طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی خوبه..خیلی خوشم اومد گیمر هنرمند...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش میکنم:blushing:.
کسایی که تو این تاپیک داشتن امیدوار میشدن به نقاش شدن با دیدن اون طرحه تو دیگه به این تاپیک نگاه هم نمیکنن !!!!:biggrin1:
ممنون. لطف داری:blushing:. اتفاقا به فکر افتادم 4 گوشه این تاپیک رو ببوسم بزارمش کنار و دور رو بدم به جوونا :biggrin1:.
خوب. دوست دارم از این کتابه براتون بگم. یکم داره سخت میشه!. چطور بگم طراحی صورت متعجب با شاد دوتا موضوع کاملا جداست. یکم درک برام سخته:cheesygri.
اقا رسیدم به فصلی که تمام کار رو پس زمینه میکنه. یعنی روی پس زمینه خاکستری رو به روشن باید طرح رو بکشید و بعد با پاک کردن قسمتهای از اون پس زمینه سایه زنی کنی و برجستگی ایجاد کنید. رو اعصاب هست ولی خیلی حال میده:biggrin1:.

پ.ن. ظاهرا لقمه بشدت گنده تر از دهان برداشتم، امیدوارم تُفِ سربالا نشه و جلوی دوستان خرابکاری نکنم:mrgreen:.

سلام.
این چند وقت تو بن بسر می بردم با چند تا از هم اتاقی هام این طرح کشیدم:biggrin1:
میدونم خیلی اشکال داره
2exo7xf.jpg
اینم برادرم کشید تقلید از من
2iwa5bp.jpg

سلام اين تاپيك چرا انقدر اين پائينا خاك ميخوره؟ يكي هم نمياد بهش برسه
دست من از نت كوتاهه و گرنه ابادش ميكردم هر چند وقت يه باري كه ميام منتظر كاراي دوستان هستما:)
فريدون خان شما هم خيلي قشنگ كار ميكني واقعا افرين.
همه عالين خلاصه همه دارن پيشرفت ميكنن;)

سلام بچه ها. شاید باورتون نشه ولی من اولین باره اومدم تو این تاپیک و واقعا خیلی تاپیک جالبیه.چه استعدادهایی واقعا داره اینجا هدر میره:cheesygriجدی میگم بعضی از طرح ها رو دیدم خیلی جالبن.:love:
راستی دو سوال.
1.این ها رو که میکشین مستقیم اسکن میکنید تو کامپیوتر یا با موبایل عکس میگیرید میریزید تو کامپیوتر.چی کار میکنید؟میشه بگید؟مرسی...:biggrin1:
2.من خودم کاریکاتوریستم.میشه کاریکاتور بازی ها رو هم این جا بذارم؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها. شاید باورتون نشه ولی من اولین باره اومدم تو این تاپیک و واقعا خیلی تاپیک جالبیه.چه استعدادهایی واقعا داره اینجا هدر میره:cheesygriجدی میگم بعضی از طرح ها رو دیدم خیلی جالبن.:love:
راستی دو سوال.
1.این ها رو که میکشین مستقیم اسکن میکنید تو کامپیوتر یا با موبایل عکس میگیرید میریزید تو کامپیوتر.چی کار میکنید؟میشه بگید؟مرسی...:biggrin1:
شما طراحی شخصیت (حتی کاریکاتور ) رو میتونی اینجا بزاری ... بعضی ها هم با موبایل هست بغضی ها اسکن ... خیلی فرق ندارن ...

راستی دو سوال.
1.بیشتر شون با موبایله ولی کیفیت کارو اصلا نشون نمیده
2.چه تفاهمی.:biggrin1:هر چه دل تنگت می خواهد بکش:biggrin1:
سلام اين تاپيك چرا انقدر اين پائينا خاك ميخوره؟ يكي هم نمياد بهش برسه
دست من از نت كوتاهه و گرنه ابادش ميكردم هر چند وقت يه باري كه ميام منتظر كاراي دوستان هستما:)
فريدون خان شما هم خيلي قشنگ كار ميكني واقعا افرين.
همه عالين خلاصه همه دارن پيشرفت ميكنن;)
سلام
چرا شما طرح نمیزارین من تا حالا طر حاتونو ندیدم؟

استاد فری خیلی گلی:دی.... میگم دماغش چیز نیست . چیز دیگه:دی
با این حال کاره دسته دیگه. ارزش داره :دی

یه خواهشی هم دارم . تکنیک طراحی و اسمش و یه کوچولو توضیح هم بزارین مثلا موقع کشیدن کار برق رفت:دی یا برادر کوچیکه با بیل پرید وسط طرح:دی
خیلی ممنون:دی

mehdijeyjey:
اوچیکتم:دی. خوشبختانه کوچکترین عضو خانواده الان 19 سال داره و خداروشکر سرش به کار خودش گرمه! :دی. معمولا شبها خوابم نمیبره و تو خلوت خودم کار میکنم، تا الان هم تنها اتفاق جالبی که افتاده کثافت کاری در طراحی باز ذغال بود که باید منو میدیدی :دی حاجی فیروز شده بودم :دی.

بریم سر موضوع اصلی. یا کسی اینجا رو نمیبینه و خودم 2تا هستیم یا اینکه حال نمیکنن نظر بدن :p. خودم میگم بهتون ایرادش چیه :cheesygri این عکس رو ببینید تا بگم:

mlrrxt.jpg

A: فضاهای خالی که خودمم تعجب کردم چرا این ریختی شده!!. سمت راستی که افتضاح ـه واقعا.
B: خط خورده گی های که یادم رفته باک کنم (:cheesygri). اون مثلا سایه روی بینی ش هم اگر نبود چیزی رو از دست نمیداد!.
C: فک نکنم احتیاج به توضیح بیشتر باشه:biggrin1:.
D: بینی کج + سایه زنی ناقص.

ممنون از دوستانی که بنده رو توسط pm مورد لطف قرار دادن.

InComing ... ( صدای مارکوس فینیکس عزیز بود بعد از دیدن من :دی ).
چرخ گردون روزگار چرخید و چرخید تا نوبتم شد :دی!. بعد از چندین و چند افتضاح (:cheesygri) بلاخره ردیف شد.

منتظر نظر دوستان هستم. ایرادی چیزی هم دیدید بگید، خوشحال میشم.

میگم این کار خودته.بابا ایول. عالی بود.تو بالاخره یه چیزی میشی:cheesygri
اون اشکالاتی هم که گفتی زیاد مهم نبود.فکر نکنم کسی توجه کرده باشه به اونا.:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or