طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اول یه تشکر بکنم از sm4
راستی osos جان چرا تصویری که گذاشتی نمیاد
این هم از کار بعدی من که میذارمش ...نظر یادتون نره .البته فکر نکنم زیاد خوب شده باشه.
http://tinypic.com/view.php?pic=1ie8af&s=3

این یکی از شخصیت های بازی رزیدنت اویل 4 بود که خیلی بازی توپی بود..
راستی واسه دفعه بعد یه شخصیت من دراوردی می ذارم.

سل آآآآآآآآآآآآآآآم
خیلی خوب...خوشحالم که دور هم هستید...
یه طرح الآن کشیدم برا اینکه بهونه بره پست دادن داشته باشم...واقعا خوشحالم که سعی میکنید چشمه ی خلاقیتتون رو جوشان نگه دارید...
------------
Amshaspu

اينم حاصل تخيلات من رو كاغذ...
ممنون مي شم نظراتتون رو بگين
Black Gard
20igf2q.jpg

سل آآآآآآآآآآآآآآآم
خیلی خوب...خوشحالم که دور هم هستید...
یه طرح الآن کشیدم برا اینکه بهونه بره پست دادن داشته باشم...واقعا خوشحالم که سعی میکنید چشمه ی خلاقیتتون رو جوشان نگه دارید...
------------
Amshaspu
احماد جان مثل باقی کارات حرف نداشت
مخصوصا این طرح یه نکته جالب داشت اونم اون خانوم بود;)
واقعا زیبا بود:love:
اينم حاصل تخيلات من رو كاغذ...
ممنون مي شم نظراتتون رو بگين
Black Gard

امین جان نمیدونستم تو هم قلم میزنی,در نوع خودش طرح جالبیه,فقط چند تا نکته رو میگم به عنوان بهبود تو کارت,البته ما کوچیک تر از این حرفاییم :blushing:
1.روی کفشش اگه وقت میزاشتی خیلی خوب میشد.
2.قسمت پایین بدنش کُلن با قسمت بالاش هماهنگ نیست,اگه دقت کنی بالاتنه بسیار خوش فرم و خوش استایل هست اما پایین ...;),درسته تو این کارا باید تناقض وجود داشته باشه اصلا زیباییه کار به همینه اما نه تا این حد
در کل امیدوارم کار های بیشتر و بهتری ازت ببینیم

پ.ن:دوستان حقیقتش من زیاد تو این تاپیک میومدم و میخواستم طرحام رو بزارم اما دو دل بودم.اما منتظر باشید ...:cool:

امین جان نمیدونستم تو هم قلم میزنی,در نوع خودش طرح جالبیه,فقط چند تا نکته رو میگم به عنوان بهبود تو کارت,البته ما کوچیک تر از این حرفاییم :blushing:
1.روی کفشش اگه وقت میزاشتی خیلی خوب میشد.
2.قسمت پایین بدنش کُلن با قسمت بالاش هماهنگ نیست,اگه دقت کنی بالاتنه بسیار خوش فرم و خوش استایل هست اما پایین ...;),درسته تو این کارا باید تناقض وجود داشته باشه اصلا زیباییه کار به همینه اما نه تا این حد
در کل امیدوارم کار های بیشتر و بهتری ازت ببینیم
احسان جان خيلي ممنون
درسته واقعا پايين و بالاش اصلا به هم نمي خونه و بايد بيشتر وقت صرفش مي كردم...
البته يكي از دلايل خوب نشدنش اين بود كه طرح طرح موقعي هست كه حوصله نداشتم و از سر نا چاري رفتم سر نقاشي...;)
در كل خيلي ممنون و منتظر كار هاي شما هم هستيم...:blushing:

سلام
اینو یه ماه پیش کشیدم ولی فرصت نشده بود بذارم اینجا
روی یه تصویر یه سری ادم کوچولو کشیدم
ایناها دیگه: :دی
http://i28.tinypic.com/2mfac7m.jpg
2mfac7m.jpg
پ.ن:البته پیشنهاد میشه اگه خواستید خوب ببینیدش سیو کنیدو زوم کنید چون اینجوری اصلا جزئیات معلوم نیست:)

خاک بر سر من که یه قورباغه رو نمیتونم مث قورباغه بکشم :دی

فریدون»»» عجب طرحی . بیشتر عجب چهره ای تراشیدی.

احماد تو کار مجسمه و اینا هم هستی یعنی مجسمه سازی هم میکنی از طرح هات؟

پ ن : کسایی که بعضی مواقع نمیتونن عکس های رو که دیگران میزارن رویت کنن . بهتره روی دکمه نقل قول رو بزنن تا متن نوشته طرف مشخص و لینک یا ادرس عکس مورد نظر رو از توش بردارن و ببینن. خیلی وقته میخواستم بگم یادم میرفت

درود
فریدون»»» عجب طرحی . بیشتر عجب چهره ای تراشیدی.
چاکرخاتیم :دی. یعنی قشنگ شده!. برای اولین حرکت بد نبود فک کنم:دی.
اقا قبلا قول داده بودم که از معرق کاری هام براتون عکس بزارم:دی خوب الوعده وفا :دی
upload.php
دیروز دستم رسید، داده بودم "پُلی استر" بکشن. این کار از چوب گردو، اناب، توت، گلابی ( خیلی کم ) ساخته شده. متاسفانه قیمت چوب فوق العاده رفته بالا و ادم .... نمیکنه بره سمتش :دی. چند روز پیش یه طرحه "خفن انگیز ناک" گرفتم که بدجور چوب میبره:-" تیغ اره هم تُمام کردم:دی. باید یه ضد حال درست حسابی به جیب مبارک بزنم :دی.

پ.ن. شرمنده، شاید ربطی نداشته باشه ولی خوب دیگه:دی. شدیدا منتظر نظر دوستان هستیم:love:.

ملت نقاش! :دی یه سر بزنین قسمت نرم افزار و تاپیک 0DAY TOP Warez و انتهای تاپیک رو نگاه کنین. یه برنامه براتون گذاشتم :دی

پ.ن: گفتم اینجا هم بذارم میگن عشق پست داره
بازم پ.ن: این تاپیک رو میبینم واقها روحم شاد میشه :دی یاد استاد طوفان و دوستاش میافتم :دی
یه بار دیگه پ.ن: هنرمندای محترم(و محترمه) اگه کسی تونست بگه آواتار و امضای من چه ربطی به هم دارن یه جایزه خوب داره (قول میدم در صورت امکان ده بار رو دکمه تشکر براشون کلیک کنم :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or