طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان بحث الکی نکنید تاپیک شد اسپم!!!!
هر کس به سلیقه و بودجه خودش اتاقش رو طراحی میکنه...مثلا دلیل نمیشه چون یک وسیله بنده یا دوستان میخرن و میلیونی پولشه نخرن چون بقیه قدرت خرید ندارن...
هر کس اینجا آزاده عکس از اتاقش بندازه و نظرات بقیه رو بدونه...
مثل بنده که فقط لوله بخاری به مزاج بقیه خوش نیمد و دوستان نظر دادن .....

فکر میکنم این بحثها بی مورده

برای اینکه جو تایپیک عوض شه من یه عکس از اتاق خودم میذارم
خوشحال میشم همه دوستان نظر بدن
چیزای که خودم تو ذهنم هست 1- یه وسیله دکور یا ... برای اون طبقه های میز هست
2- یه عکس یا تابلو یا ... برای پشت tv
3- یه صندلی یا کاناپه راحتی
4- نورپردازی :d ولی نه به گرونی نورپردازی دوستان یه چیزی در حد 50-60 تومن :p
بقیه ش هم شما پیشنهاد بدید خوشحال میشم

برای اینکه جو تایپیک عوض شه من یه عکس از اتاق خودم میذارم
خوشحال میشم همه دوستان نظر بدن
چیزای که خودم تو ذهنم هست 1- یه وسیله دکور یا ... برای اون طبقه های میز هست
2- یه عکس یا تابلو یا ... برای پشت tv
3- یه صندلی یا کاناپه راحتی
4- نورپردازی :d ولی نه به گرونی نورپردازی دوستان یه چیزی در حد 50-60 تومن :p
بقیه ش هم شما پیشنهاد بدید خوشحال میشم
دوست عزیز PC هم به اون TV وصل کردی ؟
رو همون کاناپه میشینی و از PCاستفاده میکنی ؟

دوست عزیز PC هم به اون TV وصل کردی ؟
رو همون کاناپه میشینی و از PCاستفاده میکنی ؟
اره دوست عزیز pc هم به tv وصله
موس و کیبورد بیسیم خریدم و از رو کاناپه با pc کار میکنم که تقریبا اذیت میشم واسه کار کردن و مجبورم بشینم رو زمین:d
البته من زیاد با pc کار ندارم بیشتر گیم هست که اونم یه دسته xbox گرفتم و خیلی راحت با pc بازی میکنم

سلام دوستان
اینم اتاق من بعد تغییرات :d
فقط کلی زحمت کشیدم لامیهارو چسبوندم ولی بعد 2 روز خود به خود افتاد
با چه چسبی بزنم بهتره ؟
لامپهام مثل ریسه های قدیمی میمونه ولی کوچیکش
من با این چسبهای 2 طرفه چسبونده بودم بعضی حاهارم چسب نواری زدم واسه محکم کاری
فکر کنم تو عکس معلوم باشه
هر نظری دارید بدید دوستان خوشحال میشم:d

سلام دوستان
اینم اتاق من بعد تغییرات :d
فقط کلی زحمت کشیدم لامیهارو چسبوندم ولی بعد 2 روز خود به خود افتاد
با چه چسبی بزنم بهتره ؟
لامپهام مثل ریسه های قدیمی میمونه ولی کوچیکش
من با این چسبهای 2 طرفه چسبونده بودم بعضی حاهارم چسب نواری زدم واسه محکم کاری
فکر کنم تو عکس معلوم باشه
هر نظری دارید بدید دوستان خوشحال میشم:d
قشنگ شده ،‌ کاری به پشت تلویزیون ندارم ، شما برای داخل میز میتونستید از لامپهای رشته ای SMD استفاده کنید ، خودشون چسب دارن و چوب هم خراب نمیشه پس از کندنشون . و مزیت دیگشون چون توی دید مستقیمن مثل این لامپها چشمو آزار نمیدنو نور مطلوبی دارن . پیشنهاد من به شما لامپها رو از بالا به پایین داخل میز آویزون کنید . امتحان کنید بیاید عقب نگاه کنید ، چون لامپهای زمختی انتخاب کردید دید دارن ولی اون نور زننده قشنگتر میشه داخل میز . اون چسبایی که شما زدید کنده میشن . در کل هر چسبی پیشنهاد کنم چوب رو خراب میکنه . چسبای لاستیکی که پشت تلویزیون هم هست گزینه بدی نیست
در مورد پشت تلویزیون ، از نظر من نیازی نبود استفاده بشه پشت TV ، ارزش اون همه چسبکاری پشت TV رو از نظر من نداشت ، اگه خواستید برای پشت TV استفاده کنید SMD باز هم گزینه اوله و میتونید از رنگهای دیگه ای مثل آبی با سفید استفاده کنید جلوه ی خاصی میده به اتاقتون . موفق باشید

