طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بیدار شید بابا !

Mah5a
ببینم این طرحت سلندیونه؟
فهمیدیدم سلن دیونو هم میشناسی :biggrin1: البته اگه میشناختی که با این اشتباهش نمیگرفتی :) سلن دیون کجا بود !
+ ببینید اونی که برای فریدون نوشتم برای بقیه هم صدق میکنه ها :) :
شماره ش رو ندارم بابا گیر نده
:)
(البته از قرار معلوم انگار خودت شماره شو پیدا کردی و فهمیدی که دیون نیس ! :) )

یکی بیاد یه کاری بگذاره بابا.تاپیک لالا دوست نداره

این نسخه ی کامل طرح قبلیم جهت بی ارزش نبودنه پست :

169rerm.jpg

http://i31.tinypic.com/169rerm.jpg

پس اون نقشه خوشکل دم باغ ملی اراکو با همکاری یه افغانی کی واست کشید؟
بعله . . . نقشه ی خوشکل ! هنوز دارمشا میخوای بذارمش ؟ :biggrin1::biggrin1:

Mahdi

منم فعلا دارم رویه خط خطی جدید فکر میکنم شاید با پینت شاید با دست
از اون خط خطی متحرک ها که نیست دوباره ؟ :biggrin1:

بابا شخصیت خلق کنید نه از روی یه شخصیت طراحی کنید
mahdi & mahsa
ببینید اسمه تاپیک چیه. طراحی شخصیت . طراحی . نه خلق ! حالا این طراحی شخصیت میتونه از روی یه شخصیتی که وجود داره باشه ، یا یه شخصیت رو خودمون خلق و بعدش طراحی کنیم (مثله احماد).
البته اینا فقط از اسمه تاپیک برآورد میشه ها :)

Ferii
بنظرم چشماش یکم گنده ست ( مثل چشم گوزن ـه ).
هیچم اینطور نیست :biggrin1: نه اینکه انتقاد پذیر نباشما . . . آخه دلت میاد به چشمای به این قشنگی بگی مثله گوزن ؟ :biggrin1:

پ.ن. مانیتورم خیلی قدیمیه، چشمام داره میترکه .
ببین به چشمای طرحم گیره الکی دادی خدا داره میزنه تو سرت چشمات از حدقه درآد :)

اقا نوبی هم که باشه ظاهرا نوبت من نیست!! .
اینجا هم میتونید اخرین کارم رو ببینید
:eek:
فریدووووووون چه کـــــــــــــــــــــــــــــــردی !!!! شااااااهکاره ! سایه پردازیو ! پسر باورم نمیشه عجب چیزیـــــــــــــــه :eek:

Samir
میگم یکم این طرحاتو فشن کن ببین چی میشه.
موهای زنه رو سیخ سیخی کنم خوبه ؟ :)

===========================================
بابا این طرحایی که گفتم نمیتونم بذارم چیزی نیس که یکی یکی پی ام میدید میگید منم ماخوام ! الان یکیشو میذارم ببینم دیگه کسی میخواد یا نه :):)
البته جدا از طرح های قبلی خیلی خوشگلتره ! واقعا الان فریدون حق داره اگه بیاد بگه شماره ش رو بده . آدم نمیتونه چنین چهره ای رو ببینه و جلوی خودشو از شماره خواستن بگیره . :sick:

حیف که خوب نیس پشت سره مرده حرف بزنیم و اگر نه الان آبادش میکردم ***** رو . یه هفته گوشیم بخاطرش توقیف بود نزدیک بود برام پرونده تشکیل بدن . یــــــــــــــک هـــــفـــــتــــــه بخاطرش تحت شکنجه روانی :) بودم ! تو این یه هفته حتی مدل موم هم عوض شد . با کلی نقش بازی کردن و یه کم هم تیزدستی! از بیخه گوشم گذشت.
واقعا نگاه کنید تو جاهای دیگه کاریکاتوره رییس جمهورشون رو تو روزنامه چاپ میکنن. حالا اینجا با این همه ادعا بخاطره یه چیزه مسخره . . . بگذریم . . .

بهرحال کشیدن این عکس از فیلمام بود . ولی الان که اون قضیه تموم شده اگه ازم بپرسن چرا کشیدیش، میگم این بار بجای خانم های زیبا رفتم سراغ آقایان ! اونم آقایانه زشت !

