طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به وحید میبینم که دوباره برگشتی و طرحاتم آوردی . حالت که خوبه :biggrin1:

مهسا خانوم نمیدونستم :biggrin1: اینقدر واردی . خیلی زیباست :biggrin1:

دوستان فقط نخندید : اولین کارم هست بنام :
حسنی در سرمین عجایب : ( قسمت اول )
مرد حسابی این حسنیه یا هیولا :biggrin1: . خوب اگه سختته با پینت دستی بکش بزار اینجا :biggrin1:
ولی خیلی هیجان داره
ممنون از همه
طراحی شخصیت یعنی یه کاراکتری خلق کنی . اما طرح های دیگه هم قدرت طراحی دوستان رو نشون میده پس :biggrin1: . ادامه بدیم .
نوبته کیه؟

به به وحید میبینم که دوباره برگشتی و طرحاتم آوردی . حالت که خوبه
تو هــَنو زنده ای ؟ :biggrin1:
باز من پستم تو یه صفحه سه تا شد این شایعه ساخت :biggrin1:

جایی نرفته بودم که برگردم ، به سایت میام ، سر میزنم ، اگه لازم باشه پست هم میدم ، ولی نه مثل قبل. چون سایت سایته گیمه و منم که دیگه تقریبا گذاشتم کنار بیام چه کنم خوب !؟ رفتن و مهاجرت و کوچ و چمیدونم سفر آخرت و اینا چیه در میاری از خودت :)

این طرحا که میذارم رو هم اکثرا عید کشیدم . البته بعضیاشو نمیشه گذاشت حرف در میارن واسمون :biggrin1:

2nc3qiv.jpg

http://i25.tinypic.com/9uyp0i.jpg
http://vspics.phpnet.us/image/259.jpeg

پیشاپیش برای فِرییییدون : شماره ش رو ندارم بابا گیر نده :)

پ.ن. احماد من بلد نیستم لب بکشم همیشه خیلی ضایع میشه لب ِ طرحام . قرن بعد که به سایت سر زدی یه لب کشیدنی هم یاده من بده لطفا . :cool:

سلام دوباره
بازهم بازیرایانه رو دستم گرفتم( بمیر وحید:biggrin1:) و یه طرح دیگه از روش کشیدم:sick:

2hqxo9i.jpg

البته این سمت چپ تصویر یعنی زیر دست راستش کله یه بچه معصوم بود که دیگه بودجه چشمام اجازه نداد اونم بکشم:biggrin1:
------
poorna:
احماد من بلد نیستم لب بکشم همیشه خیلی ضایع میشه لب ِ طرحام
ببینم این طرحت سلندیونه؟ :)
این هفت بالای لبش رو یه کم باید بیشتر بیاری سمت راست:biggrin1:
نمیدونستم با پینت هم میشه همچین کارایی کرد :eek:
پس اون نقشه خوشکل دم باغ ملی اراکو با همکاری یه افغانی کی واست کشید؟:laughing:
-----
KINDMAN:
مهسا جون عجب چیزی بود!!. 3D بلدی؟!. دست و استین بالا حتما موفق میشی.
مرسی نظر لطف شماس:) باید کار کنم حالا یه عزیزی قراره بهم چند تا برنامه با امکانات بیشتر بده:love:
----
mehdijeyjey:
طراحی شخصیت یعنی یه کاراکتری خلق کنی . اما طرح های دیگه هم قدرت طراحی دوستان رو نشون میده پس . ادامه بدیم .
اولا لطفته که تعریف میکنی از خط خطی ما:biggrin1:
دوما خودمم منتظر بودم یکی بیاد تو تاپیک و بگه بابا شخصیت خلق کنید نه از روی یه شخصیت طراحی کنید :-" که شما گفتی:biggrin1:
حالا به زودی شخصیتهای زائیذه ذهنمون هم میان:)
نوبته کیه؟
خودت:p

ممنون از وحید و مهسا :)
مهسا خانوم کاش تا لحظه آخر با فرمت BMP کار میکردی . شایدم حاشیه طرح رو عمدا سفید کردی
در کل زیباست
منم فعلا دارم رویه خط خطی جدید فکر میکنم شاید با پینت شاید با دست:biggrin1:

