من از هر انگشتم یک هنر میباره :blushing:، اما امکاناتش، وقتش، حال و حوصله شو ندارم. شرمنده همه، کسی بد برداشت نکنه، تعریف از خود نیستا! ولی مُعرق کاری هم بدلم. حالا چقدر؟ باید یکم صبر کنی یک دوربین با کیفیت گیرم بیاد براتون عکسش رو بگذارم.راستی فریدون خان نگفته بودی اینکاره ای!؟
والا هنوز نفهمیدم چطور و چرا این صورتک همیشه تو ذهنم بوده؟.لولو خرخرت هم که شبیه کاراکترهای CONDEMNED2 و حتی بایوشاک شده.من گفتم ازت خوشم اومده پس الکی نبوده!
من از هر انگشتم یک هنر میباره :blushing:، اما امکاناتش، وقتش، حال و حوصله شو ندارم. شرمنده همه، کسی بد برداشت نکنه، تعریف از خود نیستا! ولی مُعرق کاری هم بدلم. حالا چقدر؟ باید یکم صبر کنی یک دوربین با کیفیت گیرم بیاد براتون عکسش رو بگذارم.
والا هنوز نفهمیدم چطور و چرا این صورتک همیشه تو ذهنم بوده؟.
سلام
بازیرایانه رو گرفتم دستم و یکی از طرحهای توشو با پینت نقاشی کردم:blushing:
طراحیت واقعا زیباس فقط در یک کلام :
من روی ورق قشنگ میکشم . اما paint هر کار میکنم بیخود و یه چیز خیالی در میاد .
مهسا یک پیشنهاد دارم میتونی یه آموزش بنویسی بذاری توی سایت ما هم از دانشهای نقاشیت کمی استفاده کنیم .:biggrin1::biggrin1:
تبریک میگم . برای بقیه رو ندیدم و این تاپیک هم همین الان دیدم خودم هم یک شخصیت درست میکنم و میزارم اینجا .
گفتن فقط تاپیک رو زنده نگهدارید هر چی میخواید بگذارید بقیه خوشحال میشن ببینناز اینجور کارها رو میشه تو این تاپیک گزاشت؟ یا حتما باید طرح های کارکتر های بازی ها باشه؟
حالا نمیشد بذاری رو میز نقاشی کنی !؟بازیرایانه رو گرفتم دستم و یکی از طرحهای توشو با پینت نقاشی کردم
میگم یه طرح طبیعی خارج از این سبک هنریت نمیکشی ؟ با مدادی چیزی !؟ مثل سعید که کشیدیش خیلی جالب شده بوداحماد
وحید جون این دُخمله کیه !. کارکتر بازی که نیست، هست؟!.