چقدر حرف زدم . بیاید اینم خوده ــــــــــش :

آخرین ویرایش:
بعله . . . نقشه ی خوشکل ! هنوز دارمشا میخوای بذارمش ؟:دی :دی
بذار.کیو میترسونی:دی
وحید میگم منو بکشی میگم این سلندیونه بیشتر کجاش آواتار منه هی حرف میزنی؟:دی
من دستم بستس و باند پیچیه خوب شدم میام اتز طرحام میذارم روت کم شه:دی
در ضمن بنیانگذار تاپیک خودش شخصیت خلق میکنه تو نمیخواد از اسم تاپیک کشفیات به عمل بیاری:دی

بذار.کیو میترسونی

آخه تو به این نهایتا 5 تا خط میگی نقشه اراک !؟ بیا فکر میکنی بلوف میزنم ؟! :)

2q900hs.jpg

http://i28.tinypic.com/2q900hs.jpg

قابل توجه حضار محترم یاد بگیرید هروقت خواستید یکی رو به مغازه ای که زودتر از همه بازیا رو میاره راهنمایی کنید ، بجای خیابون های مهم و اینا از روی افغانی ها و علف ها آدرس بهش بدید ! :biggrin1:
مثله اون یارو که تو بیابون گنجش رو خاک میکنه زیره سایه ی یه ابری تا بعدا یادش نره کجا بوده ! :)

من دستم بستس و باند پیچیه خوب شدم میام اتز طرحام میذارم روت کم شه
لابد تو هم مثله فریدون که از چشمه طرحم بد گفت خدا کورش کرد ، از دسته طرحم بد گفتی ؟ :) (خداییش هم دستاش خیلی ضایه شده)

وحید جون چطوری
چه طرح قشنگی:دی. نمیدونم چرا فقط دوس دارم نکات منفی کار رو ببینم، جون به جونم کنی همینم :دی. باری.

1. اگر Bre4st ـش مثل Leg's ـش بود دیگه چی میشد.
2. پاهاش حرف نداره، سایه مایه و خط مط هم نداره، نمیدونم چرا؟ اصلا منبع نور نداره :دی.
3. صندلی کارگردانه، هنرپیشه ست، چیه! خیلی بلندتر از حد استاندارش ه:دی.
4. پاهاش قوزک یا قوضک یا غوظک یا غوذک یا هرچی که هست نداره، چرا؟
5. ترقوه سمت چپش کو؟

نکته: در اینکه کارت خوبه شکی نیست ولی در این مورد احتمالا اشکال از مُدلت ـه که احتمالا دوس دُخ ترت هست:دی.

به جان فرخقصدم اینکه به نکات لازم و اساسی اشاره کنم و این "اشاره" اگر به صورت انتقادی باشه مخاطب بهتر تو ذهنش میمونه :دی.. البته این حرف من نیست بلکه از شگردهای استاد کلاره آبکار هست :love:..
"اقا" هم ارزش وقت گذاشتن نداره، چه خودش چه عکسش، ببخشید..
mahsa
وحید میگم منو بکشی میگم این سلندیونه بیشتر کجاش آواتار منه هی حرف میزنی؟:دی
بیشتر به "نینا ویلیامز" میخوره تا بانو دیون :دی.

به جان فرخقصدم اینکه به نکات لازم و اساسی اشاره کنم و این "اشاره" اگر به صورت انتقادی باشه مخاطب بهتر تو ذهنش میمونه
دستت درد نکنه بابا اشاره :biggrin1:

1. اگر Bre4st ـش مثل Leg's ـش بود دیگه چی میشد.
یعنی چجوری ؟ سایه پردازیش که خوبه

3. صندلی کارگردانه، هنرپیشه ست، چیه! خیلی بلندتر از حد استاندارش ه.
تو طرح اینجوری بود دیگه

2. پاهاش حرف نداره، سایه مایه و خط مط هم نداره، نمیدونم چرا؟ اصلا منبع نور نداره .
4. پاهاش قوزک یا قوضک یا غوظک یا غوذک یا هرچی که هست نداره، چرا؟
من از شما معذرت میخوام میبخشید دیگه تکرار نمیشه :blushing: :biggrin1:

5. ترقوه سمت چپش کو؟
بابا زیره موهاشه دیگه :biggrin1:

