Burning Hawk
کاربر سایت
فهمیدیدم سلن دیونو هم میشناسی :biggrin1: البته اگه میشناختی که با این اشتباهش نمیگرفتی سلن دیون کجا بود !ببینم این طرحت سلندیونه؟
شماره ش رو ندارم بابا گیر نده
یکی بیاد یه کاری بگذاره بابا.تاپیک لالا دوست نداره
بعله . . . نقشه ی خوشکل ! هنوز دارمشا میخوای بذارمش ؟ :biggrin1::biggrin1:پس اون نقشه خوشکل دم باغ ملی اراکو با همکاری یه افغانی کی واست کشید؟
از اون خط خطی متحرک ها که نیست دوباره ؟ :biggrin1:منم فعلا دارم رویه خط خطی جدید فکر میکنم شاید با پینت شاید با دست
mahdi & mahsaبابا شخصیت خلق کنید نه از روی یه شخصیت طراحی کنید
هیچم اینطور نیست :biggrin1: نه اینکه انتقاد پذیر نباشما . . . آخه دلت میاد به چشمای به این قشنگی بگی مثله گوزن ؟ :biggrin1:بنظرم چشماش یکم گنده ست ( مثل چشم گوزن ـه ).
ببین به چشمای طرحم گیره الکی دادی خدا داره میزنه تو سرت چشمات از حدقه درآدپ.ن. مانیتورم خیلی قدیمیه، چشمام داره میترکه .
اقا نوبی هم که باشه ظاهرا نوبت من نیست!! .
اینجا هم میتونید اخرین کارم رو ببینید
موهای زنه رو سیخ سیخی کنم خوبه ؟میگم یکم این طرحاتو فشن کن ببین چی میشه.
بذار.کیو میترسونیبعله . . . نقشه ی خوشکل ! هنوز دارمشا میخوای بذارمش ؟
بذار.کیو میترسونی
لابد تو هم مثله فریدون که از چشمه طرحم بد گفت خدا کورش کرد ، از دسته طرحم بد گفتی ؟ (خداییش هم دستاش خیلی ضایه شده)من دستم بستس و باند پیچیه خوب شدم میام اتز طرحام میذارم روت کم شه
بیشتر به "نینا ویلیامز" میخوره تا بانو دیون .mahsa
وحید میگم منو بکشی میگم این سلندیونه بیشتر کجاش آواتار منه هی حرف میزنی؟
دستت درد نکنه بابا اشاره :biggrin1:به جان فرخقصدم اینکه به نکات لازم و اساسی اشاره کنم و این "اشاره" اگر به صورت انتقادی باشه مخاطب بهتر تو ذهنش میمونه
یعنی چجوری ؟ سایه پردازیش که خوبه1. اگر Bre4st ـش مثل Leg's ـش بود دیگه چی میشد.
تو طرح اینجوری بود دیگه3. صندلی کارگردانه، هنرپیشه ست، چیه! خیلی بلندتر از حد استاندارش ه.
من از شما معذرت میخوام میبخشید دیگه تکرار نمیشه :blushing: :biggrin1:2. پاهاش حرف نداره، سایه مایه و خط مط هم نداره، نمیدونم چرا؟ اصلا منبع نور نداره .
4. پاهاش قوزک یا قوضک یا غوظک یا غوذک یا هرچی که هست نداره، چرا؟
بابا زیره موهاشه دیگه :biggrin1:5. ترقوه سمت چپش کو؟
Jesus Christ این دیگه چیه :confused:. نقاشی های Rex از این قشنگتره :biggrin1:.آخه تو به این نهایتا 5 تا خط میگی نقشه اراک !؟ بیا فکر میکنی بلوف میزنم ؟!
http://i28.tinypic.com/2q900hs.jpg
قابل توجه حضار محترم یاد بگیرید هروقت خواستید یکی رو به مغازه ای که زودتر از همه بازیا رو میاره راهنمایی کنید ، بجای خیابون های مهم و اینا از روی افغانی ها و علف ها آدرس بهش بدید ! :biggrin1:
مثله اون یارو که تو بیابون گنجش رو خاک میکنه زیره سایه ی یه ابری تا بعدا یادش نره کجا بوده !
لابد تو هم مثله فریدون که از چشمه طرحم بد گفت خدا کورش کرد ، از دسته طرحم بد گفتی ؟ (خداییش هم دستاش خیلی ضایه شده)
بابا بیا طرحتو بذار دیگه من 5 ساعته میکشماپ.ن. به کوری تو چشمام به خوبی چشم کرکس کار میکنه و دارم هم زمان روی دو طرح کار میکنم که اگر ببینی میری تو کوما :biggrin1:. ( شوخی بود {نوبد!!}:biggrin1: ).
به کار منم توهین نکن.واسه وحید همین بسه اون با اطلس هم یه ادرسو نمیفهمه .اینو بهش دادم که با علاقه مندیهاش همخوانی داره(ایهام)این دیگه چیه :confused:. نقاشی های Rex از این قشنگتره :biggrin1:.
خیلی ایرانی شده قیافش.شبیه برادران پ*اسدار شده:biggrin1:من دیدم تاپیکه خوبیه گفتم من هم بیام از این به بعد کارامو بذارم
این هم یه طراحی شخصیت از ما بگین خوب شده یا نه....:blushing:
اگه خوب شده باشه باز هم میزارم ...
فقط نظرتون رو بگین... شبیه شخصیت اصلی جی تی ای شده یانه؟
http://tinypic.com/view.php?pic=vmyxle&s=3
چه فرقی میکنه، دیوار، زمین، کاغذ، هرچی. شما بزار لذت ببریم.حالا سوال من:یا صاحب نظران تاپیک:من یه چند جا نقاشی روی دیوار دارم میکشم.میشه از اونا هم عکس بگیرمو بذارم؟