My Turn

آملیک :biggrin1:
-----
KINDMAN:

مرسی نظر لطف شماس:) باید کار کنم حالا یه عزیزی قراره بهم چند تا برنامه با امکانات بیشتر بده:love:
من بودم نه KINDMAN،/:):biggrin1:. مهسا جون قشنگ به کارت و الگو دقت کردم. یه چیزی در مورد شما خیلی واضحه، شرط اول طراحی و نقاشی کردن که در وقاع "خوب دیدن" ست رو داری. حرف نداره ( نداری ).
poorna
پیشاپیش برای فِرییییدون : شماره ش رو ندارم بابا گیر نده :)
:biggrin1:.
poorna
لب بکشم همیشه خیلی ضایع میشه لب ِ طرحام
از این بهتر، لب کشیدی که با لبای ادم بازی میکنه! :biggrin1:. بنظرم چشماش یکم گنده ست ( مثل چشم گوزن ـه :biggrin1: ).
اقا نوبی هم که باشه ظاهرا نوبت من نیست!! :biggrin1:.
اینجا هم میتونید اخرین کارم رو ببینید:arrowd:

ببخشید دیگه. تنها چیزی که دم دست بود دوربین خوشحال ه :دی:دی66 بود که فک کنم پیکسل میکسل نداره :biggrin1:. قشنگ تر از اون چیزی یه که تو عکس افتاده. نظرتون چیه.

پ.ن. راز گنج پنهان مشخص شد.:-".
پ.ن.2. از ترس این GTA IV با چنان سرعتی روش کار کردم که نگو نپرس:biggrin1:.
پ.ن.3. نوبت کیه :biggrin1:.
پ.ن.4. دینم رو به Ubisoft و شاهزارده فارس ادا کردم بلاخره :p.

من بودم نه KINDMAN،/:):biggrin1:. مهسا جون قشنگ به کارت و الگو دقت کردم. یه چیزی در مورد شما خیلی واضحه، شرط اول طراحی و نقاشی کردن که در وقاع "خوب دیدن" ست رو داری. حرف نداره ( نداری ).
اشتباه نقل قول کردم؟:دیsorry
مرسی.آره با پینت نقاشی کردن خیلی سخته.نمیشه یه طرح کلی بکشی و بعدش رو جزئیات کار کنی.فقط باید همه خطهای طرح رو ببینی و از اول تمیز و درست حسابی کار کنی.برعکس نقاشی روی کاغذ.
طرحت خیلی زیباس.خیلی خوب کار کردی:)

آخرین ویرایش:
ممنونم مهسا جون
اقا امدم ازت الگو برداری کنم، ببینم با پینت کار کردن چه مزه ای داره، پسر یه گندی بالا اوردم که نگو :cheesygri. یه ریزه ابکی ه هنوز باید روش کار کنم ( حفظ ابرو درو واقعه :دی).

پ.ن. مانیتورم خیلی قدیمیه، چشمام داره میترکه :دی.

سلام یه پیشنهاد واسه کسایی که میخوان با پینت نقاشی کنن اما نمیتونن:دی
تقلبه ها:دی
یه طرح روی کاغذ بکشید بعد اسکن کنید بعد با پینت رنگ کنین:دی
اما این سطل رنگ پینت دیگه بدرد نمیخوره چون جواب نمیده باید تکه تکه رنگ کنید:دی
الته تمام0سختی نقاشی با پینت همون در آوردن طرحه ها:)
برنامه هایی مثل deep paint کار رنگ آمیزی رو به این روش 90 درصد آسونتر میکنن:دی
یکی بیاد یه کاری بگذاره بابا.تاپیک لالا دوست نداره:دی

تو هــَنو زنده ای ؟ :biggrin1:
2nc3qiv.jpg

:cool:
وحید این موهاش (سمت راست خودش) خوب شده:biggrin1: فقط سمت چپ سرش یکم زیادی پهن و زیاد طبیعی نیست.میگم یکم این طرحاتو فشن کن ببین چی میشه.
راستی این طرحات که میگی نمیشه گذاشت مگه چه مشکلی دارن؟بزار ببینیم چجوریاس:biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or