طراحی اتاق بازی Gaming Room design

با گیم كپچر
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00MI...420983662&sr=8-1-fkmr0&pi=AC_SX110_SY165_QL70
حتی میشه فیلم و بازی رو هم ضبط کرد.
البته میشه به دو صورت هم به گوشی وصل شه.تو این عکس دو مدل نرم‌افزارش معلومه.
1a1fd7c10b32bc607debfee4ef32d54e.jpg

SONY XPERIA Z3

منظورت اینه که خروجی تصویر به کپچر بدیم و کپچر و وصل کنیم به PC و در نهایت خروجی تصویر از PC بگیریم و بدیم به Backlight دزسته؟:bash:

اینجوری بازم کامپیوتر باید داشته باشیم...:wallbash:

میشه به گوشی هم وصل کرد.
خروجی PS4 یا setup box یا player رو میزنیم به ورودی كپچر (حتی آنالوگ) بعد خروجی كپچر رو میزنیم TV.
و كپچر مینی Usb داره میزنیم به PC یا گوشی (البته به گوشی با otg)با برنامه
Prismatic of lightpack
که عکس شو گذاشتم تو PC یا گوشی کار میکنیم.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
چیو به گوشی وصل کنیم؟

کپچر به گوشی وصل کنیم!!!

الان من مثلا میخوام تصویر پلی 4 بدون کامپیوتر برسونم به دستگاه و چی کار کنم دقیقا؟
از PS4 وصل میشه به گیم كپچر بعد از گیم كپچر هم میره برای Tv
بعد از گیم كپچر مینی Usb میزنی به گوشی یا PC اینجا باید با برنامه اول عکس یعنی Prismatic of lightpack کار کنی.
e6118aa39a09c05e70348734493e561f.jpg
4d165a9ab029e5ac2a4727fa70fa35bb.jpg
d8c54795f5ec2952c0491f3b999bce41.jpg

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
دوستان من برای اتاقم یه نقشه هایی دارم
میخواستم قبلش یه مشورتی کنم
کسی اینجا از ویدیو پروجکشن hd استفاده کرده؟؟
وضوح و رنگش چجوریه؟؟
و اینکه پاسخگویی تصویرش جوابگو هست؟؟

این لایت پک چیه به چه درد میخوره یه توضیح میدین؟؟؟

دوستان من برای اتاقم یه نقشه هایی دارم
میخواستم قبلش یه مشورتی کنم
کسی اینجا از ویدیو پروجکشن hd استفاده کرده؟؟
وضوح و رنگش چجوریه؟؟
و اینکه پاسخگویی تصویرش جوابگو هست؟؟

این لایت پک چیه به چه درد میخوره یه توضیح میدین؟؟؟
منظورت پروژکتورهای انعکاسی هستش؟
یا اون Tv پروجکشن های قدیمی رو میفرمایی؟
دو صفحه آخر رو بخونی و lightpack رو تو یوتیوب سرچ کن فیلم هاشو ببین.

SONY XPERIA Z3

مگه اتاق شما چه قدر هست؟
این وسیله برای همایشها و سمینارها و کنفرانس ها خوبه...تو اتاق که استفاده ای نداره!!!! پول دور ریختنه!!!!

به هیچ عنوان کیفیتش به پا تی وی نمیرسه!!!! حالا بنده نمیدونم میخاید باهاش چیکار کنید اونم تو اتاق....

مگه اتاق شما چه قدر هست؟
این وسیله برای همایشها و سمینارها و کنفرانس ها خوبه...تو اتاق که استفاده ای نداره!!!! پول دور ریختنه!!!!

به هیچ عنوان کیفیتش به پا تی وی نمیرسه!!!! حالا بنده نمیدونم میخاید باهاش چیکار کنید اونم تو اتاق....

دوست عزیز اینجوری که شما میگین هم نیست مصارف خانگی هم داره یه نگاه بهش بندار ببین من خودم قبلا جایی دیدم که استفاده کرده ولی خب بیشتر برای دیدن فیلم
من خودمم اکثر اوقات برای دیدن فیلم و گیم هر دو میخوام این وضوحش hd هستش شما ویدیوهاشو تو یوتیوب ببین این مدلا اتفاقا اکثرا مصارف خانگی داره

دوست عزیز اینجوری که شما میگین هم نیست مصارف خانگی هم داره یه نگاه بهش بندار ببین من خودم قبلا جایی دیدم که استفاده کرده ولی خب بیشتر برای دیدن فیلم
من خودمم اکثر اوقات برای دیدن فیلم و گیم هر دو میخوام این وضوحش hd هستش شما ویدیوهاشو تو یوتیوب ببین این مدلا اتفاقا اکثرا مصارف خانگی داره
شما با 2 میلیون تی وی بگیرید کیفیتش شدیدا بالاتره تا این پروجکتورها....اینا نور رو تبدیل به تصویر میکنن و انعکاس میدن به پرده یا دیوار یا هرچیزی که میزارید جلوش....
به هیییییییییییییییییییییییچ عنوان کیفیت تی وی رو نداره پسره خوب....این چه حرفیه

سلام دوستان بنده هم چهارشنبه اسباب کشی دارم می کنم یه چنتا میز پی سی درست حسابی معرفی کنید
طول دیواری که می خوام میز رو بزارم 3 تا 3.5 متر هستش که می خوام بغلش tv مو بزارم که طول میزشم حدود 1.2 تا 1.3 متر هستش
ــــــــــــــــــــــــــــــ
یه زحمت دیگه:دی
تی وی من 46E8880 سامسونگ هستش بعد بعضی جاها دیدم که زدن ورودی PC داره ولی هرچی می گرد پیدا نمی کنمش:دی
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or