دوست عزیز عکستون خیلی حجیم هست اگه میشه یا بند انگشتی بذارید یا عکس رو تغیر سایز داده یا حجمش رو کم کنیداینم اتاق من البته سه ماه پیشه الان پلی 4 هم هست که اضافه میکنم:d پلی 1 و 2 هم بودن جمعشون کردم دیگه ببخشید بهم ریختس
اینم اتاق من البته سه ماه پیشه الان پلی 4 هم هست (وانم بزودی اضافه میشه):d پلی 1 و 2 هم بودن جمعشون کردم دیگه ببخشید بهم ریختس میدونم سادس ولی خوش حال میشم نظرتون رو بدونم مثلا واسه نورپردازی (رنگ اتاقم بنفش هستش کم رنگ البته:d)
با اجازت من نظر بدماینم اتاق من البته سه ماه پیشه الان پلی 4 هم هست (وانم بزودی اضافه میشه):d پلی 1 و 2 هم بودن جمعشون کردم دیگه ببخشید بهم ریختس میدونم سادس ولی خوش حال میشم نظرتون رو بدونم مثلا واسه نورپردازی (رنگ اتاقم بنفش هستش کم رنگ البته:d)
نه دیگه این کار نشدی هست آخه شاید قسمتی از خونه خصوصی باشه و شایدم بهم ریخته در حدلالیگا :dاگه میشه عکس پانوراما از اتاقتون بگیرید اینطوری فقط یه قسمت معلوم میشه،اتاق کامل تو عکس باشه میشه بیشتر نظر و ایده داد...
هههه
اتاقم بزرگه
این PS4 رو بدون Stand چسبوندی به کیس که ذوب می شه
چسبیده به اسپیکر نه کیس!کیس پایینه
نه دیگه این کار نشدی هست آخه شاید قسمتی از خونه خصوصی باشه و شایدم بهم ریخته در حدلالیگا :d
همین حد که از زاویه درست و قشنگ عکس بگیرن عالیه
مگه خنک کننده سمت چپ قرار داره ؟در حالت افقی سمت چپ میشه زیر دستگاه! پشت دستگاه و سمت راست فضا هستلیبل اینتل زدی روش آدم فکر می کنه کیس های Mini Tower اه
اما کلا PS4 ات از نظر تهویه ای در بدترین شرایط ممکن قرار داره