آخه تو به این نهایتا 5 تا خط میگی نقشه اراک !؟ بیا فکر میکنی بلوف میزنم ؟! :)

2q900hs.jpg

http://i28.tinypic.com/2q900hs.jpg

قابل توجه حضار محترم یاد بگیرید هروقت خواستید یکی رو به مغازه ای که زودتر از همه بازیا رو میاره راهنمایی کنید ، بجای خیابون های مهم و اینا از روی افغانی ها و علف ها آدرس بهش بدید ! :biggrin1:
مثله اون یارو که تو بیابون گنجش رو خاک میکنه زیره سایه ی یه ابری تا بعدا یادش نره کجا بوده ! :)

لابد تو هم مثله فریدون که از چشمه طرحم بد گفت خدا کورش کرد ، از دسته طرحم بد گفتی ؟ :) (خداییش هم دستاش خیلی ضایه شده)
Jesus Christ این دیگه چیه :confused:. نقاشی های Rex از این قشنگتره :biggrin1:.
.

پ.ن. به کوری تو چشمام به خوبی چشم کرکس کار میکنه و دارم هم زمان روی دو طرح کار میکنم که اگر ببینی میری تو کوما :دی. ( شوخی بود {نوبد!!}:biggrin1: ).
پ.ن.2. اقا این "خط خطی" Dialog من بودها :-". در این زمینه هم حق کپی رایت رو رعایت نمیکنید.:mad::biggrin1:.

پ.ن. به کوری تو چشمام به خوبی چشم کرکس کار میکنه و دارم هم زمان روی دو طرح کار میکنم که اگر ببینی میری تو کوما :biggrin1:. ( شوخی بود {نوبد!!}:biggrin1: ).
بابا بیا طرحتو بذار دیگه:دی من 5 ساعته میکشما:دی
طرحت اکسپایرد میشه ها:دی
این دیگه چیه :confused:. نقاشی های Rex از این قشنگتره :biggrin1:.
به کار منم توهین نکن.واسه وحید همین بسه:دی اون با اطلس هم یه ادرسو نمیفهمه .اینو بهش دادم که با علاقه مندیهاش همخوانی داره:دی(ایهام:دی)
اینجا کپی رایت رعایت بشو نست. انتظارهایی داریا:دی
حالا سوال من:یا صاحب نظران تاپیک:من یه چند جا نقاشی روی دیوار دارم میکشم.میشه از اونا هم عکس بگیرمو بذارم؟

سلام
من نمی دونم چرا تا حالا این تاپک ندیدم می خواستم تایپکی با همین نام درست کنم اما چه بهتر که هست من شخصیت های زیادی دارم از جمله powerwolf .big spiderman.big wolverine
esi2005 شخصیتخیلی شبیه اون هستش.

دوستان فقط مسخره نکنید شخصیت های من تخیلی هستش وبیشتر کاریکاتور
v6uuk7.jpg

این power wolf هستش ساخت خودم.
5y8ch5.jpg

این big wolverine هستش یکی از شخصیت های مارول
o58jet.jpg

اینم نیاز به معرفی نداره فقط از نوع گندشه :p
نظر تون چی بود؟

من دیدم تاپیکه خوبیه گفتم من هم بیام از این به بعد کارامو بذارم
این هم یه طراحی شخصیت از ما بگین خوب شده یا نه....:blushing:
اگه خوب شده باشه باز هم میزارم ...
فقط نظرتون رو بگین... شبیه شخصیت اصلی جی تی ای شده یانه؟

http://tinypic.com/view.php?pic=vmyxle&s=3
خیلی ایرانی شده قیافش.شبیه برادران پ*اسدار شده:biggrin1:

درود
آی نفس کش:دی. کجائی وحید:دی.

امروز دل و دماغ GTA نداشتم گفتم یه دستی به مداد برسونم! چه حالی داد:دی. مدلشم اون بالاست میتونی ببینی:دی.
حالا سوال من:یا صاحب نظران تاپیک:من یه چند جا نقاشی روی دیوار دارم میکشم.میشه از اونا هم عکس بگیرمو بذارم؟
چه فرقی میکنه، دیوار، زمین، کاغذ، هرچی. شما بزار لذت ببریم:دی.

نکته: دوستان لطف کنن، بزرگواری به خرج بدن شاهکار هاشون رو بصورت Thumbnail بزارن که یه وقت امارشون رو رد نکنم:دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or