طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود ب همه
:دی اماده باشید که اولین prototype از اناتومی انسان (مونث ) براتون میزارم که فول مانگاست :دی.
فقط یکم .... چطور بگم... اسلامیزاسیون ـی نیست، میترسم بن شم :دی.

درود ب همه
:دی اماده باشید که اولین prototype از اناتومی انسان (مونث ) براتون میزارم که فول مانگاست :دی.
فقط یکم .... چطور بگم... اسلامیزاسیون ـی نیست، میترسم بن شم :دی.
فریدون لینک فوق غیر مستقیمشو بزار !:دی
میدونی ... چیز کن ... آها یه فایل RAR آپلود کن که توش یه فایل Text باشه که تو فایل tEXT ــــه آدرس یه فایل Zip باشه و در فایل Zip مورد نظر اون عکس با Res 120*75 باشه و در پایین اون عکس آدرس فایل اصلی باشه !
گرفتی ؟!
ها ...نگرفتی ؟! .... بیخیال اون حرفا .... تو بزار ... اگه خواستن بن کنن بگو منو بن کنن !:دی فقط دل ملت رو با نقاشی های فوق حرفه ای خود آب بفرما !:دی:دی
پ.ن: تو چرا یه مذکر نمیکشی ؟! نقاشی اول که ناریکو بود .... دومی که یه خانم جاپونی بود ... سومی هم قراره prototype یه خانم باشه !:دی به به !:دی

فریدون شرمنده.
من تو عمرم نقاشی نکردم.
با اینکه از دستت خیلی شکارم بگو ببینم نظرت چیه!؟
به ریختش گیر نده چون صورت نداره! ضمنا میخاستم زانو زده نشونش بدم که .....

من فکر کنم دستش به نسبت هیکلش خیلی کوچیکه ؟!
اره ولی به برگی خودتون ببخشید چون من اولین بارم بود که در عمرم نقاشی میکردم.

امیر تو مخت تابی چیزی نداره؟!
پسر خیلی فکرت مغشوشه ها.
شدید منو کنجکاو کردی از کارات سر در بیارم.اون از آمیرزای *** اینم از این افکار پلیدت در مورد عشق (هرچند شدیدا تائید میشه! ولی وای به روزت اگر عاشوووق بشی!!!!)

rod عزیز شرمنده که ((اگر)) میارم ولی ((اگر)) طرح ها مال خودت هست حرف ندارن.
به قول پرزیدنت که میگه من ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران رو دوست دارم! منم نقاش نیستم ولی قد ... حالیمه.
کارت عالیه بود.
البته تو اخری نباید با فوتوشاپ خیلی قرمزش میکردی ولی استفادت از براش برای طراحی چمن ها به جا بود هرچند ترجیح میدادم اونها رو هم خودت میکشیدی.
سعی کن یواش یواش روند تقلیدی رو بزاری کنار و از تخیلت استفاده کنی بعد چندتایی طرح بزار و خوشحالمون کن.

سلام
بچه هامو فرستادم سراغ جاش هالووی:دی هنرپیشه محبوب من تو سریال لاست:دی:love::love:
153sbra.jpg
برای جزئیات باید زوم کنیدا:دی

سلام
بچه هامو فرستادم سراغ جاش هالووی:biggrin1: هنرپیشه محبوب من تو سریال لاست:biggrin1::love::love:
مهسا جداً خوشحاليااااا!!:biggrin1: چقدر طول كشيد كامل شد؟ اون بچه هات كار خودته يا كپيه؟

مهسا جداً خوشحاليااااا!!:biggrin1: چقدر طول كشيد كامل شد؟ اون بچه هات كار خودته يا كپيه؟

اینا بچه های خودمن.خودم دونه دونشونو کشیدم:love::love: بردم توی پینت. قبلا هم بچه هامو جاهای دیگه کشیدم مثلا رو پرتقال و( مجسمه جیزز:-") :biggrin1:
یه نیم ساعتی هم طول کشید یا یکم بیشتر:)

قبلا هم بچه هامو جاهای دیگه کشیدم مثلا رو پرتقال و( مجسمه جیزز:-") :biggrin1:
مبارك باشه. مهسا جان اگر بچه هاتو جاهاي ديگه هم بردي عكساتو بزار. اين يكي خيلي باهال بود.

مبارك باشه. مهسا جان اگر بچه هاتو جاهاي ديگه هم بردي عكساتو بزار. اين يكي خيلي باهال بود.
مرسی لطف داری.
قبلا گذاشتم.فکر کنم 2 یا 3 صفحه پیش پرتقاله هم باشه.اونم که با جیزز شوخی کردم نمیذارم به مسیحیا بر میخوره:دی

منم چند تا طراحی از روی شخصیت های معروف کردم اما هنوز اسکنشون نکردم.به همین زودی میزارمشون. ;) فقط قول بدین کف نکین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or