مبارکه...سلام دوستان بنده هم چهارشنبه اسباب کشی دارم می کنم یه چنتا میز پی سی درست حسابی معرفی کنید
طول دیواری که می خوام میز رو بزارم 3 تا 3.5 متر هستش که می خوام بغلش tv مو بزارم که طول میزشم حدود 1.2 تا 1.3 متر هستش
ــــــــــــــــــــــــــــــ
یه زحمت دیگه
تی وی من 46E8880 سامسونگ هستش بعد بعضی جاها دیدم که زدن ورودی PC داره ولی هرچی می گرد پیدا نمی کنمش
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه
شما برای استفادش باید فقط با تی وی مقایسش کنی مگه غیر از اینه!!!!استاد من tv مناسب دارم و راضیم
بیشتر به دلیل اندازه صفحش خواستم بدونم چون این جدیدا که کیفیت HD هستش خیلی ازش تعریف میکردن
خب قطعا بازی کردن رو صفح ای به وسعت دیوار اتاقت لذت خیلی زبادی داره خواستم بدونم کسی استفاده کرده تجربشو به ما هم بگه وگرنه قصدم مقایسه با تی وی نبود
درود
درود
عزیز اگه از این مدل میخوایید، مونده برای چی نگاه کردن بخوایین؟
اگه برای فیلم دیدن میخوایید مدلهای Full HD به درد فیلم دیدن نمی خوره.فقط باید سری SONY 4K رو بگیرید که حداقل 5000$ هستش البته تو آمریکا.
ولی اگه برای گیم ميخوايى فقط یه مدل 4K SONY هستش که اینپوت لگ خیلی پایینی داره و 10000$ هستش.اگه خواستی SONY بهار این مدل رو تو آمریکا بفروش میزاره.
SONY XPERIA Z3
آخه این عزیز فرموده برای بازی میخوام فقط یه مدل هست که به درد بازی میخوره.فکره جیب مردم هم باشید شما بد نیست:d
وقتی فیلمی کیفیتش بیشتر از 1080 نباشه 4K که هیچی 40K هم داشته باشی تاثیر نداره....
مگه چنتا فیلم 4K میشه پیدا کرد اونم با اون قیمته گزافش!!!!!!!
تو عرف جدید براساس طول اسمگذاری میکنن، و منظور از 4k تقریبا 4000 پیکسل در طول هست، قبلا براساس عرض میگفتن و 1080 در 1920 میشد 1080p یا 1080i، در نتیجه 2K میشه (تقریبا) همون Full HD خودمون.اینا سیستم ارتقاء کیفیت (Upscaling) دارند و کیفیت FULL HD رو تا کیفیت حداقل 2K ارتقاء میدن.
SONY XPERIA Z3
قربان فرقی نکرده.تو عرف جدید براساس طول اسمگذاری میکنن، و منظور از 4k تقریبا 4000 پیکسل در طول هست، قبلا براساس عرض میگفتن و 1080 در 1920 میشد 1080p یا 1080i، در نتیجه 2K میشه (تقریبا) همون Full HD خودمون.
Upscaling هم سیستم خاصی نیست، چیزیه که همیشه وجود داشته و تاثیری تو کیفیت نداره، فقط تصویر رو میکِشه.
عرض 1440 در طول 2560 نزدیک به 3.8 مگاپیکسل و 2K هستش.که 1440P و 1440i گفته میشه.
SONY XPERIA Z3
مسعود من بخاطر نور پردازی نزدیک بود منفجر بشم بذار یکم بگذره من این رو با حوصله درست کنم اینم میذارمتاپیک رفته زیر خاک عکس بزارید رفقا