصله نکردم هنوز بشینم طراحی بکنم چون خونمون رو عوض کردیم هنوز فرصت نکردم کار خاصی بکنم فعلا فقط چیدمشون . خلاصه شرمنده یه مقدار هنوز بهم
ریخته هست :d

این قفسه هایی که زدم خیلی خوبه از این لحاظ که کنسول هیچ وقت داغ نمیکنه و جاش بسته نیست خیلی دقت کردم که سیم کنسول تو فضای پشت بین دیوار و این قفسه ها بهش فشار نیاد و کج نشه چون تو کنسول قبلی به این قضیه دقت نکرده بودم و سیمش مشکل پیدا کرده بود .

خیلی زیباست .... مبارکتون باشه :دی :دی

سلام بر همه دوستان من امروز رفتم و کنسول ps4 قبلیم که ریجن 2 بود رو فروختم به قیمت 1.300.000 و کنسول های xbox360 , ps3 هم که داشتم به همراه یه دسته گیتار الکترونیک و 8 تا بازی اصل بردم فروختم 1.370.000 و کنسول باندل نقره ای رنگ بتمن رو گرفتم به قیمت 1.800.000....

سلام دوست من مبارکتون باشه;),بنظر من بهتره یه استند بخرین و کنسولتون رو عمودی بزارین...اونجوری شیک تر میشه

عکسهای زیر رو ببین اینجوری بهتر میشه

آخرین ویرایش:
4hhd_20150801_231910.jpg
[/URL][/IMG]

اینم اتاق من

اسم تاپیک نوید یه تاپیک فوق العاده و جذاب و میداد ولی جز اولش که یه سری ایده های خوب خارجی برای دیزاین بود بفیش تبدیل شد به تاپیک " از اتاق خود عکس بگذارید "

بعد بقول بچه های 9gag میگن. Do you even performance?
انتظار یه بحث داغ و جنجااالی سر چگونگی قرار گرفتن سابووفر و اسپیکرهای سیستم 5.1 دولبی ( پیش نیاز گیمینگ) ارتفاع تی وی اززمین (یکی ازعکسا تی وی تقریباً روسقف نصب بود!)و صندلی گیمر داشتم ، اصلا اشاره ای به سینمای خانگی نشد؛ حالا عایق کردن اتاق و گرفتن لرزش شیشه ها در هنگام پخش فرکانس های پایین و جلوگیری از انعکاس منبع نور ... اینا بکنار.

درکل به reality که برگردیم! ما خیلیامون بابدبختی همون کنسول و گرفتیم و تو خرج گرفتن بازیامون موندیم ؛دیگه این چیزاکه .... ولی فک میکردم تو این جمعیت پرتعداد گیمرایران باشن که وسواسی و کمال گرایانه! به گیمینگ مشغولن ، البته بعضی دوستان اتاقشون قشنگ بود درکل

اسم تاپیک نوید یه تاپیک فوق العاده و جذاب و میداد ولی جز اولش که یه سری ایده های خوب خارجی برای دیزاین بود بفیش تبدیل شد به تاپیک " از اتاق خود عکس بگذارید "

بعد بقول بچه های 9gag میگن. Do you even performance?
انتظار یه بحث داغ و جنجااالی سر چگونگی قرار گرفتن سابووفر و اسپیکرهای سیستم 5.1 دولبی ( پیش نیاز گیمینگ) ارتفاع تی وی اززمین (یکی ازعکسا تی وی تقریباً روسقف نصب بود!)و صندلی گیمر داشتم ، اصلا اشاره ای به سینمای خانگی نشد؛ حالا عایق کردن اتاق و گرفتن لرزش شیشه ها در هنگام پخش فرکانس های پایین و جلوگیری از انعکاس منبع نور ... اینا بکنار.

درکل به reality که برگردیم! ما خیلیامون بابدبختی همون کنسول و گرفتیم و تو خرج گرفتن بازیامون موندیم ؛دیگه این چیزاکه .... ولی فک میکردم تو این جمعیت پرتعداد گیمرایران باشن که وسواسی و کمال گرایانه! به گیمینگ مشغولن ، البته بعضی دوستان اتاقشون قشنگ بود درکل

خدمت داداشم عرض کنم که
وقتیکه بچه ای : ذوق و شوق فت و فراون. وقت تا دلت بخواد. سلامتی ماشالله . ولی پول مول یوخدی.
وقتیکه جوونی : ذوق و شوق هست ولی دیگه مث قدیم نیست. سلامتی هم همینطور. ولی پول و وقت رسیدن به آرزوهات رو نداری.
وقتی هم که مث من پیر شدی : شاید هم پول داشته باشی هم وقت رسیدن به آرزوهات ولی دیگه نه ذوق و شوقی نمونده نه صاحت بدنی.

والا اتاق ما که 3 تا پنجره داره و نور توش زیاده کلا ضدحاله برای بازی و فیلم و غیره. فقط شب ها می تونم بازی کنم

سلام
دوست عزیز خب بهتره شما از پرده های کرکره ای یا از پرده هایی که از جنس بامبو هستن استفاده کنین ... اینجوری هر موقع دلتون خواست میزان نور رو کم و زیاد میکنین ... ;)

دوست عزيز اين پايه اي رو كه براي دستت گرفتي از كجا ميشه تهيه كرد؟ يا شارژره؟

سلام دوست عزیز اون شارژره دسته ps4 هستش از توپخونه گرفتم

- - -ویرایش - - -

شیر نر اتاقت باحاله پس ps3 کو؟

سال 88 سال انتخاب من بین xbox 360 و ps3 بود اون زمان به علت کمبود بودجه و عدم نیاز xbox به هارد اکسترنال ، xbox 360 رو به عنوان کنسول نسل هفتم انتخاب کردم الانم به هیچ عنوان پشیمون نیستم چون بهترین بازی هایی رو که از دستشون دادم مثل journey و یا flower و last of us و ... برای ps4 عرضه شدن و سه گانه unchaeted و ... به زودی برای ps4 میاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or