قشنگ شده ،‌ کاری به پشت تلویزیون ندارم ، شما برای داخل میز میتونستید از لامپهای رشته ای SMD استفاده کنید ، خودشون چسب دارن و چوب هم خراب نمیشه پس از کندنشون . و مزیت دیگشون چون توی دید مستقیمن مثل این لامپها چشمو آزار نمیدنو نور مطلوبی دارن . پیشنهاد من به شما لامپها رو از بالا به پایین داخل میز آویزون کنید . امتحان کنید بیاید عقب نگاه کنید ، چون لامپهای زمختی انتخاب کردید دید دارن ولی اون نور زننده قشنگتر میشه داخل میز . اون چسبایی که شما زدید کنده میشن . در کل هر چسبی پیشنهاد کنم چوب رو خراب میکنه . چسبای لاستیکی که پشت تلویزیون هم هست گزینه بدی نیست
در مورد پشت تلویزیون ، از نظر من نیازی نبود استفاده بشه پشت TV ، ارزش اون همه چسبکاری پشت TV رو از نظر من نداشت ، اگه خواستید برای پشت TV استفاده کنید SMD باز هم گزینه اوله و میتونید از رنگهای دیگه ای مثل آبی با سفید استفاده کنید جلوه ی خاصی میده به اتاقتون . موفق باشید
ممنون دوست عزیز از پیشنهادات
این لامپهارو از قدیم داشتم و گفتم استفاده کنم
ولی وقتی استفاده کردم به همه حرفاهای شما رسیدم
اتفاقا اون نور داخل میز هم دقیقا خیلی تو ذوقم زد
ایشا.. پیشنهادات رو انجام میدم و بازم عکس میذارم
بقیه دوستان هم اگه پیشنهادی دارن بگن خوشحال میشم

درود
اگه دوستان یادشون باشه من قرار بود بعد گذاشتن نور مخفی برای پشت میز دوباره عکس بگیرم بذارم :دی
که یادم رفت ! اقا امروز یه اتفاق مسخره افتاد :| نشسته بودم پشت کامپیوتر دیدم یه دفعه یه جرقه کوچیک زد و بوی دود اومد :| سریع قطعش کردم ! نگو داشته میسوخته :|
یعنی رسما من دیگه جرات نمیکنم از اینا بخرم :| از جونم سیر نشدم که :دی

درود
اگه دوستان یادشون باشه من قرار بود بعد گذاشتن نور مخفی برای پشت میز دوباره عکس بگیرم بذارم :دی
که یادم رفت ! اقا امروز یه اتفاق مسخره افتاد :| نشسته بودم پشت کامپیوتر دیدم یه دفعه یه جرقه کوچیک زد و بوی دود اومد :| سریع قطعش کردم ! نگو داشته میسوخته :|
یعنی رسما من دیگه جرات نمیکنم از اینا بخرم :| از جونم سیر نشدم که :دی
برا من تو دستم ترکید کجای کارید اما باز هم خریدم 2 بار تو دستم ترکید :)

دوستان برای استفاده از این لامپ ها ((( SMD - RBG ))) باید آدابتور تهیه کنید که برق رو بدون نویز بده بیرون...من از آدابتور دوربین های مداربسته استفاده میکنم کمترین نویز ممکن و عمری طولانی...

آخرین ویرایش:
خب اگه پیشنهادی برا چیدمان بهتر دارید ممنون میشم بگید!
البته برا pc یه مانیتور جدا دارم ولی خب واقعا دیگه جا نیست!:d
sadbzz9s3lit6hxxtybj.jpg

یه فکری هم برا این منظر ترسناک بکنید :d
e7fwdub2fe3clrzt77ez.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or